نیلوفر داوودپور
دکتر نیلوفر داودپور
ارائه خدمات ترمیمی-زیبایی
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو پلاسماجت
ایران نوین – رجایی
لاغری با دستگاه یا رژیم
کلینیک ایران نوین
دکتر رضا شعبان‌پور
دکتر رضا شعبان‌پور
طراحی لبخند با لومینییرز سرامیکی بدون کوچک‌ترین تراش
دکتر محمدرضا کاظمی
دکتر محمدرضا کاظمی
فوق‌تخصص درد
کلینیک یکتا
کلینیک یکتا
کلینیک تخصصی پوست و مو
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
آزمایشگاه نیلو
آزمایشگاه نیلو
اختلالات اسيد امينه
دکتر وحید عارفی
دکتر وحید عارفی
متخصص لمینیت و زیبایی
دکتر نداف کرمانی
دکتر مجید نداف کرمانی
فوق‌تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
دکتر افشین قرایی
افشین قرایی
کارشناس شنوایی سنجی
کلینیک ساج
پلی‌کلینیک شبانه‌روزی ساج
هر آنچه شما می‌خواهید
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی

هوموس با گوشت سرخ شده هوموس عکس هوموس با گوشت سرخ شده روش تهیه هوموس خوراک هوموس

با روش تهیه خوراک هوموس آشنایی دارید مهمترین ماده تشکیل دهنده این غذا نخود است اما در کنار این هوموس گوشت چرخ شده نیز وجود دارد که می تواند باعث خوش طعم ترشدن و مقوی شدن این خوراک شود این غذای مقوی برای میهمانی ها و مجالس شما می تواند خودی نشان دهد و طرفدار پیدا کند پیشنهاد می کنیم با روش طبخ این خورکی لذیذ آشنا شوید.

 خوراک هوموس بیشتر یک نوع  پیش غذا است، اما به علت اینکه در تهیه اش همراه گوشت سرو شده میتواند به عنوان  خوراک اصلی در نظر گرفته شود.

مواد لازم:

  • ۲  قاشق غذاخوری کره
  • ۲ قاشق غذاخوری دانه کاج
  • ۱  عدد پیاز
  • ۵۰۰  گرم گوشت کله گنجشکی گاو (گوشت را به مکعبی خرد کنید)
  • نمک
  • فلفل سیاه
مواد  لازم جهت هوموس:
  • ۵۰۰  گرم  نخود
  • ۳  حبه سیر
  • ۱  عدد لیموی درشت (لیموی درشت عطر و طعم بی نظیری دارد)
  • ۲  قاشق غذاخوری ارده
  • ۲  قاشق غذاخوری روغن زیتون اصل
  • نمک
  • نصف قاشق چایخوری زیره
  • ۱  قاشق چایخوری سماق
جهت تزئین:
  • روغن زیتون، پیازچه
 طرز تهیه:
1. کره  را  بدون  آنکه  بسوزانید  در  ظرف  نسبتا  بزرگی  ذوب  کنید.  دانه  کاج را  در کره  آنقدر تفت  دهید تا  طلایی  شوند.  گوشت  و پیاز( پیاز  را  مکعبی  ریز  و  گوشت  را  مکعبی  درشت  خرد کنید) را  اضافه  کنید.
2. زیر ظرف را کم کرده،  درب دیگ را  بگذارید.  هر  از  چند گاهی خوراک را هم  بزنید. زمان  طبخ  بسته  به  نرم  شدن  و پختن  گوشت دارد. ۱۵  دقیقه  قبل  از  آنکه  ظرف  را  از  روی  حرارت  بردارید.  نمک  و  فلفل  را  اضافه  کنید.
3. نخود  را  از  یک  شب  قبل  خیس  دهید.  و  چند  بار آبش  را  عوض  کنید.  نخود  زود  بو  میگیرد و  تغییر  آب  از  بوی  بد  جلو  گیری  میکند.
4. روز  بعد  نخود  را  شسته  و  دو برابر  حجمش  آب  ولرم  افزوده  روی  حرارت  قرار  دهید  تا  بپزد.  نخود  پخته،  آب  لیموی تازه، ارده،  روغن  زیتون،  نمک،  سماق،  پودر زیره،  سیر  را  در غذا ساز ریخته  آنقدر  مخلوط  کنید تا  کاملا  یک دست  و شبیه  به  پوره  شود.
5. ظرفی  مناسب  اگر  سفالی با روکش آبی باشد  جلوه  بیشتری  دارد.  انتخاب  کرده  هوموس  را  در مرکز  ظرف  خالی  کنید،  با  پشت  قاشق  اندکی پهن  کرده  مرکزش  را  کمی  خالی کنید  تا  جا  برای  گوشت  باز  شود.  در  مرکز  هوموس  گوشت  را  افزوده  روی  گوشت  روغن  زیتون،  پیازچه خرد شده  بپاشید.
وب‌سایت کافه ترک:
5 1000
ارسال شده در 19 آبان 1395 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • خوراکی هایی که دشمن استرس هستند
  • ایدز درمان دارد! کشف روش هایی جدید برای مقابله با ایدز
  • اهمیت پرهیز از طولانی شدن ساعات کاری
  • با هسته پرتقال و لیمو سبزه عید درست کنید
  • جوانان سفید شدن مو را جدی بگیرند
  • حفظ سلامت مو هایتان را به روغن کرچک بسپارید
  • حساسیت غذایی در رده سنی پایین
  • مراقب مواد بوتاکس غیر مجاز باشید
  • محبوبترین ها

  • با ساده ترین داروهای خانگی موهای خشک را درمان کنید
  • توصیه های زیبایی از زبان بهترین پزشک های زیبایی تهران
  • طرز استفاده از تخم مرغ برای تقویت مو
  • ایجاد بیماری های مختلف در ناخن
  • دانستنیهای جدید درباره انواع لیزر پوست
  • چه غذاهایی شما را پیرتر میکند؟
  • درباره سفید شدن موهایتان بیشتر بدانید
  • چطوری پلک هایتان را ریمل می‌ زنید؟ کار آسانی است.
  • رپورتاژ

  • دندانپزشک زیبایی- ایمپلنتولوژیست – لمینیت
  • کلینیک فوق تخصصی مو و زیبایی چهره نو
  • به اندام خود زیبایی دوچندان ببخشید
  • آزمایش ژن‌های مرتبط با چاقی (بروز شده)
  • کلینیک سیب سرخ -گونه‌گذاری،فرم‌دهی چانه، برجسته‌سازی لب
  • ارکید
    دندانپزشکی دکترسلام
    تلگرام دکتر سلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
    x