نمک مضرات استفاده از نمک مصرف نمک عوارض استفاده از نمک خطرات استفاده از نمک در کودکان خطرات استفاده از نمک

مطالعه ی جدیدی هشدار می دهد که مصرف بالای نمک کودکان آن ها را در معرض خطر بیماری های قلبی در مراحل بعدی زندگی قرار می دهد. این مطالعه ی انجام شده روی کودکان، که در آمریکا انجام شده است کشف کرده است که حدود ۹۰ درصد از بچه ها بیش از مقدار توصیه شده نمک مصرف می کنند.


مطالعه ی جدیدی هشدار می دهد که مصرف بالای نمک کودکان آن ها را در معرض خطر بیماری های قلبی در مراحل بعدی زندگی قرار می دهد. این مطالعه ی انجام شده روی کودکان، که در آمریکا انجام شده است کشف کرده است که حدود ۹۰ درصد از بچه ها بیش از مقدار توصیه شده نمک مصرف می کنند. بر اساس این گزارش سدیم زیاد نان، پیتزا، تنقلات فرآوری شده و سوپ نقش های اول را در این کار بازی می کنند. آن ها اعلام کردند تقریبأ همه ی افراد صرف نظر از سن، نژاد و جنسیت، مصرف سدیم توصیه شده برای یک رژیم غذایی سالم را رعایت نمی کنند و بیش ازحد استاندارد مصرف می کنند و این نگرانی زیادی را به وجود آورده است. محققان بیش از ۲۰۰ کودک ۶ تا ۱۸ ساله را مورد تجزیه و تحلیل قرار دادند. مصرف نمک آن ها به طور متوسط ۳۲۵۶ میلی گرم در روز بود که حد توصیه شده آن از ۱۹۰۰ تا ۲۳۰۰ گرم بسته به سن، متفاوت است. آن ها همچنین دریافتند سطح متوسط مصرف نمک نوجوانان ۱۴ تا ۱۸ سال رقم بالای ۳۵۶۵ میلی گرم در روز است.
بچه ها در چه زمانی و در کجا این نمک را دریافت می کنند؟۳۹% شام، ۳۱% ناهار، صبحانه و میان وعده ها هر کدام تقریبأ ۱۵% از این مصرف نمک را به خود اختصاص داده اند. به گفته ی پژوهشگران، پیتزا، غذاهای مخلوط، ساندویچ(از جمله همبرگر)، نان، سوپ، تنقلات خوش طعم، پنیر و شیر ساده تقریبأ نیمی از این نمک مصرفی را به خود اختصاص داده اند. رژیم غذایی غنی از میوه و سبزیجات تازه بدون سدیم و سس اضافه یک تغذیه ی سالم برای کودکان است. برای خانواده ها بهترین روش کاهش مصرف سدیم بررسی تغذیه های مصرفی و مصرف موادی است که دارای کمترین سطح سدیم هستند. مهار مصرف نمک چالش بر انگیز است و ابتدا باید در مواد غذایی عرضه شده در بازار کاهش یابد زیرا ۵۸ درصد نمک مصرفی در مواد غذایی فروشگاه ها و ۱۶ درصد در غذاهای فست فود مدرسه است.تحقیقات زیادی نشان می دهد که مصرف نمک زیاد فشار خون را بالا می برد که خطر ابتلا به بیماری های قلبی را افزایش می دهد. کاهش سدیم مصرفی یک استراتژی کلیدی برای کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی است.

در این باره بیشتر بخوانید: چرا نمک خطرات زیادی دارد؟

امتیاز بدین ! 1 امتیاز2 امتیاز3 امتیاز4 امتیاز5 امتیاز
Loading...
ارسال شده در 21 آبان 1395 توسط دکتر سلام با موضوع پزشکی

پیشنهاد سردبیر

  • ترک شغل با این پیش زمینه ها
  • آسیب به عصب شنوایی و این بیماری ها
  • استاتین با دوز بالا در بیماران قلبی، باعث تقویت بقا و کاهش خطر مرگ می شود
  • اهمیت طرز تفکر و نگرش افراد برای شاد زیستن
  • آیا بیحسی کمری امکان افتادن به زمین پس از عمل تعویض مفصل زانو را بیشتر میکند
  • گرسنگی چند نوع است و با شیوه های مقابله با آنها آشنا شوید
  • دلیل ناسالم بودن هات داگ
  • دلایل مختلف برای گزیده شدن توسط پشه ها
  • محبوبترین ها

  • با عجیب ترین عروسی ها در سرتاسر دنیا آشنا شوید
  • گرمازدگی در این فصل
  • ۱۲ نکته برای موفقیت در کار تیمی
  • هشدارهایی بدن برای ابتلا به زخم معده
  • اطلاعات کامل در مورد عارضه گواتر
  • برای کاهش چربی شکم و پهلو مطالعه کنید
  • مقابله با ولخرجی و هدر رفتن پول ها
  • اهمیت هدف گذاری تحصیلی
  • رپورتاژ

  • دکتر دندانپزشک امینی عضو انجمن ایمپلنتولوژی آمریکا
  • خرید اینترنتی بلیط هواپیما و رزرو هتل بهتر است یا خرید تور ؟
  • اپتی ویژن، درمان نوین خستگی چشم
  • سالن زیبایی و عروس مریم رئوف
  • مریم جواهریان، متخصص روانشناسی سلامت و استادیار دانشگاه
  • الو دکتر

    نخ دندان ارکید
    دکتر هومن عشقی
    تلگرام دکتر سلام
    رفع جای نیش حشرات با استفاده از کرم های مختلف
    محبوبیت داروهای گیاهی در بین بیماران قلبی

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است