1053081_250
این خوراک که با لوبیا و سبزیجات تهیه می شود پروتئین زیادی دارد که برای خردسالان و بانوان بسیار مفید خواهد بود این خوراکی مغذی و سرشار از املاح معدنی را تهیه کنید و مانع کم خونی و ضعف فرزندتان شوید مطمئن باشید از سرو آن برای نهار یا شام پشیمان نخواهید شد بد نیست با روش تهیه این وعده غذایی آشنا شوید.

 اگر می خواهید یک وعده غذایی با کالری متوسط خوب سیرتان کند و به شما انرژی دهد دستور غذایی امروز را خوب به ذهن بسپارید. مواد به کار رفته در این دستور پخت ساده هستند و می توانید خیلی سریع آماده شان کنید.
لوبیا و پروتئین مقدار زیادی پروتئین به غذا اضافه می کنند و سبزیجات حاوی فیبر هستند. ترکیب و فیبر و پروتئین در یک غذا یعنی می توانی تا مدت طولانی سیر باشی.
با نگاهی به مواد مغذی نیز می بینید که چقدر این غذا سالم است! پس امروز بدن خود را تحویل بگیرید و یک وعده غذای سالم و انرژی بخش مهمانش کنید.

مواد لازم:

  • 4 قاشق چای خوری روغن زیتون
  • سه چهارم فنجان پیاز خرد شده
  • دو قاشق غذا خوری سیر برش خورده
  • 226 گرم قارچ، هر کدام به چهار قسمت تقسیم شده باشند
  • 3 فنجان گوجه فرنگی خرد شده ( دو عدد بزرگ )
  • یک فنجان آب سبزیجات بدون نمک
  • سه چهارم قاشق چای خوری نمک
  • 425 گرم لوبیا سفید کنسروی یا پخته، آب کشیده شده و خشک
  • 141 گرم اسفناج
  • 4 عدد تخم مرغ بزرگ
  • یک قاشق غذا خوری سرکه سیب
  • فلفل سیاه به اندازه دلخواه

روش پخت:

1. یک قاشق غذا خوری روغن زیتون را در ماهی تابه و روی شعله متوسط رو به بالا گرم کنید.

2. پیاز و سیر را به ماهی تابه اضافه کنید. به مدت 2 دقیقه بپزید و در طول پخت دائم محتویات را بهم بزنید.
3. به ماهی تابه قارچ اضافه کنید به مدت 5 تا 6 دقیقه یا تا زمانی که قهوه ای شوند به پختشنان ادامه دهید.
4. به ماهی تابه گوجه فرنگی، آب، سبزیجات، نمک و لوبیا ها را اضافه کنید و محتویات درون آن را به جوش بیاورید. به مدت پنج دقیقه و تا جایی که محتویات نرم شوند و نیمی از مایع تبخیر شود به پختن ادامه دهید. فراموش نکنید محتویات را مرتب بهم بزنید.
5. اسفناج را اضافه کنید، به مدت 2 دقیقه بپزیدش.

6. ماهی تابه را از روی شعله بردارید درپوشش را بگذارید و گرم نگهش دارید.

7. یک قاشق چای خوری روغن زیتون باقی مانده را در یک ماهی تابه بزرگ نچسب روی شعله متوسط گرم کنید، تخم مرغ ها را در ماهی تابه بشکنید، حدود سه دقیقه یا تا زمانی که سفیده تخم مرغ ها پخته شود و زرده هنوز شل باشد بپزید.

8. میکس لوبیایی که پختید را بین 4 کاسه تقسیم کنید. روی هر وعده یک تخم مرغ قرار دهید، سپس رویش سرکه و فلفل سیاه بریزید.
وب‌سایت دکتر کرمانی:

ارسال شده در 18 آبان 1395 توسط دکتر سلام با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • خردسالان و سردردهای آن ها
  • تاثیرات مفید توت فرنگی در خون سازی
  • همه چیز پیرامون گیاهان تراریخته
  • دانستنهیای مفید درباره تب بچه
  • فراموش کردن ناکامی ها پس از جدایی
  • رتبه جنجالی ایران در جراحی بینی
  • تشویق مردم به مصرف ماهی
  • مراقبت های لازم از عرقیات گیاهی
  • تغذیه به رنگ زرد
  • درمان خانگی برای مراقبت از موهای فرفری
  • شیوه انجام هیستروسکوپ و کاربردهای آن
  • ترویج خلاقیت در فرزند
  • جلوگیری از ایجاد کمردرد در بانوان
  • پایین نگه داشتن فشار خون با سبزی ها و میوه ها
  • استرس و این نکته مثبت
  • محبوبترین ها

  • دروغگویی و تاثیرات آن روی بدن
  • پریشانی روانی با بیماریهای مزمن چه ارتباطی دارد؟
  • تاثیر مشکلات جسمی و فیزیکی بر اخلاق کودک
  • تیپ افراد مختلف و ارتباط آن با روحیات آنها
  • ۶ عادت افرادی که همیشه هر چه می خواهند به دست می آورند
  • مرور خاطرات تلخ
  • پرسش و پاسخ هایی برای تعیین میزان افسردگی
  • نگاه کردن به مناظر طبیعی و تاثیرات روحی و روانی آن ها
  • آسیب های جامعه در پی تک فرزند بودن خانواده ها
  • چگونه با مدل بینی شخصیت شناسی کنیم
  • تاثیرات رنگ قرمز از دیدگاه قرآن و احادیث
  • سه نوع از شایع ترین اختلالات تفکری
  • اگر مغزی شاداب می خواهید ، یادگیری زبان را فراموش نکنید
  • پرخوری عصبی و درمان آن از نظر روانشناسی
  • شرایط روحی لازم برای ازدواج مجدد
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است