whey

 

 

آیا تا به حال از فایده های مصرف آب پنیر اطلاعی داشته اید و میدانید چه فایده هایی برای سلامتی ما به همراه دارد این ماده حاوی پروتئین وی می باشد که به نوعی مانع بروز آسیب های ناشی از مشکلات قلبی در افراد مبتلا به این عارضه ها خواهد شد افرادی که دچار فشار خون بالا هستند بهتر است بیشتر از این ماده مصرف کنند.

محققان انگلیسی دریافتند افراد می‌توانند با نوشیدن مکمل‌های پروتئین آب پنیر که معمولا در بین بدنسازان طرفدار دارد، فاکتورهای پرخطر بیماری قلبی و سکته را کاهش دهند.

همچنین محققان دانشگاه ریدینگ انگلستان دریافتند نوشیدن مکمل پروتئین آب پنیر معروف به «پروتئین وی» در بین شرکت‌کنندگان مبتلا به فشارخون بالا موجب شد ریسک بیماری قلبی و سکته در آن‌ها تا ۸ درصد کاهش یابد.

به گفته محققان، افرادی که این مکمل را مصرف کرده بودند، دارای فشار خون و کلسترون پایین و عروق خونی سالم‌تری بودند.

این یافته خبر خوبی برای افراد بزرگسال مبتلا به فشارخون بالاست. فشارخون بالا علت اصلی مرگ بیماران قلبی – عروقی است.

آگنس فکت، عضو تیم تحقیق، در این باره گفت: نتایج این آزمایش می‌تواند بسیار جالب باشد، چرا که نشان می‌دهد پروتئین‌های لبنی می‌توانند تاثیر مثبتی بر فشار خون داشته باشند.

محققان، ۳۸ شرکت کننده دارای علائم پیش فشار خون و فشار خون خفیف را اندازه‌گیری کردند. آن‌ها در بررسی‌های خود متوجه شماری از تاثیرات مثبت قابل توجه این پروتئین بر علائم سلامت قلبی-عروقی شدند:

کاهش قابل توجه در میزان فشار خون در طول ۲۴ ساعت بعد از مصرف این پروتئین؛ یعنی -۳.۹ mm Hg برای فشارخون سیستولیک و -۲.۵ mm Hg برای فشارخون دیاستولیک.
کاهش کلسترول کل (۵ درصد) که چربی یافت شده در جریان خون است که میزان بالای آن موجب افزایش ریسک بیماری قلبی – عروقی می‌شود.
کاهش تری گلیسیرید (۱۲درصد) که چربی یافت شده در جریان خون است که میزان بالای آن موجب افزایش ریسک بیماری قلبی – عروقی می‌شود.

پودر آب پنیر، محصول فرایند خشک کردن آب جدا شده از شیر، پس از فرایند تولید پنیر است.

 

 

10160533_1_450

ارسال شده در 19 آبان 1395 توسط دکتر سلام با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • آیا آموزش ماساژ صورت بر زیبایی ما تاثیر دارد؟
  • تاثیرگذاری مستقیم نور محل کار بر کارمندان
  • طرز تهیه انواع قهوه از زبان کافی شاپ
  • تهدید بوتاکس برای چشم ها
  • تحول ترکیبات بدن با روزه داری
  • هشدارهای مختلف برای لوپوس
  • پیامدهای سرد مزاج بودن مغز
  • اطفال و دستکاری کردن دماغ
  • نتايج آزمايشات انجام شده بر روي واكسن ضد عود سرطان تخمدان اميدبخش بوده است
  • سرطان سینه و این عارضه ها
  • استفاده از موز برای صبحانه و تاثیرات مختلف آن
  • به اشتراک گذاشتن تصاویر خصوصی توسط زوجین
  • ارتباط استفاده طولانی مدت داروی اکتوس با سرطان مثانه
  • از کورچشمی در سالمندان با تغذیه پیشگیری کنید
  • چه موادی باعث نابودی هوش می‌شود
  • محبوبترین ها

  • 14 عادت غلط که سبب افزایش وزن می شوند (بخش اول)
  • خطرات ناشی از خوردن هندوانه
  • خواص درمانی انواع فرآورده های به
  • کالری مناسب برای هر شخص به چه صورت باید باشد
  • مقیاس گرسنگی: واقعا چقدر گرسنه هستید؟
  • انرژی و پروتئین دردوران نوجوانی و بلوغ
  • همه چیز در مورد بهداشت میوه و سبزیجات
  • مواد غذایی لذیذی که جان شما را به خطر می اندازد
  • بررسی جزئیات رژیم مایعات
  • چه موقع بی اشتهایی های خطر ساز می شود
  • گیاهانی که خوردن آنها در زمستان توصیه می شود
  • برای کاهش اشتها میوه خوبست یا آبمیوه
  • جادوی اسموتی جعفری و لیمو برای لاغری
  • دانستنی ها و نکات طلایی در رابطه با رژیم غذایی
  • عوارض مصرف برخی میوه ها در کنار هم
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است