12-Tips-to-Prevent-Food-Poisoning مراقبت در برابر میکروب های خوراکی

چگونه دچار مسمومیت غذایی می شویم این عارضه با چه عواملی در بدن ما ایجاد می شود شانه های بارز برای مسمومیت غذایی کدامند؟ توصیه های متخصصین در این زمینه چیست؟ آن ها چه روش های درمانی را برای این عارضه به ما پیشنهاد میدهند حواستان به مصرف غذاهای کنسروی باشد گوشتی که می خرید باید تازه باشد و تایدیه بهداشت روی آن زده شده باشد خورکی هایی که مستعد فاسدشدن هستند را در درمانی مناسب نگهداری کنید .

اگر چه همیشه ممکن نیست که از قرار گرفتن در معرض میکروب ایجاد کننده ی مسمومیت غذایی اجتناب کرد، احتیاطات مخصوص می تواند احتمال رخ دادن آن را کاهش دهد.

شیر خام (غیرپاستوریزه) ننوشید یا غذاهای حاوی شیر غیر پاستوریزه مصرف نکنید .
میوه ها و سبزیجات خام را قبل از خوردن با استفاده از جریان آب تمیز و سرد کاملا بشویید.دمای یخچال را سردتر از 4/4 درجه سانتی گراد و فریزر را کمتر از 18- درجه سانتی گراد یا نگه دارید.
غذاهای از پیش پخته شده، فاسد شدنی یا آماده را هر چه زودتر مصرف کنید.
از آلوده شدن متقاطع خودداری کنید؛ گوشت خام، ماهی و مرغ را جدا از دیگر غذاها نگه دارید.
دست ها، کاردها و تخته های برش را بعد از کار با غذاهای نپخته، مانند آماده کردن گوشت خام و ماهی و مرغ بشویید.
غذاهای خام از منابع حیوانی را کاملا بپزید تا یک دمای داخلی را با استفاده از دماسنج غذا چک کنید: گوشت چرخ کرده ی گوسفند 71 درجه، مرغ 77 درجه ،  بوقلمون 82 درجه سانتی گراد.

images-11 مراقبت در برابر میکروب های خوراکی

منبع:هفته نامه غذا و داروی علوم پزشکی شیراز

ارسال شده در 18 آبان 1395 توسط دکتر سلام با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • لوسیون های مختلف برای انواع مشکلات مو
  • کاشت گل و گیاه با روزنامه
  • دانسته هایی درباره خورشت و پلوی کنسروشده
  • چه نوع دستی چه نوع مدل ناخنی باید داشته باشد
  • نکات مهم طراوت ذهنی
  • ایجاد تمایل در کودک برای میل کردن صبحانه
  • بچه ها هر چه بیشتر گریه کنند، بهتر میخوابند!
  • مصرف هم زمان این دارو ها سبب مرگ می شود
  • برای کاشت مو سن را در نظر بگیرید
  • پیشگیری از تغییر رنگ مو
  • پیشگیری از نارسایی کلیوی با این روش ها
  • تعریف اصطلاح روش کششی PNF
  • درمان های خانگی خطرناک برای بدن
  • استفاده از فلفل برای تولید داروی ضدسرطان
  • نسل جدید اپلیکیشن ها مناسب برای سلامتی
  • محبوبترین ها

  • اطلاعات نگران کننده درمورد چاقی ایرانی ها
  • بزودی واکسن هپاتیت A ساخته خواهد شد
  • مصرف نمک را کنترل کنید
  • درمان یبوست با طب سوزنی و طب فشاری
  • درمان نازایی در زنان و مردان با نورخورشید
  • همه خصوصیات یک کیف مناسب کودک
  • تب کشنده کنگو در ایران (مشهد)
  • روش های کوتاه مدت ترمیم زخم
  • ابولا همچنان تهدید کننده ی سلامت جهان است
  • دختری که پزشکان بیمارستان را شگفت زده کرد!
  • دلیل واقعی طول عمر پیدا شد
  • کنفرانس بین‌المللی آب و محیط زیست در دانشگاه تهران برگزار می شود
  • موی سفیدتان را بحالت اول برگردانید
  • ایران جزء 10 کشور برتر جهان در تولید واکسن است
  • شش مورد از دروغ های رایج درباره رژیم لاغری
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است