main-soup-image

سوپ های آماده تا چه حد برای سلامتی ما مضر هستند  ارزش تغذیه ای آن ها به چه صورت است و چه تفاوتی با سوپ های خانگی دارند غالبا افراد شاغل و دانشجویان اقدام به خرید این سوپ ها می کنند می خواهیم از مضرات و مشکلات ناشی از مصرف این سوپ ها بیشتر بدانیم و محتوا و مواد تشکیل دهنده این سوپ ها را بشناسیم سعی کنید حتی الامکان سوپ خانگی و سالم تهیه و میل کنید سوپ آماده و بسته بندی شده نخرید.

باید مراقب باشید که از طریق سوپ به خصوص سوپ‌های آماده کالری،چربی اشباع‌شده، قند و نمک بیش از حدی وارد بدنتان نکنید.

چربی‌های اشباع‌شده: سوپ‌های با پایه خامه‌ای که دارای، خامه و کره هستند که چربی‌هایی اشباع‌شده شده‌اند و مصرف زیادشان خوب نیست.. دریافت بیش از حد چربی‌های اشباع‌شده باعث می‌شود که میزان کلسترول بد در خون شما بالا رود و احتمال انسداد شریان‌ها افزایش یابد.

نمک: سوپ‌های کنسرو شده حاوی مقدار زیادی نمک هستند. سوپ‌هایی تهیه‌شده در رستوران‌ها ممکن است حتی مقدار بیشتری نمک داشته باشند. دریافت بیشتر نمک با فشارخون بالا و نارسایی قلب ارتباط دارد.

قند: سوپ‌های سرد میوه‌ای حاوی قندهای افزوده هستند، اما به برخی از سوپ‌های سبزی هم قند اضافه می‌شود. میزان قند یا شکر افزوده‌شده به غذاها باید در حد ۲۴ گرم در روز برای زنان و ۳۶ گرم برای مردان محدود شود.

کالری: به‌طورکلی سوپ‌ها نسبت به سایر پیش غذاها کالری‌شان کمتر است، اما وقتی مواد غذایی دیگری مانند پنیر، خامه، نان‌های خشک مکعبی کروتن روی آن می‌ریزند یا آن را با نان مصرف می‌کنند، میزان کالری‌های دریافتی افزایش می‌یابد.

توصیه کلی این است که تا حد ممکن از سوپ‌های آماده نخورید. البته می‌توانید گاه‌گاه سوپ آماده اشکالی ندارد به شرطی که میزان کالری‌شان کمتر از ۵۰۰ ، میزان سدیم یا نمکشان کمتر از ۶۰۰ میلی‌گرم، میزان چربی‌های اشباع‌شده‌شان کمتر از ۵ گرم و میزان قند افزوده‌شده به آن‌ها کمتر از کمتر از ۵ گرم باشد، بنابراین باید به اطلاعات روی برچسب غذایی بسته سوپ دقت کنید.

درنهایت، سالم‌ترین سوپ را خودتان می‌توانید درست کنید. پایه سوپ خامه‌ای به کار نبرید، به جای آن از پایه سوپ جوجه کم نمک یا سوپ سبزی کم نمک استفاده کنید و بعد سبزی‌ها و ادویه مطلوبتان را به آن بیفزایید. بعد می‌توان برای افزایش محتوای فیبر و مواد مغذی سبزی‌هایی مانند فلفل، اسفناج، پیاز، هویج، مارچوبه را به سوپتان اضافه کنید.
منبع:همسهری انلاین،

 

 

ارسال شده در 21 آبان 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • سنجش فشار خون با شیوه ای بهتر
  • دانستنی میکروب های موجود در بستنی سنتی
  • علل و نشانه های بزرگی پروستات
  • در آمبولانس چگونه از سونوگرافی استفاده کنیم
  • روش هایی برای بالابردن توانایی ذهن کودک
  • چگونه به راست و دروغ گفتن خواستگارمان پی ببریم
  • اگر هنگام تماشای تلوزیون غذا میخورید ، بخوانید
  • انواع مشکلات روانی
  • استفاده از قارچ در زمینه شارژ باطری
  • انجام عمل بینی با این شرایط
  • 11 متخصص طبیعی بینایی برای جلوگیری از آسیب به چشمان شما
  • کمک به سلامتی بدن با این گیاهان
  • راز و رمز فرار از کم خوابی
  • برای عضله‌ سازی و چربی‌ سوزی این توصیه هارا بخوانید بخش 1
  • مراقبت ها در روابط بین مادر و دختر
  • محبوبترین ها

  • تخریب روحیه دانش آموز با این کار
  • افراد مستعد ابتلا به افسردگی
  • روانشناسی تعصب و طرفداری از تیم های مختلف
  • کنار آمدن با رابطه عاطفی شکست خورده
  • افزایش تمایل زنان به گرفتن طلاق
  • روحیه قوی و کسب موفقیت در امور
  • انواع حالات روحی و بیمار شدن
  • تک فرزندی و بکارگیری این راه و روش های مفید
  • نوجوانان و گوش دادن به آهنگ
  • زمینه سازی خیانت زوجین
  • دانسته هایی درمورد اورژانس روانپزشکی
  • رموز سرحال آمدن را از ما بپرسید
  • حس تکراری شدن زوجین برای هم
  • رهایی از بی اشتهایی از لحاظ روانی
  • شناخت افراد در نگاه اول با این ترفند
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است