1049890_980

سس پستو یکی از خوش طعم ترین سس هایی است که می توانید به عنوان چاشنی در کنار غذاهایتان سرو کنید می خواهیم روش تهیه این سس را در کنار سیب زمینی به شما آموزش دهیم البته این سس در کنار انواع پاستاها غالبا مورد استفاده قرار میگیرد ،دانه کاج ،ریحان ،روغن زیتون ،پنیرپارمزان و پنیر پکورینو برای تهیه این سس لازم هستند بد نیست با سس هایی به غیر از سس کچاب و مایونز آشنا شوید.
سس پستو عموما به عنوان سس پاستا استفاده می شود, ولی برای سرو با سیب زمینی بسیار مناسب است و طعم دلپذیری به آن می دهد.
مواد لازم:
  •  سیب زمینی تازه و کوچک : 900 گرم
  •  ریحان بازل تازه : 75 گرم
  •  دانه کاج : 2 قاشق غذاخوری
  •  سیر , له شده : 3 حبه
  •  روغن زیتون : 100 میلی لیتر
  •  پنیر پارمزان و پنیر پکورینو , تازه رنده شده : 75 گرم
  •  نمک : به میزان لازم
  •  فلفل : به میزان لازم
  •  برگ ریحان بازل جهت تزیین : مقداری
طرز تهی:
1. سیب زمینی ها را در یک قابلمه آب جوش به مدت 15 دقیقه بپزید تا نرم و ترد شوند . آن ها را آبکش نمایید و داخل ظرف پذیرایی بریزید و تا زمان مصرف , آن را گرم نگه دارید .2. در همین فاصله , ریحان , دانه کاج , سیر و کمی نمک و فلفل را داخل غذاساز بریزید و به مدت 30 ثانیه آن ها را خوب با هم ترکیب نمایید و به تدریج روغن را به آن ها بیافزایید تا مایه نرم و صافی به دست آید .

3. مایه را داخل کاسه ای بریزید و هر دو نوع پنیر رنده شده را به آن اضافه نمایید .

4. سس پستو آماده شده را روی سیب زمینی ها بریزید تا به خوبی آغشته شوند . غذا را با برگ ریحان بازل تازه تزیین نموده و بلافاصله سرو نمایید .

وب‌سایت آوای سلامتی

ارسال شده در 18 آبان 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • ایا دندان قروچه به درمان نیاز دارد؟
  • درمان دیابت و کروموزوم های باز سلولهای بنیادی
  • رابطه مشکلات روحی و غذاهای تخمیری
  • درمان آسیب رباط ACL با توانبخشی
  • نارنج میوه ای باخواص زیاد
  • برای اندازه گیری پلاک های سرخرگی خطرناک در بیماران دیابتی ازCT استفاده می شود
  • چای و قهوه اکیدا ممنوع!
  • با پیاده روی از سکته مغزی پیش گیری کنید
  • عطش خود را با این نوشیدنی ها از بین ببرید
  • روش زندگی افراد دیابتی
  • شرایط های لازم در استفاده از داروهای سرماخوردگی
  • ۱۰ فایده چای بابونه برای سلامت پوست و مو
  • تهیه کلکسیون جالب توسط نوجوان
  • چرا مصرف آب میوه ها و سبزی ها از خوردن آن ها بهتر است؟
  • میوه ها چه شگفتی هایی دارند؟
  • محبوبترین ها

  • آشنایی با گیاه شاهدانه و خواص آن
  • عکس هایی از فلفل قرمز و خواص آن
  • درمان سردرد با خوردنی های مفید
  • التهاب را با این خوردنی ها رفع کنید
  • چرا باید نخود بخوریم
  • 7 کلید طلایی منحصر به فرد برای لاغری
  • با کدو حلوایی پوستتان را شاد کنید
  • عکس هایی از گیاه مارچوبه و خواص این گیاه
  • مواد غذایی مناسب برای رسیدن به تناسب اندام
  • بخوانید اطلاعاتی در رابطه با خردل
  • سیب زمینی چه کاربردی برای سلامتی دارد؟
  • انگور، میوه‌ای مفید برای تقویت معده و دستگاه عصبی
  • پذیرایی با زالزالک
  • با خواص سیب زمینی آشنا شویم
  • هر آنچه باید درباره والک بدانید
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است