دکتر نداف کرمانی
دکتر مجید نداف کرمانی
فوق‌تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
دکتر رضا شعبان‌پور
دکتر رضا شعبان‌پور
طراحی لبخند با لومینییرز سرامیکی بدون کوچک‌ترین تراش
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
آزمایشگاه نیلو
آزمایشگاه نیلو
اختلالات اسيد امينه
دکتر محمدرضا کاظمی
دکتر محمدرضا کاظمی
فوق‌تخصص درد
کلینیک یکتا
کلینیک یکتا
کلینیک تخصصی پوست و مو
دکتر وحید عارفی
دکتر وحید عارفی
متخصص لمینیت و زیبایی
کلینیک ساج
پلی‌کلینیک شبانه‌روزی ساج
هر آنچه شما می‌خواهید
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو پلاسماجت
دکتر افشین قرایی
افشین قرایی
کارشناس شنوایی سنجی
نیلوفر داوودپور
دکتر نیلوفر داودپور
ارائه خدمات ترمیمی-زیبایی
ایران نوین – رجایی
لاغری با دستگاه یا رژیم
کلینیک ایران نوین
خواص برنج قهوه ای تهیه غذا با برنج قهوه ای پلوی قهوه ای با هویج و نخود فرنگی برنج قهوه ای
برنج قهوه ای نوعی برنج فوق العاده مفید و سرشار از املاح و مواد معدنی برای بدن است که متاسفانه در میان ما ایرانی ها کمتر طرفدار دارد این برنج برای افراد سالمند و بیماران دیابتی بسیار مفید و پرخاصیت است می خواهیم روش تهیه پلو با این برنج را به شما آموزش دهیم با ما در ادامه مطلب همراه باشید.

برنج قهوه ای خیلی کم در سبد غذایی ما ایرانی ها باب است. در این مطلب سعی کرده ایم غذایی را با برنج قهوه ای به شما آموزش دهیم تا این برنج را هم به وعده های غذایی تان اضافه کنید. پلوی قهوه ای با هویج و نخود فرنگی نام این غذا است!

مواد لازم:

  • برنج قهوه‌ای            200 گرم
  • روغن کنجد             4 قاشق سوپخوری
  • هویج خرد کرده و پخته          2 عدد
  • پیاز خرد کرده         1 عدد درشت
  • کره گیاهی               1 قاشق سوپخوری
  • گلچه‌های گل کلم      150 گرم
  • گوجه فرنگی خرد کرده          2 عدد
  • نخود فرنگی پخته   1 پیمانه
  • گشنیز خرد کرده                1 دسته کوچک
  • نمک و ادویه پلوئی                به میزان لازم

طرز تهیه:

1. برنج را بشوئید و بخیسانید. آن‌گاه در صافی بریزید. حالا در قابلمه مناسبی نیمی از روغن را بریزید و برنج را بیفزائید و یک دقیقه تفت دهید.

2. سپس به میزان کافی آب و نمک افزوده تا برنج قدری نرم و آب آن تبخیر شود. اینک به مدت 20 دقیقه برنج را دم کنید.

3. حالا هویج، پیاز، باقیمانده روغن، کره ‌گیاهی، گل کلم، گوجه‌فرنگی، نخودفرنگی، گشنیز، نمک و ادویه پلوئی را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید و تفت دهید.

4. سپس با برنج پخته شده مخلوط کنید، در ظرف مناسبی بکشید و رویش را با پلو زعفرانی و ورقه‌های لیمو‌ترش بیارائید.

یادآوری: برنج قهوه‌ای را باید از شب قبل بخیسانید.

وب‌سایت شور و شیرین

5 1000
ارسال شده در 19 آبان 1395 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

ارکید
دندانپزشکی دکترسلام
تلگرام دکتر سلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
x