نارمک/ساختمان پزشکان
دندانپزشکی نارمک
متخصص کامپوزیت زیبایی
کلینیک امرو
کلینیک اُمرو
فوق‌تخصص کاشت مو و ابرو
دکتر محمد سعیدی
دکتر محمد سعیدی
متخصص بیماریهای پوست ،مو ،زیبایی و لیزر درمانی
دکتر ابوالفضل صالح‌راد
دکتر ابوالفضل صالح‌راد
متخصص گوش،حلق و بینی
دکتر محسن حسن‌زاده
دکتر محسن حسن‌زاده
فوق‌تخصص جراحی پلاستیک
دکتر وحید عارفی ( ساختمان پزشکان)
دکتر وحید عارفی
جراح و متخصص بیماری‌های لثه(پریودانتیکس)
کلینیک ساج
کلینیک ساج
متخصص زنان و زایمان
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
کلینیک آلما/ ساختمان پزشکان
کلینیک دندان پزشکی آلما
کلینیک تخصصی دندان پزشکی
کلینیک دندان پزشکی دکتر مرضیه مظفری/ ساختمان پزشکان
دکتر مرضیه مظفری
دندان پزشک ( ونیر کامپوزیت، لمینیت سرامیکی، روکش های تمام سرامیکی و ...)
دکتر منوچهر شهسواری
دکتر منوچهر شهسواری
فوق‌تخصص فلوشیپ لیزر
دکتر ترنگ آقا بیگی/ ساختمان پزشکان
دکتر ترنگ آقا بیگی
دندانپزشک
کلینیک امرو
کلینیک اُمرو
فوق‌تخصص جراحی پلاستیک و بینی
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
کلینیک امرو
کلینیک اُمرو
فوق‌تخصص جراحی پلاستیک و بینی
دکتر محمد سعیدی
دکتر محمد سعیدی
متخصص بیماریهای پوست ،مو ،زیبایی و لیزر درمانی
دکتر ترنگ آقا بیگی/ ساختمان پزشکان
دکتر ترنگ آقا بیگی
دندانپزشک
دکتر شاهین کریمیان
دکتر شاهین کریمیان
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
دندانپزشکی زیبایی دکتر نظری
دندانپزشکی دکتر داوود سید نظری
جراح- دندانپزشک ترمیمی،زیبایی، ایمپلنتولوژیست
دکتر ابوالفضل صالح‌راد
دکتر ابوالفضل صالح‌راد
متخصص گوش،حلق و بینی
کلینیک مدیسا/ ساختمان پزشکان
کلینیک مدیسا
پیکرتراشی
کلینیک جوان
کلینیک جوان
پوست، زیبایی و لیزر
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
گلدن رویال
گلدن رویال
پوست، لیزر و زیبایی
کلینیک ساج
کلینیک ساج
متخصص زنان و زایمان
کلینیک دندان پزشکی دکتر مرضیه مظفری/ ساختمان پزشکان
دکتر مرضیه مظفری
دندان پزشک ( ونیر کامپوزیت، لمینیت سرامیکی، روکش های تمام سرامیکی و ...)
کلینیک امرو
کلینیک اُمرو
فوق‌تخصص کاشت مو و ابرو
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو
کلینیک آلما/ ساختمان پزشکان
کلینیک دندان پزشکی آلما
کلینیک تخصصی دندان پزشکی
نارمک/ساختمان پزشکان
دندانپزشکی نارمک
متخصص کامپوزیت زیبایی
دکتر محسن حسن‌زاده
دکتر محسن حسن‌زاده
فوق‌تخصص جراحی پلاستیک
دکتر منوچهر شهسواری
دکتر منوچهر شهسواری
فوق‌تخصص فلوشیپ لیزر
دکتر وحید عارفی ( ساختمان پزشکان)
دکتر وحید عارفی
جراح و متخصص بیماری‌های لثه(پریودانتیکس)

istock_40518454-a3c07090439-original

در این فصول سرد سال نوشیدنی های داغ طرفداران بیشتری پیدا می کنند و جای نوشیدنی های سرد را میگیرند سعی کنید در مصرف آن ها بیشتر دقت کنید و مانع آسیب های ناشی از آن ها به سلامتی تان شوید در صورت زیاده روی در مصرف نوشیدنی های داغ در معرضض ابتلا یه سرطان مری قرار خواهید گرفت پس سعی کنید دمای نوشیدنی تان کاهش پیدا ند سپس آن را میل کنید مردمی که در مناطق سردسیر زندگی می کنند بیشتر به این سرطان دچار می شوند .

 نتایج مطالعه ای بلند مدت نشان داده است که دلایلی محکم برای ارتباط بین مصرف نوشیدنی های بسیار داغ و خطر افزایش یافته ابتلا به سرطان مری وجود دارد.

اگر به نوشیدن نوشیدنی های بسیار داغ علاقمند هستید، بهتر است نسبت به این کار تجدیدنظر کنید. دانشمندان به تازگی اعلام کرده اند که مصرف مرتب نوشیدنی های بسیار داغ می تواند به شکل گیری سرطان منجر شود.

به گزارش”کر2″، نتایج مطالعه ای بلند مدت نشان داده است که دلایلی محکم برای ارتباط بین مصرف نوشیدنی های بسیار داغ و خطر افزایش یافته ابتلا به سرطان مری وجود دارد. اما بسیار داغ به چه میزان دما اشاره دارد؟ بنابر پژوهش صورت گرفته، هر نوشیدنی که دارای دمای بیش از 149 درجه فارنهایت (65 درجه سلسیوس) باشد، بسیار داغ محسوب می شود.

دانشمندان دریافته اند که سرو هر نوشیدنی در این دما یا دمایی بیشتر میزان التهاب در مری را افزایش می دهد. از آنجایی که التهاب مداوم یکی از عوامل پیشرو ابتلا به سرطان در نظر گرفته می شود، این امکان وجود دارد که مصرف نوشیدنی های بسیار داغ احتمال ابتلا به سرطان مری را افزایش دهد.

نوشیدنی های بسیار داغ در فهرست عوامل سرطان‌زا کلاس 2A قرار می گیرند که از دیگر موارد موجود در این فهرست می توان به گوشت قرمز، احتراق سوخت زیست توده (چوب) خانگی، سرخ کردن با حرارت بالا و برخی حشره کش ها اشاره کرد. کلاس 2A به معنای آن است که شواهد محدود یا ناکافی در زمینه سرطان‌زا بودن برای انسان وجود دارد، اما اغلب شواهد کافی و قوی از سرطان‌زا بودن در حیوانات آزمایشگاهی موجود است. اگرچه این کلاس به سرطان‌زا بودن قطعی اشاره ندارد، اما بدون تردید موجب می شود تا دقت و هوشیاری بیشتری داشته باشیم.

گفته شده است، نگرانی چندانی برای دوستدارن قهوه و چای حداقل در آمریکا وجود ندارد زیرا بیشتر رستوران ها و کافی شاپ های ارائه دهنده این نوشیدنی ها اغلب آنها را در دمای استاندارد 135 تا 140 درجه فارنهایت سرو می کنند. با این وجود، در کشورهای دیگر مانند چین، ترکیه و قسمت هایی از آمریکای جنوبی، نوشیدنی ها به طور سنتی در دمای نزدیک به 150 درجه فارنهایت (65.6 درجه سلسیوس) سرو می شوند که در محدوده خطر افزایش یافته ابتلا به سرطان قرار دارد.

با توجه به طبقه بندی سرطان‌زا بودن که پیش از این به آن اشاره شد، مصرف نوشیدنی در دمای 150 درجه فارنهایت و بیشتر ایده خوبی نیست.

عصر ایران

 

ارسال شده در 20 آبان 1395 توسط با موضوع تغذیه
دندانپزشکی دکترسلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام) است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی