1054282_963

می خواهیم در این مطلب دستور تهیه یک دسر فرانسوی جدید را به شما آموزش دهیم این دسر جالب با طعم و مزه ای جدید همراه است برای تهیه  این دسر شکلاتی نیاز به شکلات ،کره ،خامه ،زرده تخم مرغ و شکر و پودرکاکائو دارید اگر می خواهید مهمانانتان را با دسری جدید غافلگیر کنید این دسر انتخاب خوبی است و در میان فرانسوی ها طرفداران زیادی دارد .

 مارکیز شکلاتی یک دسر فرانسوی است. این نوع دسر چیزی بین موس و دسر پارفه سرد است و بیشتر, آن ها را در قالب های بزرگ درست نموده و سرد می نمایند.
مواد لازم:
  • شکلات خالص : 200 گرم
  • کره : 100 گرم
  • زرده تخم مرغ : 3 عدد
  • شکر دانه ریز : 75 گرم
  • اسانس با طعم شکلات : 1 قاشق چای خوری
  • خامه پرچرب : 300 میلی لیتر

مواد لازم جهت سرو:

  • خامه تازه : مقداری
  •  پودر کاکائو جهت پاشیدن روی دسر : مقداری
طرز تهیه:
1. شکلات ها را به قطعات کوچک خرد نمایید و به همراه کره داخل کاسه ای بریزید و آن را روی قابلمه حاوی آب جوش قرار دهید و خوب هم بزنید تا با هم ترکیب شوند. سپس مایه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا خنک شود.2. تخم مرغ های زده شده را با شکر داخل کاسه ای ریخته و با همزن بزنید تا کرم رنگ شود و حالت پفی پیدا نماید . سپس مایه ی شکلات سرد شده را اضافه و با استفاده از همزن برقی با سرعت کم , مواد را خوب بزنید . اسانس شکلات را به مواد افزوده و هم بزنید .

3. خامه را آنقدر بزنید تا سفت شود و فرم بگیرد . سپس آن را به مایه شکلات بیافزایید و هم بزنید . با استفاده از قاشق , مخلوط آماده شده را داخل شش عدد ظرف یک نفره و یا قالب فلزی کوچک بریزید . آن ها را حداقل تا 2 ساعت سرد نمایید .

4. جهت سرو , هر کدام از آن ها را داخل ظرف مخصوص سرو به صورت جداگانه برگردانید , اگر موقع بیرون آوردن دسرها از قالب هایشان , کمی دچار مشکل شدید , قالب های دسر را به مدت چند ثانیه داخل کاسه آب گرم بگذارید تا مارکیزها به راحتی از قالب ها جدا شوند . روی دسرها را پودر کاکائو بپاشید و آن ها را با میوه هایی که درون شکلات کرده اید و خامه تازه سرو نمایید .

توصیه سرآشپز جهت تهیه مارکیز شکلاتی:

طعم خامه تازه در مقابل مزه این دسر کامل و پر مایه , تضاد دلچسبی ایجاد می نماید . میوه ها را در شکلات سفید آب شده , فرو ببرید تا زیبایی خاصی از تضاد رنگ ها به وجود بیاید.

وب‌سایت آوای سلامتی

ارسال شده در 21 آبان 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • اصول لایه برداری خانگی
  • توضیحات و راهنمایی هایی پس از جدایی
  • از دست جوش های صورت چگونه فرار کنیم؟
  • فواید ترک نوشیدنی های گازدار
  • سرطان های شايع و خطرناک زنان در ایران
  • یائسگی پیش از موعد با این موارد
  • فشار خون بالا با زردآلو بهبود میابد
  • عکس هایی از زیبایی های فصل پاییز
  • مینی چیز کیک شکلاتی
  • این بیماری ها با سکسه آلارم میدهند!
  • سوپ شیر و کدوسبز
  • رادیو داروهای تولید داخل از نوع خارجی خالص‌تر است
  • مطالبی در خصوص آکنه و درمان آن
  • اهمیت چکاپ های سالانه برای آقایان
  • کمک به نوزاد در رویش دندان ها
  • محبوبترین ها

  • آمار نگران کننده از مصرف شیرخشک در ایران
  • تکامل عاطفی کودک چگونه است ؟
  • نکاتی مهم در خصوص چیدمان اتاق نوزاد
  • پرورش مهارت کودک در زمینه اقتصاد
  • اهمیت دادن به بینایی از طفولیت
  • از کجا بدانیم کودکمان مشکل شنوایی دارد؟
  • فوت و فن های راحت خواباندن دلبندتان
  • مصرف ماهی به اطفال توصیه می شود
  • ارتباط سوء تغذیه با اسهال در اطفال
  • منع مصرف شیرگاو برای نوزادان
  • آفتاب خوردن روزانه اطفال
  • نکاتی جالب در مورد غذای سالم
  • رفتار این مادران باعث پایین آمدن سطح فکری کودکشان می شود
  • گرفتگی بینی خردسالان
  • این مدلی با فرزندتان صحبت نکنید
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است