کلینیک ساج
پلی‌کلینیک شبانه‌روزی ساج
هر آنچه شما می‌خواهید
ایران نوین – رجایی
لاغری با دستگاه یا رژیم
کلینیک ایران نوین
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو پلاسماجت
دکتر محمدرضا کاظمی
دکتر محمدرضا کاظمی
فوق‌تخصص درد
کلینیک یکتا
کلینیک یکتا
کلینیک تخصصی پوست و مو
آزمایشگاه نیلو
آزمایشگاه نیلو
اختلالات اسيد امينه
دکتر نداف کرمانی
دکتر مجید نداف کرمانی
فوق‌تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
دکتر افشین قرایی
افشین قرایی
کارشناس شنوایی سنجی
دکتر وحید عارفی
دکتر وحید عارفی
متخصص لمینیت و زیبایی
دکتر رضا شعبان‌پور
دکتر رضا شعبان‌پور
طراحی لبخند با لومینییرز سرامیکی بدون کوچک‌ترین تراش
نیلوفر داوودپور
دکتر نیلوفر داودپور
ارائه خدمات ترمیمی-زیبایی
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک

سیب زمینی با سس پستو سس پستو روش تهیه سس پستو آموزش تهیه سس پستو

سس پستو یکی از خوش طعم ترین سس هایی است که می توانید به عنوان چاشنی در کنار غذاهایتان سرو کنید می خواهیم روش تهیه این سس را در کنار سیب زمینی به شما آموزش دهیم البته این سس در کنار انواع پاستاها غالبا مورد استفاده قرار میگیرد ،دانه کاج ،ریحان ،روغن زیتون ،پنیرپارمزان و پنیر پکورینو برای تهیه این سس لازم هستند بد نیست با سس هایی به غیر از سس کچاب و مایونز آشنا شوید.
سس پستو عموما به عنوان سس پاستا استفاده می شود, ولی برای سرو با سیب زمینی بسیار مناسب است و طعم دلپذیری به آن می دهد.
مواد لازم:
  •  سیب زمینی تازه و کوچک : 900 گرم
  •  ریحان بازل تازه : 75 گرم
  •  دانه کاج : 2 قاشق غذاخوری
  •  سیر , له شده : 3 حبه
  •  روغن زیتون : 100 میلی لیتر
  •  پنیر پارمزان و پنیر پکورینو , تازه رنده شده : 75 گرم
  •  نمک : به میزان لازم
  •  فلفل : به میزان لازم
  •  برگ ریحان بازل جهت تزیین : مقداری
طرز تهی:
1. سیب زمینی ها را در یک قابلمه آب جوش به مدت 15 دقیقه بپزید تا نرم و ترد شوند . آن ها را آبکش نمایید و داخل ظرف پذیرایی بریزید و تا زمان مصرف , آن را گرم نگه دارید .2. در همین فاصله , ریحان , دانه کاج , سیر و کمی نمک و فلفل را داخل غذاساز بریزید و به مدت 30 ثانیه آن ها را خوب با هم ترکیب نمایید و به تدریج روغن را به آن ها بیافزایید تا مایه نرم و صافی به دست آید .

3. مایه را داخل کاسه ای بریزید و هر دو نوع پنیر رنده شده را به آن اضافه نمایید .

4. سس پستو آماده شده را روی سیب زمینی ها بریزید تا به خوبی آغشته شوند . غذا را با برگ ریحان بازل تازه تزیین نموده و بلافاصله سرو نمایید .

وب‌سایت آوای سلامتی

5 1000
ارسال شده در 18 آبان 1395 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

ارکید
تلگرام دکتر سلام
دندانپزشکی دکترسلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
x