1053081_250
این خوراک که با لوبیا و سبزیجات تهیه می شود پروتئین زیادی دارد که برای خردسالان و بانوان بسیار مفید خواهد بود این خوراکی مغذی و سرشار از املاح معدنی را تهیه کنید و مانع کم خونی و ضعف فرزندتان شوید مطمئن باشید از سرو آن برای نهار یا شام پشیمان نخواهید شد بد نیست با روش تهیه این وعده غذایی آشنا شوید.

 اگر می خواهید یک وعده غذایی با کالری متوسط خوب سیرتان کند و به شما انرژی دهد دستور غذایی امروز را خوب به ذهن بسپارید. مواد به کار رفته در این دستور پخت ساده هستند و می توانید خیلی سریع آماده شان کنید.
لوبیا و پروتئین مقدار زیادی پروتئین به غذا اضافه می کنند و سبزیجات حاوی فیبر هستند. ترکیب و فیبر و پروتئین در یک غذا یعنی می توانی تا مدت طولانی سیر باشی.
با نگاهی به مواد مغذی نیز می بینید که چقدر این غذا سالم است! پس امروز بدن خود را تحویل بگیرید و یک وعده غذای سالم و انرژی بخش مهمانش کنید.

مواد لازم:

  • 4 قاشق چای خوری روغن زیتون
  • سه چهارم فنجان پیاز خرد شده
  • دو قاشق غذا خوری سیر برش خورده
  • 226 گرم قارچ، هر کدام به چهار قسمت تقسیم شده باشند
  • 3 فنجان گوجه فرنگی خرد شده ( دو عدد بزرگ )
  • یک فنجان آب سبزیجات بدون نمک
  • سه چهارم قاشق چای خوری نمک
  • 425 گرم لوبیا سفید کنسروی یا پخته، آب کشیده شده و خشک
  • 141 گرم اسفناج
  • 4 عدد تخم مرغ بزرگ
  • یک قاشق غذا خوری سرکه سیب
  • فلفل سیاه به اندازه دلخواه

روش پخت:

1. یک قاشق غذا خوری روغن زیتون را در ماهی تابه و روی شعله متوسط رو به بالا گرم کنید.

2. پیاز و سیر را به ماهی تابه اضافه کنید. به مدت 2 دقیقه بپزید و در طول پخت دائم محتویات را بهم بزنید.
3. به ماهی تابه قارچ اضافه کنید به مدت 5 تا 6 دقیقه یا تا زمانی که قهوه ای شوند به پختشنان ادامه دهید.
4. به ماهی تابه گوجه فرنگی، آب، سبزیجات، نمک و لوبیا ها را اضافه کنید و محتویات درون آن را به جوش بیاورید. به مدت پنج دقیقه و تا جایی که محتویات نرم شوند و نیمی از مایع تبخیر شود به پختن ادامه دهید. فراموش نکنید محتویات را مرتب بهم بزنید.
5. اسفناج را اضافه کنید، به مدت 2 دقیقه بپزیدش.

6. ماهی تابه را از روی شعله بردارید درپوشش را بگذارید و گرم نگهش دارید.

7. یک قاشق چای خوری روغن زیتون باقی مانده را در یک ماهی تابه بزرگ نچسب روی شعله متوسط گرم کنید، تخم مرغ ها را در ماهی تابه بشکنید، حدود سه دقیقه یا تا زمانی که سفیده تخم مرغ ها پخته شود و زرده هنوز شل باشد بپزید.

8. میکس لوبیایی که پختید را بین 4 کاسه تقسیم کنید. روی هر وعده یک تخم مرغ قرار دهید، سپس رویش سرکه و فلفل سیاه بریزید.
وب‌سایت دکتر کرمانی:

ارسال شده در 18 آبان 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • هلند مجهز به کوسه زباله خور شد
  • در ماه هفتم از بارداری بخوانید
  • در ساندویچ چه مخلفاتی مضر است
  • پیر شدن پوست با برخی عوامل مهم
  • در کودکان رشد مغز رشد دیگر قسمتهای بدن را به عقب میندازد
  • تغییر عادات روزانه برای شادی بیشتر
  • هشدار بیماری های تنفسی در خوزستان
  • چندگونگی یادگیری
  • آمادگی های لازم برای انجام لاپاراسکوپی
  • چگونه در فصل زمستان افسردگی را از خود دور کنیم
  • بهترین نوشیدنی علیه یبوست فقط با 2 ماده
  • جدایی و پیامدهای بیماری زای آن برای کودک
  • ۵ نشانه ی بیماری کرون که لازم است بدانید
  • شایعات رایج درباره حجامت
  • اگر فشار خون دارید ، زالزالک بخورید
  • محبوبترین ها

  • 5 میوه سالم برای پاک کردن پوست
  • مقابله فیبرها با سرطان سینه
  • رسیدن به تناسب اندام و بالا بردن سلامت جسمی
  • فهرست مکمل های طبیعی برای کاهش وزن
  • زیر چشمتان پف می کند؟ رژیم غذایی تان را تغییر دهید
  • کمبود پتاسیم در نارسایی مزمن قلبی
  • چرا خواب و چاقی و لاغری باهم ارتباط دارد؟
  • دانستنی های مهم درباره تغذیه دوران بارداری
  • بررسی غذاهای مضر برای خانم های باردار
  • چگونه با گیاهان طبیعی حافظه خود را تقویت کنیم
  • مصرف غلات و عوارض ناشی از آن ها
  • به این شیوه میوه بخورید
  • همه چیز در رابطه با منیزیم و نقش حیاتی آن در بدن
  • افزایش بی شمار مصرف نمک در میان مردم کشور
  • فشار خون پایین و علائم هشدار دهنده برای آن
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است