کش لقمه عکس پیتزا مرغ و قارچ روش تهیه پیتزا مرغ و قارچ پیتزا مرغ و قارچ پیتزا

امروزه پیتزا یکی از پرطرفدارترین غذاها شده است و در اولویت انتخاب برای فرزندانمان قرار دارد اگر می خواهید فست فود میل کنید سعی کنید آن را درخانه تهیه کنید و از مواد غذایی مضردر آن استفاده نکنید این پیتزا با قارچ و مرغ تهیه می شود و می تواند سالم و بدون افزودنی های غیرمجاز تهیه شود سینه مرغ ،قارچ ،فلفل دلمه و پیاز مواد اولیه برای تهیه این پیتزا می باشند .

پیتزا یا همان کش لقمه ی قدیمی ها؛ مگر می شود از این خوشمزه گذشت؟ حالا فرقی نمی کند از کدام نوع باشد. این روزها دیگر انقدر تنوع اش زیاد شده که نمی توان شمردشان. در این مطلب هم طرز تهیه یکی از آن نوع ها را آموزش داده ایم. پیتزا مرغ و قارچ!

مواد لازم:
  • سینه مرغ نیم کیلو
  • قارچ نیم کیلو
  • فلفل دلمه متوسط دو عدد
  • پیاز یک عدد
  • سس گوجه فرنگی به مقدار لازم
  • ادویه کاری به مقدار لازم
  • نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه:
1. قبل از اینکه شروع به پخت مواد پیتزا کنید باید خمیر را آماده کنید و بگذارید تا ور بیاید. بعد از آماده سازی خمیر، مرغ را به همراه پیاز و کمی زردچوبه بگذارید تا بپزد. مقداری که نیم پز شد نمک را هم اضافه کنید. بعد از اینکه پخت و کمی خنک شد، مرغ ها را ریش ریش کنید.
2. قارچ ها و فلفل دلمه ها را هم به اندازه ها و شکل های دلخواه خرد کنید. مقدار کمی روغن در تابه بریزید و قارچ ها را بریزید تا کمی تفت بخورد. آب که انداخت و سبک شد، فلفل دلمه و مرغ ها را اضافه کنید و ادویه کاری و نمک و فلفل را نیز بریزید و کمی که تفت خورد، از روی حرارت بردارید. به این نکته توجه داشته باشید که قارچ بهتر است زیاد تفت نخورد و در واقع سرخ نشود، چرا که خواص و طعم عالیش از دست می رود.
3. خمیر پیتزا را به اندازه مناسب و طوری که قطرش بیشتر از دو سانتی متر نشود، پهن کنید. سس را رویش بمالید و بعد، موادی را که آماده کرده اید، روی خمیر پهن کنید و پنیر پیتزا را رویش بریزید. در مرحله بعد، اگر دوست داشتید می توانید مقداری سس هم رویش اضافه کنید و در فر قرار دهید و در دمای ۲۲۰ درجه سانتیگراد به مدت نیم ساعت بگذارید تا بپزد. وقتی که خمیر کمی پخت، پنیر را اضافه کنید تا یک ربع دیگر پیتزا کاملا آماده سرو شود.
فوت و فن عالی شدن پیتزا
برای اینکه پیتزای خیلی خوبی داشته باشید و خمیر کاملا بپزد و پنیرهای رویش نسوزد، همان طور که در بالا اشاره کردیم بهتر است که اول خمیر را به همراه مواد رویش در فر قرار دهید. وقتی که خمیرش پخت، پنیرها را اضافه کنید و بگذارید به مدت ده دقیقه تا یک ربع آماده شود.

وب‌سایت سوران

5 1000
ارسال شده در 18 آبان 1395 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم | 143 بازدید

پیشنهاد سردبیر

  • بیماران دیابتی اینگونه خوراک مرغ را درست کنند
  • استرسی ها و خورد و خوراک آنها
  • نهار سالم را از یاد نبرید
  • تغذیه اطفال و تشویق آنان به مصرف خوراکی مغذی
  • عوامل موثر در ترس از تغییر را بشناسیم و با آن مقابله کنیم
  • عارضه های مربوط به ضربان قلب
  • خواص دارویی توت فرنگی
  • معدنی از انواع ویتامین ها
  • محبوبترین ها

  • میزان ویتامین سبزی خام بیشتر است یا پخته؟
  • 13 خاصیت منحصر به فرد خیار
  • خوردنیهای زیبا کننده و مغذی
  • تاثیرات مختلف آلوی خشک بر بدن
  • همه تاثیرات آب لیمو بر بدن
  • خوردن کلم پیچ را از یاد نبرید
  • مناسب ترین نوشیدنی تابستانی
  • تاثیر گذاری کنگر فرنگی بر سلامتی بدن
  • رپورتاژ

  • اپتی ویژن، درمان نوین خستگی چشم
  • دندانپزشکی زیبایی و ایمپلنت
  • دندانپزشک زیبایی- ایمپلنتولوژیست – لمینیت
  • لبخندی کودکانه با دندان هایی سالم
  • استحکام وسلامت استخوان فک= نجات دندان های لق
  • الو دکتر

    نخ دندان ارکید
    دکتر هومن عشقی
    تلگرام دکتر سلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما