دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
دکتر آزاده آقازاده
دکتر آزاده آقازاده
ماموگرافی، سونوگرافی دیجیتال
دکتر عباسی
دکتر محسن عباسی
متخصص جراحی دهان، فک و صورت، ایمپلنتولوژیست
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
کلینیک شارلوت
کلینیک شارلوت
کلیه خدمات پوست،مو و زیبایی
دکتر فرزاد فرامرزی
دکتر فرزاد فرامرزی
فوق تخصص گوارش و كبد و آندوسكوپی
کلینیک صدف
دکتر فرح آل قیس
متخصص کاشت و پیوند مو
دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر
دیبا
کلینیک تخصصی دیبا
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال

picsart_1478675035651

مطالعه ی جدیدی هشدار می دهد که مصرف بالای نمک کودکان آن ها را در معرض خطر بیماری های قلبی در مراحل بعدی زندگی قرار می دهد. این مطالعه ی انجام شده روی کودکان، که در آمریکا انجام شده است کشف کرده است که حدود ۹۰ درصد از بچه ها بیش از مقدار توصیه شده نمک مصرف می کنند.


مطالعه ی جدیدی هشدار می دهد که مصرف بالای نمک کودکان آن ها را در معرض خطر بیماری های قلبی در مراحل بعدی زندگی قرار می دهد. این مطالعه ی انجام شده روی کودکان، که در آمریکا انجام شده است کشف کرده است که حدود ۹۰ درصد از بچه ها بیش از مقدار توصیه شده نمک مصرف می کنند. بر اساس این گزارش سدیم زیاد نان، پیتزا، تنقلات فرآوری شده و سوپ نقش های اول را در این کار بازی می کنند. آن ها اعلام کردند تقریبأ همه ی افراد صرف نظر از سن، نژاد و جنسیت، مصرف سدیم توصیه شده برای یک رژیم غذایی سالم را رعایت نمی کنند و بیش ازحد استاندارد مصرف می کنند و این نگرانی زیادی را به وجود آورده است. محققان بیش از ۲۰۰ کودک ۶ تا ۱۸ ساله را مورد تجزیه و تحلیل قرار دادند. مصرف نمک آن ها به طور متوسط ۳۲۵۶ میلی گرم در روز بود که حد توصیه شده آن از ۱۹۰۰ تا ۲۳۰۰ گرم بسته به سن، متفاوت است. آن ها همچنین دریافتند سطح متوسط مصرف نمک نوجوانان ۱۴ تا ۱۸ سال رقم بالای ۳۵۶۵ میلی گرم در روز است.
بچه ها در چه زمانی و در کجا این نمک را دریافت می کنند؟۳۹% شام، ۳۱% ناهار، صبحانه و میان وعده ها هر کدام تقریبأ ۱۵% از این مصرف نمک را به خود اختصاص داده اند. به گفته ی پژوهشگران، پیتزا، غذاهای مخلوط، ساندویچ(از جمله همبرگر)، نان، سوپ، تنقلات خوش طعم، پنیر و شیر ساده تقریبأ نیمی از این نمک مصرفی را به خود اختصاص داده اند. رژیم غذایی غنی از میوه و سبزیجات تازه بدون سدیم و سس اضافه یک تغذیه ی سالم برای کودکان است. برای خانواده ها بهترین روش کاهش مصرف سدیم بررسی تغذیه های مصرفی و مصرف موادی است که دارای کمترین سطح سدیم هستند. مهار مصرف نمک چالش بر انگیز است و ابتدا باید در مواد غذایی عرضه شده در بازار کاهش یابد زیرا ۵۸ درصد نمک مصرفی در مواد غذایی فروشگاه ها و ۱۶ درصد در غذاهای فست فود مدرسه است.تحقیقات زیادی نشان می دهد که مصرف نمک زیاد فشار خون را بالا می برد که خطر ابتلا به بیماری های قلبی را افزایش می دهد. کاهش سدیم مصرفی یک استراتژی کلیدی برای کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی است.

در این باره بیشتر بخوانید: چرا نمک خطرات زیادی دارد؟

5 1000
ارسال شده در 21 آبان 1395 توسط با موضوع پزشکی
ارکید
تلگرام دکتر سلام
دندانپزشکی دکترسلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
x