خواص برنج قهوه ای تهیه غذا با برنج قهوه ای پلوی قهوه ای با هویج و نخود فرنگی برنج قهوه ای
برنج قهوه ای نوعی برنج فوق العاده مفید و سرشار از املاح و مواد معدنی برای بدن است که متاسفانه در میان ما ایرانی ها کمتر طرفدار دارد این برنج برای افراد سالمند و بیماران دیابتی بسیار مفید و پرخاصیت است می خواهیم روش تهیه پلو با این برنج را به شما آموزش دهیم با ما در ادامه مطلب همراه باشید.

برنج قهوه ای خیلی کم در سبد غذایی ما ایرانی ها باب است. در این مطلب سعی کرده ایم غذایی را با برنج قهوه ای به شما آموزش دهیم تا این برنج را هم به وعده های غذایی تان اضافه کنید. پلوی قهوه ای با هویج و نخود فرنگی نام این غذا است!

مواد لازم:

  • برنج قهوه‌ای            200 گرم
  • روغن کنجد             4 قاشق سوپخوری
  • هویج خرد کرده و پخته          2 عدد
  • پیاز خرد کرده         1 عدد درشت
  • کره گیاهی               1 قاشق سوپخوری
  • گلچه‌های گل کلم      150 گرم
  • گوجه فرنگی خرد کرده          2 عدد
  • نخود فرنگی پخته   1 پیمانه
  • گشنیز خرد کرده                1 دسته کوچک
  • نمک و ادویه پلوئی                به میزان لازم

طرز تهیه:

1. برنج را بشوئید و بخیسانید. آن‌گاه در صافی بریزید. حالا در قابلمه مناسبی نیمی از روغن را بریزید و برنج را بیفزائید و یک دقیقه تفت دهید.

2. سپس به میزان کافی آب و نمک افزوده تا برنج قدری نرم و آب آن تبخیر شود. اینک به مدت 20 دقیقه برنج را دم کنید.

3. حالا هویج، پیاز، باقیمانده روغن، کره ‌گیاهی، گل کلم، گوجه‌فرنگی، نخودفرنگی، گشنیز، نمک و ادویه پلوئی را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید و تفت دهید.

4. سپس با برنج پخته شده مخلوط کنید، در ظرف مناسبی بکشید و رویش را با پلو زعفرانی و ورقه‌های لیمو‌ترش بیارائید.

یادآوری: برنج قهوه‌ای را باید از شب قبل بخیسانید.

وب‌سایت شور و شیرین

5 1000
ارسال شده در 19 آبان 1395 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • آیا خوابیدن روی شکم به کمر شما آسیب می رساند؟
  • رابطه استرس با چاقی چیست؟ و روش های با آن
  • روابط دوستانه و صمیمی منشا ژنتیکی دارد
  • ساخت مهمات زیست‌تخریب‌پذیر
  • از افسردگی ماژور چه می دانید
  • مواجهه با ناسزاگویی فرزندان
  • نوشیدنی ضد سرطان روده را بشناسید
  • التیام ناراحتی زخم معده با این داروهای خانگی مفید
  • محبوبترین ها

  • دانستنی هایی پیرامون محصولات پروبیوتیک
  • در پیکنیک های خود از این غذاها استفاده نکنید
  • با خواص فسفر آشنا شوید
  • غذاهای مناسب و نامناسب برای دوران شیردهی
  • با صبحانه از چاق شدن جلوگیری کنید
  • مهارت های لازم برای رسیدن به لاغری و تناسب اندام
  • مصرف شیر خطر ابتلا به سرطان کولون را کاهش می دهد
  • شیر از چه طریقی آلوده می شود
  • رپورتاژ

  • کمک به بهبود هضم و افزایش ایمنی
  • دکتر مقدم ارائه دهنده برترین خدمات پیشرفته دندان پزشکی
  • بیماری های پستان (اعمال جراحی-کنترل و بررسی توده ها و سرطان پستان)
  • درمان های زیبایی دندان توسط دکتر مجید فر
  • لثه ای روشن به رنگ سلامتی
  • الو دکتر

    تلگرام دکتر سلام
    سرطان های لب و دهان با مصرف ناس
    دکتر هومن عشقی

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما