croppedfocusedimage192072050-50-chicken-veg-pie-1078

این پای برای کسانی که عاشق فست فود هستند می تواند یک غذای سالم  اما مشابه باشد و این امر به دلیل وجود کالباس در این غذاست بهترین و مفیدترین سبزیجات در این غذا وجود دارند و به این ترتیب این غذا میتواند در منوی شما بری فرزندتان قرار بگیرد پس سعی کنید با روش طبخ آن آشنا شوید به دلیل مفصل بودن موادمغذی این پای ترجیح میدهیم در ادامه مواد مورد نیاز برای طبخ را به شما معرفی کنیم با ما همراه باشید .

فصل پاییز و دسترسی به این سبزیجات مقوی، فرصت مناسبی برای تهیه و لذت بردن از این غذای خوشمزه است.

 مواد لازم:

  • کالباس ۵۰ گرم
  • روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری
  • تره فرنگی ۱ شاخه
  • کرفس ۲۰۰ گرم
  • کدو حلوایی ۲۰۰ گرم
  • آویشن ۱ مشت
  • نمک به میزان لازم
  • فلفل سیاه به میزان لازم
  • آب پرتقال ۵۰ میلی لیتر
  • آب مرغ ۲۰۰ میلی لیتر
  • خامه ۱۰۰ میلی لیتر
  • خمیر هزارلا ۲۰۰ گرم
  • آرد به میزان لازم
  • زرده تخم مرغ ۱ عدد
  • مرغ ۲۵۰ گرم

طرز تهیه:

1. کالباس ها را در مقدار کمی روغن تفت دهید تا طلایی شوند. آن ها را از ماهیتابه خارج و روی حوله کاغذی قرار دهید.

2. اگر لازم است روغن بیشتری در ماهیتابه بریزید و گرم کنید. سبزیجات را به همراه آویشن و کمی نمک و فلفل برای ۷ دقیقه در آن تفت دهید تا نرم شوند. آب پرتقال را اضافه کنید و برای ۵ دقیقه بجوشانید تا آب آن ها کشیده شود.
3. کالباس را به همراه آب مرغ به آن ها اضافه کنید. مواد را بجوشانید و اجازه دهید برای ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بپزند تا حجم آب نصف شود.
4. خامه را اضافه کنید و برای ۵ دقیقه دیگر تا حجم سس یک سوم شود، بپزید . سس را بچشید و در صورت لزوم نمک و فلفل بیشتری به آن اضافه کنید. آن را از روی حرات برداشته و کنار بگذارید.
5. فر را با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. خمیر را روی سطح کار آردپاشی شده به پهنای ۵ میلی متر باز کنید و(با کمک نعلبکی) آن را به شکل ۳ دایره قالب بزنید. خمیر های قالب زده را با احتیاط در سینی فر نچسب قرار دهید و با کمک چاقو روی هر یک از آن ها را به شکل لوزی خط بیاندازید.
6. زرده تخم مرغ را به همراه ۱ قاشق چای خوری آب با چنگال بزنید. از ترکیب تخم مرغ بر روی خمیرها بزنید و آن ها را برای ۱۰ دقیقه در فر بپزید، تا طلایی شده و پف کنند. آن ها را ۲ دقیقه دیگر با در نیمه باز فر بپزید تا ترد شوند. سپس از فر خارج کنید و روی توری قرار دهید تا خنک شوند.
7. در این میان، تکه های مرغ پخته را به سس اضافه کرده و روی حرارت بگذارید تا مرغ ها گرم شوند. دوباره آن را بچشید و سپس بین بشقاب های گرمتان تقسیم کنید. بر روی هر یک از آن یک تکه خمیر پخته قرار دهید و میل کنید.

نکاتی در رابطه با تهیه ی پای مرغ و سبزیجات پاییزی:

1. کالباس را خرد کنید.

2. تره فرنگی و کرفس را تمیز بشویید و خرد کنید.
3.  کدو حلوایی را پوست بگیرید و مکعبی خرد کنید.
4. برگ های آویشن را جدا کنید.
5. از مرغ پخته استفاده کنید. آن را تکه تکه کنید.
وب‌سایت آشپزباشی

ارسال شده در 19 آبان 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • آنچه باید درباره آسم بدانید
  • پیامدهای منفی قسم دروغ
  • آلودگی هوا باعث چه مشکلات پوستی می شود
  • 4 غذایی که باید در دهه 40 بخورید
  • هورمون لاغری پیدا شد!
  • اهمیت به سلامت مغز
  • اگر فشار خون بالایی داشتیم چه داروهایی توصیه میشود
  • علاقه مندان به یوگا بخوانند
  • این 10 توانایی شیوه زندگی را دگرگون میکند
  • طلاق بدون آسیب
  • شکست و تضعیف روحی در بچه های طلاق
  • مشکلات و خطاهای جنسی
  • نان خانگی با تزیین بلوبری
  • آموزش تصویری کباب ران مرغ سوخاری در فر
  • تاثیر مصرف شیر در كاهش خطر سرطان روده
  • محبوبترین ها

  • زالاتان داروی جدید کنترل فشار چشم
  • سودمندی داروهای استاتینی در پیشگیری از سرطان پروستات
  • افرادی که قند خون بالا دارند بخوانند: همه نکات درمورد مکمل کروم
  • آشنایی بیشتر با داروی نیتروگلیسیرین
  • ساخت واكسن براي مسموميت بيماري ايكولي
  • توپیرامات و جلوگیری از سردردهای میگرنی
  • بهانه گيري داروخانه ها براي توزيع داروي دسفرال
  • اشتباه آزمايشگاهي و کشف داروي جديد
  • وزير بهداشت از توزيع داروي كنترل بيماري ايدز خبر داد
  • تفاوت محصولات پوست AHA و BHA
  • كشف داروي ضد افسردگي جديد با تاثيرگذاري سريع
  • عوارض مصرف داروهای کاهنده کلسترول در خون
  • مصرف یک و نیم میلیارد عدد قرص استامینوفن در کشور
  • ساخت نانودریچه ها برای انتقال دارو در بدن
  • اكستازي، سد محافظتي مغز را تخريب مي كند
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است