دکتر شاهین شمس
دکتر شاهین شمس
متخصص جراحی فک و صورت
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
بیوتی لیزر
بیوتی‌لیزر
دکتر کیان‌پیشه
دیبا
کلینیک تخصصی دیبا
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک صدف
دکتر فرح آل قیس
متخصص کاشت و پیوند مو
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
دکتر عباسی
دکتر محسن عباسی
متخصص جراحی دهان، فک و صورت، ایمپلنتولوژیست

pickled-beets_19039

ترشی لبو یکی از خوش رنگ ترین ترشی هایی است که در این فصل از سال می توانید تهیه کنید می خواهیم روش تهیه این ترشی محبوب را در این مطلب به شما آموزش دهیم برای تهیه ترشی با لبو نیاز به لبو ،نمک ،سرکه سفید و آب دارید ،به راحتی و در کمترین زمان این ترشی آماده می شود ،با ما در ادامه مطلب همراه باشید .

 پس از درست کردن ترشی آب اضافی لبو را دور نریزید و در ظرف مناسب نگهداری کنید. می توانید از آب لبو بعنوان رنگ در غذاها و دسرهای مختلف استفاده کنید.

مواد لازم:

  •     لبو (چغندر) 1 کیلو
  •     نمک به میزان لازم
  •     سرکه سفید به میزان لازم
  •     آب 2 لیوان

طرز تهیه:

1. لبوها را بشویید و  داخل قابلمه قرار دهید. روی لبوها تا حدی آب بریزید که لبوها را بپوشاند. سپس روی حرارت متوسط قرار دهید و به مدت 30 الی 45 دقیقه بپزید. تا حدی که چنگال براحتی داخل لبو فرو رود. بسته به نوع لبو و برش های لبو زمان پخت می تواند متغیر باشد.

2. لبوها را آبکشی کنید و آب آنها را نگهدارید. اجازه دهید لبوها کمی خنک شوند. سپس پوست آنها را جدا کنید و به قطعات یا اشکال دلخواه برش بزنید. لبوهای خرد شده را داخل شیشه مورد نظر بریزید.

3. 2 لیوان از آب لبو، سرکه و مقداری نمک را در یک شیرجوش بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید. زمانی که مایع به جوش آمد آن را داخل شیشه و روی لبوها بریزید. درب شیشه را محکم ببندید و در جای خنک نگهداری کنید.وب‌سایت ایران کوک

 

5 1000
ارسال شده در 18 آبان 1395 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم
ویزیت یاب

پیشنهاد سردبیر

  • اصول و شیوه های خرید کالسکه
  • از نامنظمی قلب چه میدانید؟(بخش دوم)
  • بعد اززایمان چرا دچار نوسانات خلقی می شویم
  • هشدار جدی درباره مصرف دارو های گیاهی
  • خطر زخم معده با نوشیدن آب در بین غذا
  • گامهای موفق محققان کشور در تولید نانو دارو برای درمان بیماریهای اعصاب
  • گوگرد و خاصیت آنتی اکسیدانی آن
  • قرص سوزنی که جایگزین آمپول می شود
  • محبوبترین ها

  • عرقی جات نجات دهنده کبد
  • تحریک احساسات عشقي مردان با داروهای ضد افسردگی
  • در این دما خوابیدن به نفع شماست
  • به شنوایی تان بیشتر برسید
  • میکروبی ترین وسایل خانه
  • توصیه پزشکی مهم به زائران اربعین
  • عدم دریافت کارانه پزشکان در شش ماه اخیر
  • بازدید دبیرکل صلیب‌سرخ از مراکز درمانی هلال احمر
  • رپورتاژ

  • تزریق چربی
  • خدمات دندانپزشکی زیبایی و ترمیمی دکتر نوروزعلی
  • ایمپلنت؛ تنها جایگزین دندان از دست رفته
  • مرجع فروش انواع کیسه کلوستومی،کیسه یوروستومی و کیسه ایلئوستومی
  • دکتر علیرضا نوروزعلی جراح دندانپزشک
  • کلینیک صدف
    دندانپزشکی دکترسلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
    x