میوه خشک خواص میوه خشک تفاوت میوه خشک با گونه ی تازه آن آجیل میوه خشک

آجیل میوه ی خشک از آجیل های بسیار لذیذ است. میوه های خشک میان وعده های بسیار سودمندی هستندو خوردنشان ساده تر از میوه ی تازه ست وچون بسیار  ی را به بدن وارد می کنند.میوه های خشک به به انداره گونه ب تازشان قند کالری و یا مواد مغذی مثل فیبرهای خوراکی، آهن، پتاسیم و آنتی‌اکسیدان‌ها را دارا می باشند.

ازآنجایی‌که خشک کردن میوه محتوای آب را خارج می‌کند، اندازه وعده آن‌ها به‌اندازه سه‌چهارم میوه تازه است. برای مثال اگر یک فنجان زردآلو بریده‌شده را خشک کنید، یک‌چهارم فنجان زردآلوی خشک به دست می‌آورید. بنابراین باید یک‌چهارم فنجان را باید راهنمای شما در مصرف روزانه میوه‌های خشک باشد.   از لحاظ میزان کالری و قند هم این دو تقریباً معادل هم هستند. فنجان برش‌های زردآلوی تازه ۷۴ کالری و ۱۴.۵ گرم قند طبیعی دارد؛ یک‌چهارم فنجان برگه‌های زردآلوی خشک ۷۸ کالری و ۱۷ گرم قند دارد.   یک موضوع دیگر که باید به آن توجه کنید این است که در تولید برخی از میوه‌های خشک (که خودشان حاوی قندهای طبیعی هستند) قند اضافه می‌شود. برای مثال در مورد کران‌بری قبل از خشک کردن روی آن شکر افشانده می‌شود و به این ترتیب میزان کالریان بالا می‌رود (یک فنجان کران‌بری تازه ۴ گرم قند و ۴۶ کالری دارد، اما یک‌چهارم فنجان کران‌بری خشک شیرین شده ۹۳ کالری و ۲۰ گرم قند دارد).   بنابراین هنگام استفاده از میوه‌های خشک آماده به برچسب غذایی آن‌ها از لحاظ این قندهای افزوده‌شده توجه کنید.   محتوای مواد مغذی میوه تازه و خشک تقریباً مشابه است. یک تفاوت عمده این است که میوه خشک در اغلب موارد ویتامین C کمتری دارد. چرا این ویتامین در برابر گرمای خشک برای خشک کردن میوه تجزیه می‌شود.   در مقابل، میوه‌های خشک نسبت به میوه‌های تازه حاوی مقدار بیشتری فیبر و مقدار بیشتری از آنتی‌اکسیدان‌هایی به نام فنول‌ها هستند که به پیشگیری از بیماری‌های قلبی و سرطان‌ها کمک می‌کنند.   برخی از میوه‌های خشک مانند کشمش طلایی و زردآلو ممکن است قبل از خشک کردن با دی‌اکسید گوگرد فراوری می‌شوند. این ماده نگه‌دارنده باعث می‌شود رنگ اصلی میوه در حین خشک کردن حفظ شود و رنگ آن تیرگی نگراید. اما دی‌اکسید گوگرد می‌تواند در برخی از افراد واکنش‌های شبیه آسم ایجاد کند. میوه‌های خشک ارگانیک حاوی این ماده شیمیایی نیستند. آن‌ها رنگ تیره‌تر و مزه اندکی متفاوت دارند و اغلب به شکل تازه میوه شبیه‌تر هستند.   میوه‌های خشک میان وعده سالمی هستند و می‌توانید آن‌ها را جایگزین هله‌هوله‌هایی مانند چیپس سیب‌زمینی و آب‌نبات کنید.

منبع: همشهری

5 1000
ارسال شده در 21 آبان 1395 توسط با موضوع خواص میوه و سبزیجات

پیشنهاد سردبیر

  • اوضاع بدن پس از خوردن این خوراکی پرطرفدار
  • مبتلایان به اسکیزوفرنی بخوانند
  • عشق و احساسات عاشقانه در مردان
  • تکنولوژی جالب مختص فشار خون
  • هومیوپاتی چه بیماری هایی را درمان می کند
  • لبخند شما هدیه ای به اطرافیان
  • پوستی شاداب با این راه و رو شها
  • سرطان زدایی از بدن با جعفری
  • محبوبترین ها

  • تاثیرات مفید آب چغندر برای کوهنوردان
  • معجزه گریپ فروت در دوران بارداری برای مادر و جنین
  • اهمیت مصرف کلم برای بدن
  • پائیز با زالزالک
  • اصلاح ژنتیک در راه اصلاح طعم گوجه فرنگی
  • با خوردن گوجه سالم بمانید!
  • با مصرف سه موز در روز سلامت خود را تضمین کنید
  • دانه کدو این خواص اعجاب انگیز را دارد
  • رپورتاژ

  • متد جدید ترمیم مو فقط در یک جلسه
  • مرکز تخصصی دندانپزشکی دکتر سید سعید هاشمی
  • خدمات جراحی لیزر و عروق دکتر محمدی توفیق
  • سالن زیبایی و عروس مریم رئوف
  • ارائه خدمات ارتودنسی با استفاده از روش های نوین و پیشرفته
  • الو دکتر

    تلگرام دکتر سلام
    دندانپزشکی دکترسلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما