دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
دکتر آزاده آقازاده
دکتر آزاده آقازاده
ماموگرافی، سونوگرافی دیجیتال
دکتر عباسی
دکتر محسن عباسی
متخصص جراحی دهان، فک و صورت، ایمپلنتولوژیست
دیبا
کلینیک تخصصی دیبا
کلینیک شارلوت
کلینیک شارلوت
کلیه خدمات پوست،مو و زیبایی
دکتر فرزاد فرامرزی
دکتر فرزاد فرامرزی
فوق تخصص گوارش و كبد و آندوسكوپی
کلینیک صدف
دکتر فرح آل قیس
متخصص کاشت و پیوند مو
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی

cupcake-cream-chocolate-cookies-dessert-sweets-coffee-cup-hd-wallpaper

این دسر برای طرفداران قهوه و نوشیدنی های کافئین دار می تواند جالب باشد ،می توانید با مزه کردن آن طعم جدیدی را تجربه کنید این دسر شکلاتی در کافه های معروف سرو می شود و طرفداران خاص خود را دارد همیشه مجبور نیستید قهوه تلخ را میل کنید گاهی اوقات کمی تغییر و تنوع دادن به مزه آن لازم است برای یکبار هم که شده این نوشیدنی خوش طعم مناسب  برای این روزهای سرد پاییزی را امتحان کنید .

 اگر از طرفداران شکلات و قهوه هستید، این دسر خوشمزه را که با تعداد کمی ماده اولیه درست می شود، از دست ندهید.
مواد لازم:
  • شکلات تلخ ۱۰۰ گرم
  • پنیر ماسکارپونه ۱۲۵ گرم
  • پودر قند ۲ قاشق غذاخوری
  • قهوه دم کشیده ۴ قاشق غذاخوری
  • خامه ۱۵۰ میلی لیتر
  • بیسکوئیت  برای تزیین
طرز تهیه:
1. شکلات را در کاسه ریخته و روی قابلمه ای از آب جوش در حال قل زدن قرار دهید. شکلات را هم بزنید تا آب شود، آن را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید تا خنک شود.
2. پنیر ماسکارپونه و پودر قند را با همزن دستی بزنید تا یکدست شوند، سپس قهوه اسپرسو و شکلات آب شده را اضافه کنید و با هم ترکیب کنید.
3. در کاسه ای دیگر خامه را بزنید تا فرم بگیرد ،سپس با سایر مواد ترکیب کنید.
4. مواد را در ۴ فنجان کاپوچینو بریزید و برای یک شب در یخچال قرار دهید.
5. قبل از سرو، ۴ قاشق غذاخوری خامه را بزنید تا فرم بگیرد و از آن روی دسرها قرار دهید. کمی شکلات رنده شده و بیسکویت خرد شده روی دسرها بپاشید و آن ها را میل کنید.

نکاتی در رابطه با تهیه ی دسر شکلات و قهوه فنجانی:

1.  از شکلات ۶۰ درصد به بالا استفاده کنید. شکلات را خرد کنید. به شکلات اضافی برای تزیین دسر نیاز دارید.

2. از قهوه اسپرسو دم کشیده استفاده کنید. اگر قهوه غلیظ باشد، بهتر است. آن را کنار بگذارید تا خنک شود.
3. به خامه اضافی برای تزیین دسر نیاز دارید.
4.  بیسکویت را خرد کنید.
5.  دسر باید یک شب در یخچال استراحت کند.
وب‌سایت آشپزباشی:
5 1000
ارسال شده در 19 آبان 1395 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم
ارکید
دندانپزشکی دکترسلام
تلگرام دکتر سلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
x