مشاوره زیبایی
دکتر علی میقانی /ساختمان پزشکان
دکتر علی میقانی
بورد تخصصی گوش و حلق و بینی و جراحی سر و گردن
دکتر کمالی
دکتر کمالی
پوست مو و زیبایی
ساختمان پزشکان، دکتر حبیب سهرابی
دکتر حبیب سهرابی
متخصص گوش،حلق،بینی جراح زیبایی بینی
دکتر فرزاد فرامرزی
دکتر فرزاد فرامرزی
فوق تخصص آندوسکوپی و کولونوسکوپی بدون درد
گلزار/ساختمان پزشکان
دکتر منیره تهرانی
جراح- دندانپزشک زیبایی
دکتر شبنم شادابی/ساختمان پزشکان
دکتر شبنم شادابی
متخصص جراحی پلاستیک بینی و صورت
طراح طب
طراح طب
مرکز اسکن و طراحی سه بعدی جراحی زیبایی صورت
دکتر ایمانی
دکتر محمدتقی ایمانی
فوق تخصص جراحی پلاستیک، زیبایی و ترمیمی
دکتر وحید عارفی ( ساختمان پزشکان)
دکتر وحید عارفی
جراح و متخصص بیماری‌های لثه(پریودانتیکس)
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر ترنگ آقا بیگی/ ساختمان پزشکان
دکتر ترنگ آقا بیگی
دندانپزشک
دکتر محمد علی بیات شهبازی/ ساختمان پزشکان
دکتر محمد علی بیات شهبازی
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
گروه پزشکان برنا
دکتر غلامرضا اکبری
پزشک پوست و مو
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر مقیمی
دکتر مهرداد مقیمی
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
ساج
کلینیک ساج
زنان و زایمان
ساختمان پزشکان، دکتر حبیب سهرابی
دکتر حبیب سهرابی
متخصص گوش،حلق،بینی جراح زیبایی بینی
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
دکتر ادیب
دکتر محمود ادیب
جراح دندانپزشک ایمپلنتولوژیست
گروه پزشکان برنا
دکتر غلامرضا اکبری
پزشک پوست و مو
دکتر فرزاد فرامرزی
دکتر فرزاد فرامرزی
فوق تخصص آندوسکوپی و کولونوسکوپی بدون درد
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر آرین دخت آزادمنش/ ساختمان پزشکان
دکتر آرین‌دخت آزادمنش
جراح دندان پزشک
دکتر وحید عارفی ( ساختمان پزشکان)
دکتر وحید عارفی
جراح و متخصص بیماری‌های لثه(پریودانتیکس)
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر ترنگ آقا بیگی/ ساختمان پزشکان
دکتر ترنگ آقا بیگی
دندانپزشک
گلزار/ساختمان پزشکان
دکتر منیره تهرانی
جراح- دندانپزشک زیبایی
کلینیک دکتر شادآلویی/ساختمان پزشکان
کلینیک دکتر شادآلویی
متخصص ارتودنسی _ زیبایی و دندان
دکتر مقیمی
دکتر مهرداد مقیمی
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
دکتر شبنم شادابی/ساختمان پزشکان
دکتر شبنم شادابی
متخصص جراحی پلاستیک بینی و صورت
دکتر محمد علی بیات شهبازی/ ساختمان پزشکان
دکتر محمد علی بیات شهبازی
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
دکتر علی میقانی /ساختمان پزشکان
دکتر علی میقانی
بورد تخصصی گوش و حلق و بینی و جراحی سر و گردن
ساج
کلینیک ساج
زنان و زایمان
طراح طب
طراح طب
مرکز اسکن و طراحی سه بعدی جراحی زیبایی صورت
دکتر زهره سادات نوروززاده/ساختمان پزشکان
دکتر زهره سادات نوروززاده
جراح دندانپزشک
دکتر ایمانی
دکتر محمدتقی ایمانی
فوق تخصص جراحی پلاستیک، زیبایی و ترمیمی

bd21515db89a4c729ab2

آجیل میوه ی خشک از آجیل های بسیار لذیذ است. میوه های خشک میان وعده های بسیار سودمندی هستندو خوردنشان ساده تر از میوه ی تازه ست وچون بسیار  ی را به بدن وارد می کنند.میوه های خشک به به انداره گونه ب تازشان قند کالری و یا مواد مغذی مثل فیبرهای خوراکی، آهن، پتاسیم و آنتی‌اکسیدان‌ها را دارا می باشند.

ازآنجایی‌که خشک کردن میوه محتوای آب را خارج می‌کند، اندازه وعده آن‌ها به‌اندازه سه‌چهارم میوه تازه است. برای مثال اگر یک فنجان زردآلو بریده‌شده را خشک کنید، یک‌چهارم فنجان زردآلوی خشک به دست می‌آورید. بنابراین باید یک‌چهارم فنجان را باید راهنمای شما در مصرف روزانه میوه‌های خشک باشد.   از لحاظ میزان کالری و قند هم این دو تقریباً معادل هم هستند. فنجان برش‌های زردآلوی تازه ۷۴ کالری و ۱۴.۵ گرم قند طبیعی دارد؛ یک‌چهارم فنجان برگه‌های زردآلوی خشک ۷۸ کالری و ۱۷ گرم قند دارد.   یک موضوع دیگر که باید به آن توجه کنید این است که در تولید برخی از میوه‌های خشک (که خودشان حاوی قندهای طبیعی هستند) قند اضافه می‌شود. برای مثال در مورد کران‌بری قبل از خشک کردن روی آن شکر افشانده می‌شود و به این ترتیب میزان کالریان بالا می‌رود (یک فنجان کران‌بری تازه ۴ گرم قند و ۴۶ کالری دارد، اما یک‌چهارم فنجان کران‌بری خشک شیرین شده ۹۳ کالری و ۲۰ گرم قند دارد).   بنابراین هنگام استفاده از میوه‌های خشک آماده به برچسب غذایی آن‌ها از لحاظ این قندهای افزوده‌شده توجه کنید.   محتوای مواد مغذی میوه تازه و خشک تقریباً مشابه است. یک تفاوت عمده این است که میوه خشک در اغلب موارد ویتامین C کمتری دارد. چرا این ویتامین در برابر گرمای خشک برای خشک کردن میوه تجزیه می‌شود.   در مقابل، میوه‌های خشک نسبت به میوه‌های تازه حاوی مقدار بیشتری فیبر و مقدار بیشتری از آنتی‌اکسیدان‌هایی به نام فنول‌ها هستند که به پیشگیری از بیماری‌های قلبی و سرطان‌ها کمک می‌کنند.   برخی از میوه‌های خشک مانند کشمش طلایی و زردآلو ممکن است قبل از خشک کردن با دی‌اکسید گوگرد فراوری می‌شوند. این ماده نگه‌دارنده باعث می‌شود رنگ اصلی میوه در حین خشک کردن حفظ شود و رنگ آن تیرگی نگراید. اما دی‌اکسید گوگرد می‌تواند در برخی از افراد واکنش‌های شبیه آسم ایجاد کند. میوه‌های خشک ارگانیک حاوی این ماده شیمیایی نیستند. آن‌ها رنگ تیره‌تر و مزه اندکی متفاوت دارند و اغلب به شکل تازه میوه شبیه‌تر هستند.   میوه‌های خشک میان وعده سالمی هستند و می‌توانید آن‌ها را جایگزین هله‌هوله‌هایی مانند چیپس سیب‌زمینی و آب‌نبات کنید.

منبع: همشهری

5 1000
ارسال شده در 20 آبان 1395 توسط با موضوع خواص میوه و سبزیجات
[bws_google_captcha]

تایید کنید که ربات نیستید !!!

دندانپزشکی دکترسلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
x