نوشیدنی های بسیار داغ عوارض نوشیدنی های بسیار داغ سرطان مری و نوشیدنی های داغ خطرات نوشیدنی های بسیار داغ

در این فصول سرد سال نوشیدنی های داغ طرفداران بیشتری پیدا می کنند و جای نوشیدنی های سرد را میگیرند سعی کنید در مصرف آن ها بیشتر دقت کنید و مانع آسیب های ناشی از آن ها به سلامتی تان شوید در صورت زیاده روی در مصرف نوشیدنی های داغ در معرضض ابتلا یه سرطان مری قرار خواهید گرفت پس سعی کنید دمای نوشیدنی تان کاهش پیدا ند سپس آن را میل کنید مردمی که در مناطق سردسیر زندگی می کنند بیشتر به این سرطان دچار می شوند .

 نتایج مطالعه ای بلند مدت نشان داده است که دلایلی محکم برای ارتباط بین مصرف نوشیدنی های بسیار داغ و خطر افزایش یافته ابتلا به سرطان مری وجود دارد.

اگر به نوشیدن نوشیدنی های بسیار داغ علاقمند هستید، بهتر است نسبت به این کار تجدیدنظر کنید. دانشمندان به تازگی اعلام کرده اند که مصرف مرتب نوشیدنی های بسیار داغ می تواند به شکل گیری سرطان منجر شود.

به گزارش”کر2″، نتایج مطالعه ای بلند مدت نشان داده است که دلایلی محکم برای ارتباط بین مصرف نوشیدنی های بسیار داغ و خطر افزایش یافته ابتلا به سرطان مری وجود دارد. اما بسیار داغ به چه میزان دما اشاره دارد؟ بنابر پژوهش صورت گرفته، هر نوشیدنی که دارای دمای بیش از 149 درجه فارنهایت (65 درجه سلسیوس) باشد، بسیار داغ محسوب می شود.

دانشمندان دریافته اند که سرو هر نوشیدنی در این دما یا دمایی بیشتر میزان التهاب در مری را افزایش می دهد. از آنجایی که التهاب مداوم یکی از عوامل پیشرو ابتلا به سرطان در نظر گرفته می شود، این امکان وجود دارد که مصرف نوشیدنی های بسیار داغ احتمال ابتلا به سرطان مری را افزایش دهد.

نوشیدنی های بسیار داغ در فهرست عوامل سرطان‌زا کلاس 2A قرار می گیرند که از دیگر موارد موجود در این فهرست می توان به گوشت قرمز، احتراق سوخت زیست توده (چوب) خانگی، سرخ کردن با حرارت بالا و برخی حشره کش ها اشاره کرد. کلاس 2A به معنای آن است که شواهد محدود یا ناکافی در زمینه سرطان‌زا بودن برای انسان وجود دارد، اما اغلب شواهد کافی و قوی از سرطان‌زا بودن در حیوانات آزمایشگاهی موجود است. اگرچه این کلاس به سرطان‌زا بودن قطعی اشاره ندارد، اما بدون تردید موجب می شود تا دقت و هوشیاری بیشتری داشته باشیم.

گفته شده است، نگرانی چندانی برای دوستدارن قهوه و چای حداقل در آمریکا وجود ندارد زیرا بیشتر رستوران ها و کافی شاپ های ارائه دهنده این نوشیدنی ها اغلب آنها را در دمای استاندارد 135 تا 140 درجه فارنهایت سرو می کنند. با این وجود، در کشورهای دیگر مانند چین، ترکیه و قسمت هایی از آمریکای جنوبی، نوشیدنی ها به طور سنتی در دمای نزدیک به 150 درجه فارنهایت (65.6 درجه سلسیوس) سرو می شوند که در محدوده خطر افزایش یافته ابتلا به سرطان قرار دارد.

با توجه به طبقه بندی سرطان‌زا بودن که پیش از این به آن اشاره شد، مصرف نوشیدنی در دمای 150 درجه فارنهایت و بیشتر ایده خوبی نیست.

عصر ایران

 

5 1000
ارسال شده در 21 آبان 1395 توسط با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • روش هایی برای سرگرم کردن نوزاد
  • وسایل مناسب برای آرام کردن خردسالان
  • دندان درد ؛ هشدار زودهنگام حمله قلبی
  • مهمترین علت نازا شدن در رحم
  • مراقبت های لازم در زمینه دهان شویه برای اطفال
  • ۵ راه فرار از خشک شدن پوست در زمستان
  • اعصاب ندارها بخوانند!
  • كپسول‌هاي آنتي بيوتيك براي درمان عفونت‌ حاد ادراري مناسب است
  • محبوبترین ها

  • زیبایی با شربت عصاره شیرین بیان
  • با لیمو ترش به جنگ گلو درد بروید
  • تجربه خوابی راحت با چای گیاهی
  • فصد؛ در طب سنتی چه کاربردی دارد
  • مصرف این 5 دمنوش طلایی را هرگز فراموش نکنید
  • مصرف داروهای گیاهی باعث مسمومیت در کودکان میشود
  • شیوه های درمانی طبیعی و مفید که مورد تایید پزشکان است
  • گیاه گوگول و این فواید
  • رپورتاژ

  • علائم بارداری در روزهای نخست
  • دندانپزشکی زیبایی و ایمپلنت
  • آزمایش ژن‌های مرتبط با چاقی (بروز شده)
  • مرکز فروش محصولات درمان زخم،دیابت و سوختگی
  • هایفو HIFU – لیفت صورت بدون جراحى
  • الو دکتر

    دندانپزشکی دکترسلام
    تلگرام دکتر سلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما