istock_40518454-a3c07090439-original

در این فصول سرد سال نوشیدنی های داغ طرفداران بیشتری پیدا می کنند و جای نوشیدنی های سرد را میگیرند سعی کنید در مصرف آن ها بیشتر دقت کنید و مانع آسیب های ناشی از آن ها به سلامتی تان شوید در صورت زیاده روی در مصرف نوشیدنی های داغ در معرضض ابتلا یه سرطان مری قرار خواهید گرفت پس سعی کنید دمای نوشیدنی تان کاهش پیدا ند سپس آن را میل کنید مردمی که در مناطق سردسیر زندگی می کنند بیشتر به این سرطان دچار می شوند .

 نتایج مطالعه ای بلند مدت نشان داده است که دلایلی محکم برای ارتباط بین مصرف نوشیدنی های بسیار داغ و خطر افزایش یافته ابتلا به سرطان مری وجود دارد.

اگر به نوشیدن نوشیدنی های بسیار داغ علاقمند هستید، بهتر است نسبت به این کار تجدیدنظر کنید. دانشمندان به تازگی اعلام کرده اند که مصرف مرتب نوشیدنی های بسیار داغ می تواند به شکل گیری سرطان منجر شود.

به گزارش”کر2″، نتایج مطالعه ای بلند مدت نشان داده است که دلایلی محکم برای ارتباط بین مصرف نوشیدنی های بسیار داغ و خطر افزایش یافته ابتلا به سرطان مری وجود دارد. اما بسیار داغ به چه میزان دما اشاره دارد؟ بنابر پژوهش صورت گرفته، هر نوشیدنی که دارای دمای بیش از 149 درجه فارنهایت (65 درجه سلسیوس) باشد، بسیار داغ محسوب می شود.

دانشمندان دریافته اند که سرو هر نوشیدنی در این دما یا دمایی بیشتر میزان التهاب در مری را افزایش می دهد. از آنجایی که التهاب مداوم یکی از عوامل پیشرو ابتلا به سرطان در نظر گرفته می شود، این امکان وجود دارد که مصرف نوشیدنی های بسیار داغ احتمال ابتلا به سرطان مری را افزایش دهد.

نوشیدنی های بسیار داغ در فهرست عوامل سرطان‌زا کلاس 2A قرار می گیرند که از دیگر موارد موجود در این فهرست می توان به گوشت قرمز، احتراق سوخت زیست توده (چوب) خانگی، سرخ کردن با حرارت بالا و برخی حشره کش ها اشاره کرد. کلاس 2A به معنای آن است که شواهد محدود یا ناکافی در زمینه سرطان‌زا بودن برای انسان وجود دارد، اما اغلب شواهد کافی و قوی از سرطان‌زا بودن در حیوانات آزمایشگاهی موجود است. اگرچه این کلاس به سرطان‌زا بودن قطعی اشاره ندارد، اما بدون تردید موجب می شود تا دقت و هوشیاری بیشتری داشته باشیم.

گفته شده است، نگرانی چندانی برای دوستدارن قهوه و چای حداقل در آمریکا وجود ندارد زیرا بیشتر رستوران ها و کافی شاپ های ارائه دهنده این نوشیدنی ها اغلب آنها را در دمای استاندارد 135 تا 140 درجه فارنهایت سرو می کنند. با این وجود، در کشورهای دیگر مانند چین، ترکیه و قسمت هایی از آمریکای جنوبی، نوشیدنی ها به طور سنتی در دمای نزدیک به 150 درجه فارنهایت (65.6 درجه سلسیوس) سرو می شوند که در محدوده خطر افزایش یافته ابتلا به سرطان قرار دارد.

با توجه به طبقه بندی سرطان‌زا بودن که پیش از این به آن اشاره شد، مصرف نوشیدنی در دمای 150 درجه فارنهایت و بیشتر ایده خوبی نیست.

عصر ایران

 

ارسال شده در 21 آبان 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • لک‌های مزمن پوستی چه علت و معالجه ای دارد؟
  • بیماری رزاسه را چگونه می توانیم برطرف کنیم
  • در بدن ورزشکاران ویتامینها چه نقشی دارند؟
  • اگر زیاد به رستوران می روید ، توجه داشته باشید
  • همه گیر شدن بی رویه آلزایمر
  • با شیر نارگیل موهای فر را صاف کنید
  • خورد و خوراک مناسب برای خردسالان مبتلا به آسم
  • بیماری دریچه آئورت چیست و روشهای درمانی آن چگونه است
  • آقایان افسرده این مطلب را از دست ندهند
  • با این رفتارها همسرتان را عصبی خواهید کرد!
  • عضلات چه اندازه های ایده آلی باید داشته باشند
  • راه حل قطعی درمان عرق سوز شدن در خانه
  • دردهای مرگبار مردانه
  • حفاظت از انول های سبز
  • بررسی عوامل بریدگی بین لبها
  • محبوبترین ها

  • برطرف شدن آسم با این عوامل
  • استفاده از انواع اسپری ها و توصیه های لازم در زمینه آن
  • عوارض مختلف دستکاری گوش
  • تشخیص افت شنوایی
  • علت کاهش ناگهانی شنوایی
  • شیوه خارج کردن موم گوش-شیوه خانگی
  • عضو دفاعی در بدن به نام لوزه
  • با این کارها از ابتلا به آلرژی پیشگیری کنیم
  • کم خوری بهترین روش برای رفع سینوزیت
  • عوامل بروز آبسه مغزی
  • رسیدگی به گوش با این روش ها
  • بینی یخ بسته عامل بیماری
  • منیر به چه نوع بیماری می گویند؟
  • درمورد جرم گوش (موم گوش) بیشتر بدانیم
  • دانستنی هایی در مورد سوت کشیدن گوش
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است