مشاوره زیبایی
کلینیک ارتوپدی سپید
کلینیک ارتوپدی سپید
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
دکتر عباسی
دکتر محسن عباسی
متخصص جراحی دهان، فک و صورت، ایمپلنتولوژیست
دکتر هادی صادق /کلینیک
دکتر پژمان هادی صادق و دکتر پریسا هادی صادق
متخصص ارتودنسی
چشمخانه، ساختمان پزشکان
کلینیک چشمخانه
به روز ترین تجهیزات و دانش چشم پزشکی
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
ساختمان پزشکان، دکتر حبیب سهرابی
دکتر حبیب سهرابی
متخصص گوش،حلق،بینی جراح زیبایی بینی
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر مجید نداف کرمانی
دکتر مجید نداف کرمانی
متخصص جراح پلاستیک و زیبایی
پیرایه
پوست، مو و زیبایی
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
دکتر مجید صالح
دکتر مجید صالح
متخصص جراحی فک وصورت،زیبایی بینی
دکتر علیرضا فقیهی
دکتر علیرضا فقیهی
متخصص گوش و حلق وبينى
بیوتی لیزر
بیوتی‌لیزر
دکتر کیان‌پیشه
دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر

سیب زمینی با سس پستو سس پستو روش تهیه سس پستو آموزش تهیه سس پستو

سس پستو یکی از خوش طعم ترین سس هایی است که می توانید به عنوان چاشنی در کنار غذاهایتان سرو کنید می خواهیم روش تهیه این سس را در کنار سیب زمینی به شما آموزش دهیم البته این سس در کنار انواع پاستاها غالبا مورد استفاده قرار میگیرد ،دانه کاج ،ریحان ،روغن زیتون ،پنیرپارمزان و پنیر پکورینو برای تهیه این سس لازم هستند بد نیست با سس هایی به غیر از سس کچاب و مایونز آشنا شوید.
سس پستو عموما به عنوان سس پاستا استفاده می شود, ولی برای سرو با سیب زمینی بسیار مناسب است و طعم دلپذیری به آن می دهد.
مواد لازم:
  •  سیب زمینی تازه و کوچک : 900 گرم
  •  ریحان بازل تازه : 75 گرم
  •  دانه کاج : 2 قاشق غذاخوری
  •  سیر , له شده : 3 حبه
  •  روغن زیتون : 100 میلی لیتر
  •  پنیر پارمزان و پنیر پکورینو , تازه رنده شده : 75 گرم
  •  نمک : به میزان لازم
  •  فلفل : به میزان لازم
  •  برگ ریحان بازل جهت تزیین : مقداری
طرز تهی:
1. سیب زمینی ها را در یک قابلمه آب جوش به مدت 15 دقیقه بپزید تا نرم و ترد شوند . آن ها را آبکش نمایید و داخل ظرف پذیرایی بریزید و تا زمان مصرف , آن را گرم نگه دارید .2. در همین فاصله , ریحان , دانه کاج , سیر و کمی نمک و فلفل را داخل غذاساز بریزید و به مدت 30 ثانیه آن ها را خوب با هم ترکیب نمایید و به تدریج روغن را به آن ها بیافزایید تا مایه نرم و صافی به دست آید .

3. مایه را داخل کاسه ای بریزید و هر دو نوع پنیر رنده شده را به آن اضافه نمایید .

4. سس پستو آماده شده را روی سیب زمینی ها بریزید تا به خوبی آغشته شوند . غذا را با برگ ریحان بازل تازه تزیین نموده و بلافاصله سرو نمایید .

وب‌سایت آوای سلامتی

5 1000
ارسال شده در 17 آبان 1395 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم
ویزیت یاب
دندانپزشکی دکترسلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
x