picsart_1478675035651

مطالعه ی جدیدی هشدار می دهد که مصرف بالای نمک کودکان آن ها را در معرض خطر بیماری های قلبی در مراحل بعدی زندگی قرار می دهد. این مطالعه ی انجام شده روی کودکان، که در آمریکا انجام شده است کشف کرده است که حدود ۹۰ درصد از بچه ها بیش از مقدار توصیه شده نمک مصرف می کنند.


مطالعه ی جدیدی هشدار می دهد که مصرف بالای نمک کودکان آن ها را در معرض خطر بیماری های قلبی در مراحل بعدی زندگی قرار می دهد. این مطالعه ی انجام شده روی کودکان، که در آمریکا انجام شده است کشف کرده است که حدود ۹۰ درصد از بچه ها بیش از مقدار توصیه شده نمک مصرف می کنند. بر اساس این گزارش سدیم زیاد نان، پیتزا، تنقلات فرآوری شده و سوپ نقش های اول را در این کار بازی می کنند. آن ها اعلام کردند تقریبأ همه ی افراد صرف نظر از سن، نژاد و جنسیت، مصرف سدیم توصیه شده برای یک رژیم غذایی سالم را رعایت نمی کنند و بیش ازحد استاندارد مصرف می کنند و این نگرانی زیادی را به وجود آورده است. محققان بیش از ۲۰۰ کودک ۶ تا ۱۸ ساله را مورد تجزیه و تحلیل قرار دادند. مصرف نمک آن ها به طور متوسط ۳۲۵۶ میلی گرم در روز بود که حد توصیه شده آن از ۱۹۰۰ تا ۲۳۰۰ گرم بسته به سن، متفاوت است. آن ها همچنین دریافتند سطح متوسط مصرف نمک نوجوانان ۱۴ تا ۱۸ سال رقم بالای ۳۵۶۵ میلی گرم در روز است.
بچه ها در چه زمانی و در کجا این نمک را دریافت می کنند؟۳۹% شام، ۳۱% ناهار، صبحانه و میان وعده ها هر کدام تقریبأ ۱۵% از این مصرف نمک را به خود اختصاص داده اند. به گفته ی پژوهشگران، پیتزا، غذاهای مخلوط، ساندویچ(از جمله همبرگر)، نان، سوپ، تنقلات خوش طعم، پنیر و شیر ساده تقریبأ نیمی از این نمک مصرفی را به خود اختصاص داده اند. رژیم غذایی غنی از میوه و سبزیجات تازه بدون سدیم و سس اضافه یک تغذیه ی سالم برای کودکان است. برای خانواده ها بهترین روش کاهش مصرف سدیم بررسی تغذیه های مصرفی و مصرف موادی است که دارای کمترین سطح سدیم هستند. مهار مصرف نمک چالش بر انگیز است و ابتدا باید در مواد غذایی عرضه شده در بازار کاهش یابد زیرا ۵۸ درصد نمک مصرفی در مواد غذایی فروشگاه ها و ۱۶ درصد در غذاهای فست فود مدرسه است.تحقیقات زیادی نشان می دهد که مصرف نمک زیاد فشار خون را بالا می برد که خطر ابتلا به بیماری های قلبی را افزایش می دهد. کاهش سدیم مصرفی یک استراتژی کلیدی برای کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی است.

در این باره بیشتر بخوانید: چرا نمک خطرات زیادی دارد؟

ارسال شده در 21 آبان 1395 توسط آقای جوانبخت با موضوع پزشکی

پیشنهاد سردبیر

  • درمان های خانگی برای خشکی چشم
  • همه چیز در مورد فواید و معایب پنیر
  • کش مو و مچ بند خود را استریل کنید
  • اعصاب ندارها بخوانند!
  • اشتباهات رایج خانوادگی
  • بیماری های روحی و تهدید به دیابت
  • ارتباط با افراد رده بالا و افسردگی
  • روزه داری با وجود MS
  • مسمومیت مزمن با غذاهای کنسرو شده
  • پیروی از قانونی جدید برای لاغری
  • پیشنهادات طب سنتی برای اختلالات خواب
  • معرفی بیماری‌های پس از رژیم غذایی خود سرانه
  • پیامدهای منفی سرگرمی والدین با تلفن همراه
  • رسپی یک نوشیدنی سالم و خنک برای روزهای گرم
  • پیامدهای منفی مصرف هات داگ
  • محبوبترین ها

  • اهمیت مصرف میوه برای قلب و عروق
  • وقتی همبرگر می خوریم در بدن چه اتفاقاتی رخ می دهد
  • مواد خوراکی مفید سفید رنگ
  • هشدار برای خرید لواشک فله ای
  • آیا با خوراکی های آرامش بخش را میشناسید؟
  • کدام مواد غذایی باعث کاهش مقاومت به انسولین میشوند
  • برای حفظ سلامتی روزه چه فوایدی دارد
  • فست فود خوردن و این آسیب ها
  • توت فرنگی می تواند در بدن شما معجزه کند
  • تاثیرات مختلف روغن های گیاهی روی سلامتی بدن
  • آیا حذف چربی باعث لاغری می شود؟
  • دلایل طب سنتی برای همراه کردن پنیر با گردو
  • غذا هایی که توانایی جسمی کودک را چند برابر می کند
  • واکنش آلرژیک بدن پس از خوردن شکلات
  • کاهش پرخوری در روز با مصرف صبحانه کامل
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است