دکتر رضا شعبان‌پور
دکتر رضا شعبان‌پور
طراحی لبخند با لومینییرز سرامیکی بدون کوچک‌ترین تراش
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
دندانپزشکی عمومی
دکتر افشین قرایی
افشین قرایی
کارشناس شنوایی سنجی
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
کلینیک ساج
پلی‌کلینیک شبانه‌روزی ساج
هر آنچه شما می‌خواهید
دکتر نداف کرمانی
دکتر مجید نداف کرمانی
فوق‌تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو پلاسماجت
کلینیک دیبا
دندانپزشکی دیبا
کلینیک تخصصی
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر وحید عارفی
دکتر وحید عارفی
متخصص لمینیت و زیبایی
نیلوفر داوودپور
دکتر نیلوفر داودپور
ارائه خدمات ترمیمی-زیبایی
دکتر محمدرضا کاظمی
دکتر محمدرضا کاظمی
فوق‌تخصص درد
آزمایشگاه نیلو
آزمایشگاه نیلو
اختلالات اسيد امينه
دکتر عامری
دکتر محمدحسن عامری
متخصص گوش،حلق بینی و جراحی سر و گردن

1049927_745

 این ترایفل زیبا که در تصویر میبینید می تواند همه میهمانانتان را شگفت زده کند و در سورپرایز کردن آن ها نقش بسزایی ایفا کند برای آماده کردن این ترایفل از سه نوع پودینگ کدوحلوایی ، بادام کاراملی و پودینگ وانیلی تهیه شده است که به صورت لایه لایه روی هم چیده می شوند می خواهیم با روش اماده سازی این ترایفل خوش عطر و طعم آشنا شویم .

در این مطلب طرز تهیه ترایفل کدو حلوایی و بادام کاراملی را به شما آموزش داده ایم. امیدواریم استقبال کنید.
مواد لازم:
برای پودینگ کدوحلوایی:
  • آرد ذرت 1/3 فنجان
  • شکر دانه ریز 1/2 فنجان
  • دارچین 1/2 ق چ
  • جوز 1/8 ق چ
  • میخک 1/8 ق چ
  • نمک کمی
  • شیر سرد 3 فنجان
  • کدو حلوایی پوره شده 3/4 فنجان
  • عصاره وانیل 1 ق غ
پودینگ وانیلی:
  • آرد ذرت 1/3 فنجان به همراه 1 قاشق غذا خوری
  • شکر 1/2 فنجان
  • نمک کمی
  • شیر سرد 3 فنجان
  • عصاره وانیل 2 ق چ
بادام کاراملی:
  • کارامل 1/2 فنجان
  • بادام خورد شده 1/2 فنجان

برای پودینگ کدوحلوایی:

1. آرد ذرت ، شکر ، دارچین ، جوز ، میخک ، نمک و شیر را در مخلوط کن ریخته و مخلوط کنید تا به خوبی ترکیب شوند.
2. یا اینکه همه رو در کاسه ای ریخته و با همزن خوب مخلوط کنید.
3. مواد رو در قابلمه ای روی حرارت گذاشته و مدام هم بزنید تا غلیظ بشه.
4. درنهایت کدو حلوایی و وانیل رو اضافه کنید و مخلوط کنید و از روی حرارت بردارید…غلظت مواد باید مثل فرنی باشه.
برای پودینگ وانیلی:
1. به ترتیب پودینگ کدوحلوایی عمل کنید فقط در این پودینگ کدو حلوایی حذف میشه.
برای بادام کاراملی:
1. کارامل و بادام راروی حرارت کمی تفت بدید تا بادام قهوه ای بشه.
2. شما میتونید خودتون کارامل درست کنید.
3. حالا این مواد را لایه لایه در ظرف مورد نظر بریزید و دریخچال بذارید و بعد از چند ساعت سرو کنید.
وب‌سایت سوران:

5 1000
ارسال شده در 18 آبان 1395 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • انداختن داروها در فاضلاب ممنوع
  • منابع نمک در رژیم غذایی ما
  • سیروز کبد از علت تا درمان [فیلم]
  • خطرات به تعویق انداختن قاعدگی
  • پرکاربردترین آنتی بیوتیک های سالم
  • در تکنولوژی جدید با استفاده از تلفن همراه کلسترول خون اندازه گیری می شود
  • شرایط های لازم در استفاده از داروهای سرماخوردگی
  • درمان پرکاری تیروئید با رژیم غذایی
  • محبوبترین ها

  • نوجوانان مراقب کبد چرب باشند
  • راه های تشخیص سرطان مغز استخوان را بشناسید
  • رفع دردهای سیاتیک در خانه
  • بوی ادرار، یکی از علائم نشان دهنده بیماری
  • ویژه مطلبی به مناسبت روز جهانی بیماری های خاص
  • انواع درمان های خانگی برای رفع مشکل میگرن
  • ریشه یابی بیماری پیسی
  • درباره فیبرومیالژیا بیشتر بدانیم
  • رپورتاژ

  • طرز تهیه اسموتی های خوشمزه و چربی سوز
  • بیش از آن‌چه فکر می‌کنید از دندان‌هایتان کار می‌کشید!
  • خدمات دندانپزشکی دکتر فريال حاجی زاده
  • ترک سیگار با جدیدترین روش توسط دکتر احیایی
  • خدمات دندانپزشکی پیشرفته توسط دکتر فرهت مجید فر
  • ارکید
    دندانپزشکی دکترسلام
    تلگرام دکتر سلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
    x