مشاوره زیبایی
طراح طب
طراح طب
مرکز اسکن و طراحی سه بعدی جراحی زیبایی صورت
دکتر ایمانی
دکتر محمدتقی ایمانی
فوق تخصص جراحی پلاستیک، زیبایی و ترمیمی
گروه پزشکان برنا
دکتر غلامرضا اکبری
پزشک پوست و مو
دکتر ادیب
دکتر محمود ادیب
جراح دندانپزشک ایمپلنتولوژیست
دکتر محمد علی بیات شهبازی/ ساختمان پزشکان
دکتر محمد علی بیات شهبازی
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
دکتر وحید عارفی ( ساختمان پزشکان)
دکتر وحید عارفی
جراح و متخصص بیماری‌های لثه(پریودانتیکس)
دکتر زهره سادات نوروززاده/ساختمان پزشکان
دکتر زهره سادات نوروززاده
جراح دندانپزشک
دکتر شبنم شادابی/ساختمان پزشکان
دکتر شبنم شادابی
متخصص جراحی پلاستیک بینی و صورت
دکتر کمالی
دکتر کمالی
پوست مو و زیبایی
دکتر مقیمی
دکتر مهرداد مقیمی
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
دکتر آرین دخت آزادمنش/ ساختمان پزشکان
دکتر آرین‌دخت آزادمنش
جراح دندان پزشک
دکتر فرزاد فرامرزی
دکتر فرزاد فرامرزی
فوق تخصص آندوسکوپی و کولونوسکوپی بدون درد
گلزار/ساختمان پزشکان
دکتر منیره تهرانی
جراح- دندانپزشک زیبایی
دکتر علی میقانی /ساختمان پزشکان
دکتر علی میقانی
بورد تخصصی گوش و حلق و بینی و جراحی سر و گردن
ساج
کلینیک ساج
زنان و زایمان
کلینیک دکتر شادآلویی/ساختمان پزشکان
کلینیک دکتر شادآلویی
متخصص ارتودنسی _ زیبایی و دندان
طراح طب
طراح طب
مرکز اسکن و طراحی سه بعدی جراحی زیبایی صورت
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر وحید عارفی ( ساختمان پزشکان)
دکتر وحید عارفی
جراح و متخصص بیماری‌های لثه(پریودانتیکس)
دکتر فرزاد فرامرزی
دکتر فرزاد فرامرزی
فوق تخصص آندوسکوپی و کولونوسکوپی بدون درد
دکتر مقیمی
دکتر مهرداد مقیمی
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
دکتر علی میقانی /ساختمان پزشکان
دکتر علی میقانی
بورد تخصصی گوش و حلق و بینی و جراحی سر و گردن
دکتر ادیب
دکتر محمود ادیب
جراح دندانپزشک ایمپلنتولوژیست
دکتر آرین دخت آزادمنش/ ساختمان پزشکان
دکتر آرین‌دخت آزادمنش
جراح دندان پزشک
گروه پزشکان برنا
دکتر غلامرضا اکبری
پزشک پوست و مو
دکتر ترنگ آقا بیگی/ ساختمان پزشکان
دکتر ترنگ آقا بیگی
دندانپزشک
دکتر شبنم شادابی/ساختمان پزشکان
دکتر شبنم شادابی
متخصص جراحی پلاستیک بینی و صورت
ساج
کلینیک ساج
زنان و زایمان
گلزار/ساختمان پزشکان
دکتر منیره تهرانی
جراح- دندانپزشک زیبایی
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
ساختمان پزشکان، دکتر حبیب سهرابی
دکتر حبیب سهرابی
متخصص گوش،حلق،بینی جراح زیبایی بینی
دکتر ایمانی
دکتر محمدتقی ایمانی
فوق تخصص جراحی پلاستیک، زیبایی و ترمیمی
کلینیک دکتر شادآلویی/ساختمان پزشکان
کلینیک دکتر شادآلویی
متخصص ارتودنسی _ زیبایی و دندان
دکتر زهره سادات نوروززاده/ساختمان پزشکان
دکتر زهره سادات نوروززاده
جراح دندانپزشک
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
دکتر محمد علی بیات شهبازی/ ساختمان پزشکان
دکتر محمد علی بیات شهبازی
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی

istock_40518454-a3c07090439-original

در این فصول سرد سال نوشیدنی های داغ طرفداران بیشتری پیدا می کنند و جای نوشیدنی های سرد را میگیرند سعی کنید در مصرف آن ها بیشتر دقت کنید و مانع آسیب های ناشی از آن ها به سلامتی تان شوید در صورت زیاده روی در مصرف نوشیدنی های داغ در معرضض ابتلا یه سرطان مری قرار خواهید گرفت پس سعی کنید دمای نوشیدنی تان کاهش پیدا ند سپس آن را میل کنید مردمی که در مناطق سردسیر زندگی می کنند بیشتر به این سرطان دچار می شوند .

 نتایج مطالعه ای بلند مدت نشان داده است که دلایلی محکم برای ارتباط بین مصرف نوشیدنی های بسیار داغ و خطر افزایش یافته ابتلا به سرطان مری وجود دارد.

اگر به نوشیدن نوشیدنی های بسیار داغ علاقمند هستید، بهتر است نسبت به این کار تجدیدنظر کنید. دانشمندان به تازگی اعلام کرده اند که مصرف مرتب نوشیدنی های بسیار داغ می تواند به شکل گیری سرطان منجر شود.

به گزارش”کر2″، نتایج مطالعه ای بلند مدت نشان داده است که دلایلی محکم برای ارتباط بین مصرف نوشیدنی های بسیار داغ و خطر افزایش یافته ابتلا به سرطان مری وجود دارد. اما بسیار داغ به چه میزان دما اشاره دارد؟ بنابر پژوهش صورت گرفته، هر نوشیدنی که دارای دمای بیش از 149 درجه فارنهایت (65 درجه سلسیوس) باشد، بسیار داغ محسوب می شود.

دانشمندان دریافته اند که سرو هر نوشیدنی در این دما یا دمایی بیشتر میزان التهاب در مری را افزایش می دهد. از آنجایی که التهاب مداوم یکی از عوامل پیشرو ابتلا به سرطان در نظر گرفته می شود، این امکان وجود دارد که مصرف نوشیدنی های بسیار داغ احتمال ابتلا به سرطان مری را افزایش دهد.

نوشیدنی های بسیار داغ در فهرست عوامل سرطان‌زا کلاس 2A قرار می گیرند که از دیگر موارد موجود در این فهرست می توان به گوشت قرمز، احتراق سوخت زیست توده (چوب) خانگی، سرخ کردن با حرارت بالا و برخی حشره کش ها اشاره کرد. کلاس 2A به معنای آن است که شواهد محدود یا ناکافی در زمینه سرطان‌زا بودن برای انسان وجود دارد، اما اغلب شواهد کافی و قوی از سرطان‌زا بودن در حیوانات آزمایشگاهی موجود است. اگرچه این کلاس به سرطان‌زا بودن قطعی اشاره ندارد، اما بدون تردید موجب می شود تا دقت و هوشیاری بیشتری داشته باشیم.

گفته شده است، نگرانی چندانی برای دوستدارن قهوه و چای حداقل در آمریکا وجود ندارد زیرا بیشتر رستوران ها و کافی شاپ های ارائه دهنده این نوشیدنی ها اغلب آنها را در دمای استاندارد 135 تا 140 درجه فارنهایت سرو می کنند. با این وجود، در کشورهای دیگر مانند چین، ترکیه و قسمت هایی از آمریکای جنوبی، نوشیدنی ها به طور سنتی در دمای نزدیک به 150 درجه فارنهایت (65.6 درجه سلسیوس) سرو می شوند که در محدوده خطر افزایش یافته ابتلا به سرطان قرار دارد.

با توجه به طبقه بندی سرطان‌زا بودن که پیش از این به آن اشاره شد، مصرف نوشیدنی در دمای 150 درجه فارنهایت و بیشتر ایده خوبی نیست.

عصر ایران

 

5 1000
ارسال شده در 20 آبان 1395 توسط با موضوع تغذیه
[bws_google_captcha]

تایید کنید که ربات نیستید !!!

دندانپزشکی دکترسلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
x