1052931_292
برنج قهوه ای نوعی برنج فوق العاده مفید و سرشار از املاح و مواد معدنی برای بدن است که متاسفانه در میان ما ایرانی ها کمتر طرفدار دارد این برنج برای افراد سالمند و بیماران دیابتی بسیار مفید و پرخاصیت است می خواهیم روش تهیه پلو با این برنج را به شما آموزش دهیم با ما در ادامه مطلب همراه باشید.

برنج قهوه ای خیلی کم در سبد غذایی ما ایرانی ها باب است. در این مطلب سعی کرده ایم غذایی را با برنج قهوه ای به شما آموزش دهیم تا این برنج را هم به وعده های غذایی تان اضافه کنید. پلوی قهوه ای با هویج و نخود فرنگی نام این غذا است!

مواد لازم:

  • برنج قهوه‌ای            200 گرم
  • روغن کنجد             4 قاشق سوپخوری
  • هویج خرد کرده و پخته          2 عدد
  • پیاز خرد کرده         1 عدد درشت
  • کره گیاهی               1 قاشق سوپخوری
  • گلچه‌های گل کلم      150 گرم
  • گوجه فرنگی خرد کرده          2 عدد
  • نخود فرنگی پخته   1 پیمانه
  • گشنیز خرد کرده                1 دسته کوچک
  • نمک و ادویه پلوئی                به میزان لازم

طرز تهیه:

1. برنج را بشوئید و بخیسانید. آن‌گاه در صافی بریزید. حالا در قابلمه مناسبی نیمی از روغن را بریزید و برنج را بیفزائید و یک دقیقه تفت دهید.

2. سپس به میزان کافی آب و نمک افزوده تا برنج قدری نرم و آب آن تبخیر شود. اینک به مدت 20 دقیقه برنج را دم کنید.

3. حالا هویج، پیاز، باقیمانده روغن، کره ‌گیاهی، گل کلم، گوجه‌فرنگی، نخودفرنگی، گشنیز، نمک و ادویه پلوئی را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید و تفت دهید.

4. سپس با برنج پخته شده مخلوط کنید، در ظرف مناسبی بکشید و رویش را با پلو زعفرانی و ورقه‌های لیمو‌ترش بیارائید.

یادآوری: برنج قهوه‌ای را باید از شب قبل بخیسانید.

وب‌سایت شور و شیرین

ارسال شده در 19 آبان 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • آیا گربه هم ورزش میکند؟
  • بدفرم شدن بدن با چربی پهلو
  • آسیت و این علائم و نشانه ها
  • مقایسه خاصیت میوه و آبمیوه
  • درمان چاقی و دیابت با فعال سازی سیستم ایمنی
  • چه خوراکیهایی التهاب را از بین می برند
  • گوشت قرمز و ریسک مبتلا شدن به بیماری
  • ناز کشیدن اطفال
  • رابطه بوییدن گلهای خوشبو با اعصاب
  • چگونه زگیل را مهار کنیم
  • دعوت به استفاده صحیح فرزندان از دنیای مجازی
  • تغییرات مهم برای برطرف کردن انواع سردردهای میگرنی
  • وزن مناسب برای یک کوله پشتی
  • جدی بودن بیماری افسردگی
  • سالاد ترکیه ای خوش طعم و دلچسب
  • محبوبترین ها

  • کوکوی پرملات
  • مهمترین مواد غذایی برای آشپزخانه
  • پیده پنیر با خمیر میلفوی
  • پیتزایی که دو طرف آن هم باید پخته شود
  • سالاد چوپان با بادمجان کبابی
  • شیرینی نشاسته ای بدون روغن جامد
  • نوشیدنی سالم که برای هر چهار فصل مناسب است
  • تن ماهی در قایق آووکادو
  • کیک توت فرنگی بدون روغن
  • برای صبحانه قیسوای گردو و خرما درست کنید
  • شیرینی های سیاه دانه ای
  • کوفته به همراه سیب زمینی ( آموزش تصویری)
  • بهترین مواد غذایی هنگام سرماخوردگی
  • دسر ماگنولیا
  • دستور تهیه پیتزای ضد سرطان! پیشنهاد ویژه دکترسلام
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است