موادلازم برای پای مرغ و سبزیجات پاییزی عکس پای مرغ و سبزیجات پاییزی تهیه پای مرغ و سبزیجات پاییزی پای مرغ و سبزیجات پاییزی

این پای برای کسانی که عاشق فست فود هستند می تواند یک غذای سالم  اما مشابه باشد و این امر به دلیل وجود کالباس در این غذاست بهترین و مفیدترین سبزیجات در این غذا وجود دارند و به این ترتیب این غذا میتواند در منوی شما بری فرزندتان قرار بگیرد پس سعی کنید با روش طبخ آن آشنا شوید به دلیل مفصل بودن موادمغذی این پای ترجیح میدهیم در ادامه مواد مورد نیاز برای طبخ را به شما معرفی کنیم با ما همراه باشید .

فصل پاییز و دسترسی به این سبزیجات مقوی، فرصت مناسبی برای تهیه و لذت بردن از این غذای خوشمزه است.

 مواد لازم:

  • کالباس ۵۰ گرم
  • روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری
  • تره فرنگی ۱ شاخه
  • کرفس ۲۰۰ گرم
  • کدو حلوایی ۲۰۰ گرم
  • آویشن ۱ مشت
  • نمک به میزان لازم
  • فلفل سیاه به میزان لازم
  • آب پرتقال ۵۰ میلی لیتر
  • آب مرغ ۲۰۰ میلی لیتر
  • خامه ۱۰۰ میلی لیتر
  • خمیر هزارلا ۲۰۰ گرم
  • آرد به میزان لازم
  • زرده تخم مرغ ۱ عدد
  • مرغ ۲۵۰ گرم

طرز تهیه:

1. کالباس ها را در مقدار کمی روغن تفت دهید تا طلایی شوند. آن ها را از ماهیتابه خارج و روی حوله کاغذی قرار دهید.

2. اگر لازم است روغن بیشتری در ماهیتابه بریزید و گرم کنید. سبزیجات را به همراه آویشن و کمی نمک و فلفل برای ۷ دقیقه در آن تفت دهید تا نرم شوند. آب پرتقال را اضافه کنید و برای ۵ دقیقه بجوشانید تا آب آن ها کشیده شود.
3. کالباس را به همراه آب مرغ به آن ها اضافه کنید. مواد را بجوشانید و اجازه دهید برای ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بپزند تا حجم آب نصف شود.
4. خامه را اضافه کنید و برای ۵ دقیقه دیگر تا حجم سس یک سوم شود، بپزید . سس را بچشید و در صورت لزوم نمک و فلفل بیشتری به آن اضافه کنید. آن را از روی حرات برداشته و کنار بگذارید.
5. فر را با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. خمیر را روی سطح کار آردپاشی شده به پهنای ۵ میلی متر باز کنید و(با کمک نعلبکی) آن را به شکل ۳ دایره قالب بزنید. خمیر های قالب زده را با احتیاط در سینی فر نچسب قرار دهید و با کمک چاقو روی هر یک از آن ها را به شکل لوزی خط بیاندازید.
6. زرده تخم مرغ را به همراه ۱ قاشق چای خوری آب با چنگال بزنید. از ترکیب تخم مرغ بر روی خمیرها بزنید و آن ها را برای ۱۰ دقیقه در فر بپزید، تا طلایی شده و پف کنند. آن ها را ۲ دقیقه دیگر با در نیمه باز فر بپزید تا ترد شوند. سپس از فر خارج کنید و روی توری قرار دهید تا خنک شوند.
7. در این میان، تکه های مرغ پخته را به سس اضافه کرده و روی حرارت بگذارید تا مرغ ها گرم شوند. دوباره آن را بچشید و سپس بین بشقاب های گرمتان تقسیم کنید. بر روی هر یک از آن یک تکه خمیر پخته قرار دهید و میل کنید.

نکاتی در رابطه با تهیه ی پای مرغ و سبزیجات پاییزی:

1. کالباس را خرد کنید.

2. تره فرنگی و کرفس را تمیز بشویید و خرد کنید.
3.  کدو حلوایی را پوست بگیرید و مکعبی خرد کنید.
4. برگ های آویشن را جدا کنید.
5. از مرغ پخته استفاده کنید. آن را تکه تکه کنید.
وب‌سایت آشپزباشی

5 1000
ارسال شده در 19 آبان 1395 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • افراد میانسال و این نکات مهم زیبایی
  • معجزه با کاراته
  • خستگی دائمی و اضافه وزن
  • همه چیز درمورد انواع کم توانی ذهنی
  • وجود این علائم در شما نشان دهنده ابتلا به سرطان خون است
  • اهمیت مدیریت داشتن مردان
  • سندرم خطرناک و نادر در دستان این پسر
  • با کمک ماهی افسردگی تان را سرکوب کنید
  • محبوبترین ها

  • ویتامین های پیشگیری کننده چاقی
  • از انجام این کار ها در رژیم غذایی خود داری کنید
  • اصول تغذیه ای ماه هفتم بارداری
  • مضرات غذاهای سوخته و برشته شده
  • در پائیز از غذا های مناسب این فصل استفاده کنید
  • فواید نمک در ایجاد سلامت کامل بدن
  • لطفا آدامس شیرین میل نکنید
  • توصیه های تغذیه برای جلوگیری از سرطان روده بزرگ
  • رپورتاژ

  • بیش از آن‌چه فکر می‌کنید از دندان‌هایتان کار می‌کشید!
  • کلینیک پیشرفته دندانپزشکی دیبا
  • چرا محصولات ارگانیک استفاده کنیم؟
  • کلینیک سیب سرخ -گونه‌گذاری،فرم‌دهی چانه، برجسته‌سازی لب
  • خدمات جراحی لیزر و عروق دکتر محمدی توفیق
  • الو دکتر

    تلگرام دکتر سلام
    دندانپزشکی دکترسلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما