هوموس با گوشت سرخ شده هوموس عکس هوموس با گوشت سرخ شده روش تهیه هوموس خوراک هوموس

با روش تهیه خوراک هوموس آشنایی دارید مهمترین ماده تشکیل دهنده این غذا نخود است اما در کنار این هوموس گوشت چرخ شده نیز وجود دارد که می تواند باعث خوش طعم ترشدن و مقوی شدن این خوراک شود این غذای مقوی برای میهمانی ها و مجالس شما می تواند خودی نشان دهد و طرفدار پیدا کند پیشنهاد می کنیم با روش طبخ این خورکی لذیذ آشنا شوید.

 خوراک هوموس بیشتر یک نوع  پیش غذا است، اما به علت اینکه در تهیه اش همراه گوشت سرو شده میتواند به عنوان  خوراک اصلی در نظر گرفته شود.

مواد لازم:

  • ۲  قاشق غذاخوری کره
  • ۲ قاشق غذاخوری دانه کاج
  • ۱  عدد پیاز
  • ۵۰۰  گرم گوشت کله گنجشکی گاو (گوشت را به مکعبی خرد کنید)
  • نمک
  • فلفل سیاه
مواد  لازم جهت هوموس:
  • ۵۰۰  گرم  نخود
  • ۳  حبه سیر
  • ۱  عدد لیموی درشت (لیموی درشت عطر و طعم بی نظیری دارد)
  • ۲  قاشق غذاخوری ارده
  • ۲  قاشق غذاخوری روغن زیتون اصل
  • نمک
  • نصف قاشق چایخوری زیره
  • ۱  قاشق چایخوری سماق
جهت تزئین:
  • روغن زیتون، پیازچه
 طرز تهیه:
1. کره  را  بدون  آنکه  بسوزانید  در  ظرف  نسبتا  بزرگی  ذوب  کنید.  دانه  کاج را  در کره  آنقدر تفت  دهید تا  طلایی  شوند.  گوشت  و پیاز( پیاز  را  مکعبی  ریز  و  گوشت  را  مکعبی  درشت  خرد کنید) را  اضافه  کنید.
2. زیر ظرف را کم کرده،  درب دیگ را  بگذارید.  هر  از  چند گاهی خوراک را هم  بزنید. زمان  طبخ  بسته  به  نرم  شدن  و پختن  گوشت دارد. ۱۵  دقیقه  قبل  از  آنکه  ظرف  را  از  روی  حرارت  بردارید.  نمک  و  فلفل  را  اضافه  کنید.
3. نخود  را  از  یک  شب  قبل  خیس  دهید.  و  چند  بار آبش  را  عوض  کنید.  نخود  زود  بو  میگیرد و  تغییر  آب  از  بوی  بد  جلو  گیری  میکند.
4. روز  بعد  نخود  را  شسته  و  دو برابر  حجمش  آب  ولرم  افزوده  روی  حرارت  قرار  دهید  تا  بپزد.  نخود  پخته،  آب  لیموی تازه، ارده،  روغن  زیتون،  نمک،  سماق،  پودر زیره،  سیر  را  در غذا ساز ریخته  آنقدر  مخلوط  کنید تا  کاملا  یک دست  و شبیه  به  پوره  شود.
5. ظرفی  مناسب  اگر  سفالی با روکش آبی باشد  جلوه  بیشتری  دارد.  انتخاب  کرده  هوموس  را  در مرکز  ظرف  خالی  کنید،  با  پشت  قاشق  اندکی پهن  کرده  مرکزش  را  کمی  خالی کنید  تا  جا  برای  گوشت  باز  شود.  در  مرکز  هوموس  گوشت  را  افزوده  روی  گوشت  روغن  زیتون،  پیازچه خرد شده  بپاشید.
وب‌سایت کافه ترک:

5 1000
ارسال شده در 19 آبان 1395 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • ملاک ها و تصمیمات مهم برای ازدواج
  • آیا از خواص بی نظیر سویق جو با خبر هستید؟
  • در بدن سازی به این نبایدها توجه کنید
  • 6 خاصیت طلایی گوجه فرنگی که موجب متمایز شدن آن می شود
  • آیا هر نوع خالی را میتوان لیزر کرد؟
  • باورهای عامیانه و نادرست در رابطه با خواب
  • آسیب های عدم نوشیدن آب با دارو
  • مردان چه چیزی را در در مورد اصلاح صورتشان نمی دانند؟
  • محبوبترین ها

  • چگونه مو زائد را با پوست گردو از بین ببریم؟
  • 25 مورد مهم برای زیبایی بیشتر پوست
  • 12 روشی که نشان میدهد چگونه از گوجه فرنگی برای زیبایی استفاده کنیم
  • بجای حوله موهای خودر ا با تی شرت خشک کنید
  • اسکراب پا برای فصل موسمی
  • امواج رادیویی مناسب برای جوانسازی پوست
  • چگونه با هویج زیبا شویم
  • درمان چین و چروک های صورت به روش های طبیعی
  • رپورتاژ

  • پلی کلینیک شبانه روزی ساج
  • بهترین و کم هزینه ترین گزینه لیپوماتیک
  • بهترین راه حل برای افراد پرمشغله جهت تناسب اندام
  • چگونه دندانهای سالمتر و قوی‌تر داشته باشیم؟
  • مرکز تخصصی دندانپزشکی دکتر سید سعید هاشمی
  • الو دکتر

    تلگرام دکتر سلام
    دکتر هومن عشقی
    سرطان های لب و دهان با مصرف ناس

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما