pickled-beets_19039

ترشی لبو یکی از خوش رنگ ترین ترشی هایی است که در این فصل از سال می توانید تهیه کنید می خواهیم روش تهیه این ترشی محبوب را در این مطلب به شما آموزش دهیم برای تهیه ترشی با لبو نیاز به لبو ،نمک ،سرکه سفید و آب دارید ،به راحتی و در کمترین زمان این ترشی آماده می شود ،با ما در ادامه مطلب همراه باشید .

 پس از درست کردن ترشی آب اضافی لبو را دور نریزید و در ظرف مناسب نگهداری کنید. می توانید از آب لبو بعنوان رنگ در غذاها و دسرهای مختلف استفاده کنید.

مواد لازم:

  •     لبو (چغندر) 1 کیلو
  •     نمک به میزان لازم
  •     سرکه سفید به میزان لازم
  •     آب 2 لیوان

طرز تهیه:

1. لبوها را بشویید و  داخل قابلمه قرار دهید. روی لبوها تا حدی آب بریزید که لبوها را بپوشاند. سپس روی حرارت متوسط قرار دهید و به مدت 30 الی 45 دقیقه بپزید. تا حدی که چنگال براحتی داخل لبو فرو رود. بسته به نوع لبو و برش های لبو زمان پخت می تواند متغیر باشد.

2. لبوها را آبکشی کنید و آب آنها را نگهدارید. اجازه دهید لبوها کمی خنک شوند. سپس پوست آنها را جدا کنید و به قطعات یا اشکال دلخواه برش بزنید. لبوهای خرد شده را داخل شیشه مورد نظر بریزید.

3. 2 لیوان از آب لبو، سرکه و مقداری نمک را در یک شیرجوش بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید. زمانی که مایع به جوش آمد آن را داخل شیشه و روی لبوها بریزید. درب شیشه را محکم ببندید و در جای خنک نگهداری کنید.وب‌سایت ایران کوک

 

ارسال شده در 18 آبان 1395 توسط دکتر سلام با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • ورزشهای چند دقیقه ای مخصوص لاغر کردن پهلوها
  • آب کاکتوس مفیدتر از آب نارگیل
  • فاوا ( پوره باقلای خشک)
  • برای موفق شدنتان تغییر کنید
  • فرش ماشینی زمین گیرتان میکند
  • عوارض رژیم غذایی با چربی زیاد
  • از طب هومیوپاتی چه می دانید
  • کودکان پاکستانی که در شب بدنشان فلج میشود
  • روش های موثر برای پیشگیری از پیر شدن
  • آیا درباره جراحی روانی چیزی شنیده اید؟
  • رفع یبوست با کمک زنجبیل
  • مشخص کردن ارزش های اصلی زندگی 1
  • آزمایش پریمتری و ارزیابی بینایی
  • راهبردهایی برای لاغر نشدن صورت
  • عوارض جانبی مصرف برخی داروها
  • محبوبترین ها

  • ممنوعيت تبليغ دارو و مکمل هاي غذايي در نشريات عمومي
  • جديدترين داروي بيماري ديابت با خاصيت كاهش وزن
  • آیا نگهداری دارو در خانه کار درستی است؟
  • انواع مکمل ها و آسیب های ناشی از مصرف آن ها
  • سودمندی ویتامین ب در پیشگیری از آلزایمر
  • روش های موثر برای استفاده از مسکن ها
  • آیا نحوه استفاده از مسکن ها را میدانید؟
  • داروهای ایران تا عمق 300 کیلومتری پاکستان رفته است
  • يك واكسن ساده براي پيشگيري از سرطان پروستات
  • تسكين بيش‌فعالي‌كودكان با مصرف امگا‌3
  • معرفی دارویی که غبغب را از بین می برد
  • خطرات بیش از حد مصرف ویتامین ها
  • آخرین پژوهش بر روی اوتلیکسی زوماب
  • اطلاعاتی در ارتباط با آموکسی سیلین
  • داروی متفورمین بیماری سل را هم درمان میکند
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است