عکس خوراک لوبیا و سبزیجات روش تهیه خوراک لوبیا و سبزیجات خوراک لوبیا و سبزیجات
این خوراک که با لوبیا و سبزیجات تهیه می شود پروتئین زیادی دارد که برای خردسالان و بانوان بسیار مفید خواهد بود این خوراکی مغذی و سرشار از املاح معدنی را تهیه کنید و مانع کم خونی و ضعف فرزندتان شوید مطمئن باشید از سرو آن برای نهار یا شام پشیمان نخواهید شد بد نیست با روش تهیه این وعده غذایی آشنا شوید.

 اگر می خواهید یک وعده غذایی با کالری متوسط خوب سیرتان کند و به شما انرژی دهد دستور غذایی امروز را خوب به ذهن بسپارید. مواد به کار رفته در این دستور پخت ساده هستند و می توانید خیلی سریع آماده شان کنید.
لوبیا و پروتئین مقدار زیادی پروتئین به غذا اضافه می کنند و سبزیجات حاوی فیبر هستند. ترکیب و فیبر و پروتئین در یک غذا یعنی می توانی تا مدت طولانی سیر باشی.
با نگاهی به مواد مغذی نیز می بینید که چقدر این غذا سالم است! پس امروز بدن خود را تحویل بگیرید و یک وعده غذای سالم و انرژی بخش مهمانش کنید.

مواد لازم:

  • 4 قاشق چای خوری روغن زیتون
  • سه چهارم فنجان پیاز خرد شده
  • دو قاشق غذا خوری سیر برش خورده
  • 226 گرم قارچ، هر کدام به چهار قسمت تقسیم شده باشند
  • 3 فنجان گوجه فرنگی خرد شده ( دو عدد بزرگ )
  • یک فنجان آب سبزیجات بدون نمک
  • سه چهارم قاشق چای خوری نمک
  • 425 گرم لوبیا سفید کنسروی یا پخته، آب کشیده شده و خشک
  • 141 گرم اسفناج
  • 4 عدد تخم مرغ بزرگ
  • یک قاشق غذا خوری سرکه سیب
  • فلفل سیاه به اندازه دلخواه

روش پخت:

1. یک قاشق غذا خوری روغن زیتون را در ماهی تابه و روی شعله متوسط رو به بالا گرم کنید.

2. پیاز و سیر را به ماهی تابه اضافه کنید. به مدت 2 دقیقه بپزید و در طول پخت دائم محتویات را بهم بزنید.
3. به ماهی تابه قارچ اضافه کنید به مدت 5 تا 6 دقیقه یا تا زمانی که قهوه ای شوند به پختشنان ادامه دهید.
4. به ماهی تابه گوجه فرنگی، آب، سبزیجات، نمک و لوبیا ها را اضافه کنید و محتویات درون آن را به جوش بیاورید. به مدت پنج دقیقه و تا جایی که محتویات نرم شوند و نیمی از مایع تبخیر شود به پختن ادامه دهید. فراموش نکنید محتویات را مرتب بهم بزنید.
5. اسفناج را اضافه کنید، به مدت 2 دقیقه بپزیدش.

6. ماهی تابه را از روی شعله بردارید درپوشش را بگذارید و گرم نگهش دارید.

7. یک قاشق چای خوری روغن زیتون باقی مانده را در یک ماهی تابه بزرگ نچسب روی شعله متوسط گرم کنید، تخم مرغ ها را در ماهی تابه بشکنید، حدود سه دقیقه یا تا زمانی که سفیده تخم مرغ ها پخته شود و زرده هنوز شل باشد بپزید.

8. میکس لوبیایی که پختید را بین 4 کاسه تقسیم کنید. روی هر وعده یک تخم مرغ قرار دهید، سپس رویش سرکه و فلفل سیاه بریزید.
وب‌سایت دکتر کرمانی:

5 1000
ارسال شده در 18 آبان 1395 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم | 196 بازدید

پیشنهاد سردبیر

  • نشانه های بارز برای حامله شدن گربه
  • خوردن باقلا در تابستان ممنوع!
  • سنجش استعداد کودکان با این روش ها
  • کمترین تغییر مدیران بیمارستان ها در دستور کار وزارت بهداشت
  • برعکس کردن سیمکش از بالا
  • آموزش بیمار مبتلا به کاتاراکت جهت مراقبت از خود
  • آغازین ثانیه های هنگام تولد
  • غذای رژیمی و سبک ایتالیایی
  • محبوبترین ها

  • پوره سیب با بروکلی و لوبیا سبز
  • پاستای خوشمزه همراه با سبزیجات
  • اک مک با رویه قارچ
  • سوپ لذیذ و خوش طعم پیاز
  • آموزش تصویری مرحله به مرحله دیزی
  • در 3 هفته 10 کیلو لاغر شوید
  • نان مورد علاقه فرانسوی ها
  • اسفناج داخل قارچ
  • رپورتاژ

  • لیزر درمانی راه حلی بدون تیغ برای دندانپزشکی
  • دندان تاجی از زیبایی
  • ورزش و یوگا در بارداری و توصیه های مربوطه
  • پلی کلینیک شبانه روزی ساج
  • نگاهی به لیزر و کارکرد آن در پوست و زیبایی
  • الو دکتر

    تلگرام دکتر سلام
    سرطان های لب و دهان با مصرف ناس
    دکتر هومن عشقی

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما