دکتر رضا شعبان‌پور
دکتر رضا شعبان‌پور
طراحی لبخند با لومینییرز سرامیکی بدون کوچک‌ترین تراش
آزمایشگاه نیلو
آزمایشگاه نیلو
اختلالات اسيد امينه
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک شارلوت
کلینیک شارلوت
کلیه خدمات پوست،مو و زیبایی
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو پلاسماجت
دکتر علیرضا فقیهی
دکتر علیرضا فقیهی
جراحى زيبايى بينى ( رينوپلاستى)
دکتر فرزاد حسینی
دکتر فرزاد حسینی
لیفت صورت
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
کلینیک ساج
پلی‌کلینیک شبانه‌روزی ساج
هر آنچه شما می‌خواهید
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
ایران نوین – رجایی
لاغری با دستگاه یا رژیم
کلینیک ایران نوین
دکتر محسن پور حقیقی
دکتر محسن پور حقیقی
متخصص دندان پزشکی ترمیمی و زیبایی
دکتر وفایی
دکتر حمیدرضا وفایی
جراحی پلاستیک و ترمیمی (لیپوماتیک)

کش لقمه عکس پیتزا مرغ و قارچ روش تهیه پیتزا مرغ و قارچ پیتزا مرغ و قارچ پیتزا

امروزه پیتزا یکی از پرطرفدارترین غذاها شده است و در اولویت انتخاب برای فرزندانمان قرار دارد اگر می خواهید فست فود میل کنید سعی کنید آن را درخانه تهیه کنید و از مواد غذایی مضردر آن استفاده نکنید این پیتزا با قارچ و مرغ تهیه می شود و می تواند سالم و بدون افزودنی های غیرمجاز تهیه شود سینه مرغ ،قارچ ،فلفل دلمه و پیاز مواد اولیه برای تهیه این پیتزا می باشند .

پیتزا یا همان کش لقمه ی قدیمی ها؛ مگر می شود از این خوشمزه گذشت؟ حالا فرقی نمی کند از کدام نوع باشد. این روزها دیگر انقدر تنوع اش زیاد شده که نمی توان شمردشان. در این مطلب هم طرز تهیه یکی از آن نوع ها را آموزش داده ایم. پیتزا مرغ و قارچ!

مواد لازم:
  • سینه مرغ نیم کیلو
  • قارچ نیم کیلو
  • فلفل دلمه متوسط دو عدد
  • پیاز یک عدد
  • سس گوجه فرنگی به مقدار لازم
  • ادویه کاری به مقدار لازم
  • نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه:
1. قبل از اینکه شروع به پخت مواد پیتزا کنید باید خمیر را آماده کنید و بگذارید تا ور بیاید. بعد از آماده سازی خمیر، مرغ را به همراه پیاز و کمی زردچوبه بگذارید تا بپزد. مقداری که نیم پز شد نمک را هم اضافه کنید. بعد از اینکه پخت و کمی خنک شد، مرغ ها را ریش ریش کنید.
2. قارچ ها و فلفل دلمه ها را هم به اندازه ها و شکل های دلخواه خرد کنید. مقدار کمی روغن در تابه بریزید و قارچ ها را بریزید تا کمی تفت بخورد. آب که انداخت و سبک شد، فلفل دلمه و مرغ ها را اضافه کنید و ادویه کاری و نمک و فلفل را نیز بریزید و کمی که تفت خورد، از روی حرارت بردارید. به این نکته توجه داشته باشید که قارچ بهتر است زیاد تفت نخورد و در واقع سرخ نشود، چرا که خواص و طعم عالیش از دست می رود.
3. خمیر پیتزا را به اندازه مناسب و طوری که قطرش بیشتر از دو سانتی متر نشود، پهن کنید. سس را رویش بمالید و بعد، موادی را که آماده کرده اید، روی خمیر پهن کنید و پنیر پیتزا را رویش بریزید. در مرحله بعد، اگر دوست داشتید می توانید مقداری سس هم رویش اضافه کنید و در فر قرار دهید و در دمای ۲۲۰ درجه سانتیگراد به مدت نیم ساعت بگذارید تا بپزد. وقتی که خمیر کمی پخت، پنیر را اضافه کنید تا یک ربع دیگر پیتزا کاملا آماده سرو شود.
فوت و فن عالی شدن پیتزا
برای اینکه پیتزای خیلی خوبی داشته باشید و خمیر کاملا بپزد و پنیرهای رویش نسوزد، همان طور که در بالا اشاره کردیم بهتر است که اول خمیر را به همراه مواد رویش در فر قرار دهید. وقتی که خمیرش پخت، پنیرها را اضافه کنید و بگذارید به مدت ده دقیقه تا یک ربع آماده شود.

وب‌سایت سوران

5 1000
ارسال شده در 18 آبان 1395 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • حرکات صورت هنگام خنده و پی بردن به شخصیت افراد
  • همه عوامل تخریب کننده میل و روابط جنسی زوجین
  • فواید مصرف آلو خشک در وعده‌های غذایی روزانه
  • با زانو درد چطوری زندگی کنیم
  • برای رسیدن به موفقیت توصیه های طلایی زیگ زیگلار را بخوانید
  • ورزشکاران این توصیه های غذایی را جدی بگیرند
  • ضرر های جبران ناپذیر هدفون
  • راهکارهای مراقبت از تناسب اندام
  • محبوبترین ها

  • چرا دچار گرسنگی دائم می شویم؟
  • اگر مشکل نفخ دارید از این خوراکی ها دوری کنید
  • در این مواقع دور رژیم گرفتن را خط بکشید
  • برنامه کاهش وزن خود را چگونه انتخاب کنید؟
  • زمان مناسب برای لاغری را در نظر بگیرید
  • میوه ای برای تمام فصول: فواید پاپایا
  • برای افزایش وزن این 12 نکته را بخاطر بسپارید
  • بهبود عملکرد مغز با خوردن شکلات تلخ
  • رپورتاژ

  • محصولات پزشکی و بهداشتی شرکت رهاورد دانش پزشکی
  • خدمات دندانپزشکی زیبایی و ترمیمی دکتر حاجی زاده
  • دکتر پورحقیقی متخصص دندانپزشکی زیبایی
  • زیباتر شدن چهره با روش های نوین
  • کلینیک پوست و زیبایی دکتر فاطمه بامداد
  • ارکید
    تلگرام دکتر سلام
    دندانپزشکی دکترسلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
    x