مارکیز شکلاتی عکس مارکیز شکلاتی روش تهیه مارکیز شکلاتی دسر فرانسوی

می خواهیم در این مطلب دستور تهیه یک دسر فرانسوی جدید را به شما آموزش دهیم این دسر جالب با طعم و مزه ای جدید همراه است برای تهیه  این دسر شکلاتی نیاز به شکلات ،کره ،خامه ،زرده تخم مرغ و شکر و پودرکاکائو دارید اگر می خواهید مهمانانتان را با دسری جدید غافلگیر کنید این دسر انتخاب خوبی است و در میان فرانسوی ها طرفداران زیادی دارد .

 مارکیز شکلاتی یک دسر فرانسوی است. این نوع دسر چیزی بین موس و دسر پارفه سرد است و بیشتر, آن ها را در قالب های بزرگ درست نموده و سرد می نمایند.
مواد لازم:
  • شکلات خالص : 200 گرم
  • کره : 100 گرم
  • زرده تخم مرغ : 3 عدد
  • شکر دانه ریز : 75 گرم
  • اسانس با طعم شکلات : 1 قاشق چای خوری
  • خامه پرچرب : 300 میلی لیتر

مواد لازم جهت سرو:

  • خامه تازه : مقداری
  •  پودر کاکائو جهت پاشیدن روی دسر : مقداری
طرز تهیه:
1. شکلات ها را به قطعات کوچک خرد نمایید و به همراه کره داخل کاسه ای بریزید و آن را روی قابلمه حاوی آب جوش قرار دهید و خوب هم بزنید تا با هم ترکیب شوند. سپس مایه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا خنک شود.2. تخم مرغ های زده شده را با شکر داخل کاسه ای ریخته و با همزن بزنید تا کرم رنگ شود و حالت پفی پیدا نماید . سپس مایه ی شکلات سرد شده را اضافه و با استفاده از همزن برقی با سرعت کم , مواد را خوب بزنید . اسانس شکلات را به مواد افزوده و هم بزنید .

3. خامه را آنقدر بزنید تا سفت شود و فرم بگیرد . سپس آن را به مایه شکلات بیافزایید و هم بزنید . با استفاده از قاشق , مخلوط آماده شده را داخل شش عدد ظرف یک نفره و یا قالب فلزی کوچک بریزید . آن ها را حداقل تا 2 ساعت سرد نمایید .

4. جهت سرو , هر کدام از آن ها را داخل ظرف مخصوص سرو به صورت جداگانه برگردانید , اگر موقع بیرون آوردن دسرها از قالب هایشان , کمی دچار مشکل شدید , قالب های دسر را به مدت چند ثانیه داخل کاسه آب گرم بگذارید تا مارکیزها به راحتی از قالب ها جدا شوند . روی دسرها را پودر کاکائو بپاشید و آن ها را با میوه هایی که درون شکلات کرده اید و خامه تازه سرو نمایید .

توصیه سرآشپز جهت تهیه مارکیز شکلاتی:

طعم خامه تازه در مقابل مزه این دسر کامل و پر مایه , تضاد دلچسبی ایجاد می نماید . میوه ها را در شکلات سفید آب شده , فرو ببرید تا زیبایی خاصی از تضاد رنگ ها به وجود بیاید.

وب‌سایت آوای سلامتی

ارسال شده در 21 آبان 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • قبل از ازدواج از کجا بدانیم صاحب فرزند نمی شویم؟
  • برای انجام پیاده روی صحیح به این موارد توجه کنید
  • برخی احساسات مسری هستند!
  • شیوع مشکلات مربوط به بهداشت روانی
  • چگونه به شیوه کامل و صحیح رب گوجه فرنگی درست کنیم
  • آیا استفاده زیاد از آنتی بیوتیک برای بیماران قلبی مضر است؟
  • آیا بعد از جراحی ایمپلنت پستان میتوان نوزاد را شیر داد؟
  • رابطه زناشویی بدون نزدیکی
  • محبوبترین ها

  • باورهای رایج در زمینه مصرف دارو
  • سندرم نادر پیری زودرس در این دختر بچه
  • اکثر مکمل های بدنسازی اصل نیستند
  • پرهیز از فعالیت شدید پس از غذا
  • بی خوابی میکروب های روده را افزایش میدهد
  • توانایی تشخیص بیماری ها با پوشک بچه
  • شیوه درمانی متفاوت برای تسکین کمر درد
  • مقابله با عارضه های مختلف ناشی از گرمای هوا
  • رپورتاژ

  • اپتی ویژن، درمان نوین خستگی چشم
  • هایفو HIFU – لیفت صورت بدون جراحى
  • کلینیک سیب سرخ -گونه‌گذاری،فرم‌دهی چانه، برجسته‌سازی لب
  • بهترین و کم هزینه ترین گزینه لیپوماتیک
  • بیماری های پستان (اعمال جراحی-کنترل و بررسی توده ها و سرطان پستان)
  • الو دکتر

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است