مشاوره زیبایی
دکتر عباسی
دکتر محسن عباسی
متخصص جراحی دهان، فک و صورت، ایمپلنتولوژیست
کلینیک ره یا
دکتر امید رحمانی
پزشک پوست مو زیبایی كاسمتولوژيست از فرانسه
کلینیک ارتوپدی سپید
کلینیک ارتوپدی سپید
دکتر علیرضا فقیهی
دکتر علیرضا فقیهی
متخصص گوش و حلق وبينى
پیرایه
پوست، مو و زیبایی
ساج
کلینیک ساج
زنان و زایمان
ساختمان پزشکان، دکتر حبیب سهرابی
دکتر حبیب سهرابی
متخصص گوش،حلق،بینی جراح زیبایی بینی
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو
دکتر مجید نداف کرمانی
دکتر مجید نداف کرمانی
متخصص جراح پلاستیک و زیبایی
بیوتی لیزر
بیوتی‌لیزر
دکتر کیان‌پیشه
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
دکتر هادی صادق /کلینیک
دکتر پژمان هادی صادق و دکتر پریسا هادی صادق
متخصص ارتودنسی
دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر
دکتر مجید صالح
دکتر مجید صالح
متخصص جراحی فک وصورت،زیبایی بینی
چشمخانه، ساختمان پزشکان
کلینیک چشمخانه
به روز ترین تجهیزات و دانش چشم پزشکی

مسمومیت غذایی علائم مسمومیت غذایی علائم بیماری کرون درمان مسمومیت غذایی

چگونه دچار مسمومیت غذایی می شویم این عارضه با چه عواملی در بدن ما ایجاد می شود شانه های بارز برای مسمومیت غذایی کدامند؟ توصیه های متخصصین در این زمینه چیست؟ آن ها چه روش های درمانی را برای این عارضه به ما پیشنهاد میدهند حواستان به مصرف غذاهای کنسروی باشد گوشتی که می خرید باید تازه باشد و تایدیه بهداشت روی آن زده شده باشد خورکی هایی که مستعد فاسدشدن هستند را در درمانی مناسب نگهداری کنید .

اگر چه همیشه ممکن نیست که از قرار گرفتن در معرض میکروب ایجاد کننده ی مسمومیت غذایی اجتناب کرد، احتیاطات مخصوص می تواند احتمال رخ دادن آن را کاهش دهد.

شیر خام (غیرپاستوریزه) ننوشید یا غذاهای حاوی شیر غیر پاستوریزه مصرف نکنید .
میوه ها و سبزیجات خام را قبل از خوردن با استفاده از جریان آب تمیز و سرد کاملا بشویید.دمای یخچال را سردتر از 4/4 درجه سانتی گراد و فریزر را کمتر از 18- درجه سانتی گراد یا نگه دارید.
غذاهای از پیش پخته شده، فاسد شدنی یا آماده را هر چه زودتر مصرف کنید.
از آلوده شدن متقاطع خودداری کنید؛ گوشت خام، ماهی و مرغ را جدا از دیگر غذاها نگه دارید.
دست ها، کاردها و تخته های برش را بعد از کار با غذاهای نپخته، مانند آماده کردن گوشت خام و ماهی و مرغ بشویید.
غذاهای خام از منابع حیوانی را کاملا بپزید تا یک دمای داخلی را با استفاده از دماسنج غذا چک کنید: گوشت چرخ کرده ی گوسفند 71 درجه، مرغ 77 درجه ،  بوقلمون 82 درجه سانتی گراد.

مسمومیت غذایی علائم مسمومیت غذایی علائم بیماری کرون درمان مسمومیت غذایی

منبع:هفته نامه غذا و داروی علوم پزشکی شیراز

5 1000
ارسال شده در 17 آبان 1395 توسط با موضوع تغذیه
ویزیت یاب
دندانپزشکی دکترسلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
x