pickled-beets_19039

ترشی لبو یکی از خوش رنگ ترین ترشی هایی است که در این فصل از سال می توانید تهیه کنید می خواهیم روش تهیه این ترشی محبوب را در این مطلب به شما آموزش دهیم برای تهیه ترشی با لبو نیاز به لبو ،نمک ،سرکه سفید و آب دارید ،به راحتی و در کمترین زمان این ترشی آماده می شود ،با ما در ادامه مطلب همراه باشید .

 پس از درست کردن ترشی آب اضافی لبو را دور نریزید و در ظرف مناسب نگهداری کنید. می توانید از آب لبو بعنوان رنگ در غذاها و دسرهای مختلف استفاده کنید.

مواد لازم:

  •     لبو (چغندر) 1 کیلو
  •     نمک به میزان لازم
  •     سرکه سفید به میزان لازم
  •     آب 2 لیوان

طرز تهیه:

1. لبوها را بشویید و  داخل قابلمه قرار دهید. روی لبوها تا حدی آب بریزید که لبوها را بپوشاند. سپس روی حرارت متوسط قرار دهید و به مدت 30 الی 45 دقیقه بپزید. تا حدی که چنگال براحتی داخل لبو فرو رود. بسته به نوع لبو و برش های لبو زمان پخت می تواند متغیر باشد.

2. لبوها را آبکشی کنید و آب آنها را نگهدارید. اجازه دهید لبوها کمی خنک شوند. سپس پوست آنها را جدا کنید و به قطعات یا اشکال دلخواه برش بزنید. لبوهای خرد شده را داخل شیشه مورد نظر بریزید.

3. 2 لیوان از آب لبو، سرکه و مقداری نمک را در یک شیرجوش بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید. زمانی که مایع به جوش آمد آن را داخل شیشه و روی لبوها بریزید. درب شیشه را محکم ببندید و در جای خنک نگهداری کنید.وب‌سایت ایران کوک