مشاوره زیبایی
دکتر مقیمی
دکتر مهرداد مقیمی
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
ساختمان پزشکان، دکتر حبیب سهرابی
دکتر حبیب سهرابی
متخصص گوش،حلق،بینی جراح زیبایی بینی
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر عارفی
دکتر وحید عارفی
جراح و متخصص بیماری های لثه
چشمخانه، ساختمان پزشکان
کلینیک چشمخانه
به روز ترین تجهیزات و دانش چشم پزشکی
کلینیک دندانپزشکی پارسا/ساختمان پزشکان
کلینیک دندانپزشکی پارسا
ایمپلنتوژیست
گروه پزشکان برنا
دکتر غلامرضا اکبری
پزشک پوست و مو
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر مجید صالح
دکتر مجید صالح
متخصص جراحی فک وصورت،زیبایی بینی
کلینیک سیب سبز
کلینیک سیب سبز
آفر ویژه برای پکیجها
ساج
کلینیک ساج
زنان و زایمان
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو
کلینیک یکتا/ساختمان پزشکان
کلینیک یکتا
مجهزترین کلینیک پوست و مو زیبایی با دستگاه لیزر الکساندرایت
دکتر فرزاد فرامرزی
دکتر فرزاد فرامرزی
فوق تخصیی آندوسکوپی و کولونوسکوپی بدون درد
دکتر هادی صادق /کلینیک
دکتر پژمان هادی صادق و دکتر پریسا هادی صادق
متخصص ارتودنسی

main-soup-image

سوپ های آماده تا چه حد برای سلامتی ما مضر هستند  ارزش تغذیه ای آن ها به چه صورت است و چه تفاوتی با سوپ های خانگی دارند غالبا افراد شاغل و دانشجویان اقدام به خرید این سوپ ها می کنند می خواهیم از مضرات و مشکلات ناشی از مصرف این سوپ ها بیشتر بدانیم و محتوا و مواد تشکیل دهنده این سوپ ها را بشناسیم سعی کنید حتی الامکان سوپ خانگی و سالم تهیه و میل کنید سوپ آماده و بسته بندی شده نخرید.

باید مراقب باشید که از طریق سوپ به خصوص سوپ‌های آماده کالری،چربی اشباع‌شده، قند و نمک بیش از حدی وارد بدنتان نکنید.

چربی‌های اشباع‌شده: سوپ‌های با پایه خامه‌ای که دارای، خامه و کره هستند که چربی‌هایی اشباع‌شده شده‌اند و مصرف زیادشان خوب نیست.. دریافت بیش از حد چربی‌های اشباع‌شده باعث می‌شود که میزان کلسترول بد در خون شما بالا رود و احتمال انسداد شریان‌ها افزایش یابد.

نمک: سوپ‌های کنسرو شده حاوی مقدار زیادی نمک هستند. سوپ‌هایی تهیه‌شده در رستوران‌ها ممکن است حتی مقدار بیشتری نمک داشته باشند. دریافت بیشتر نمک با فشارخون بالا و نارسایی قلب ارتباط دارد.

قند: سوپ‌های سرد میوه‌ای حاوی قندهای افزوده هستند، اما به برخی از سوپ‌های سبزی هم قند اضافه می‌شود. میزان قند یا شکر افزوده‌شده به غذاها باید در حد ۲۴ گرم در روز برای زنان و ۳۶ گرم برای مردان محدود شود.

کالری: به‌طورکلی سوپ‌ها نسبت به سایر پیش غذاها کالری‌شان کمتر است، اما وقتی مواد غذایی دیگری مانند پنیر، خامه، نان‌های خشک مکعبی کروتن روی آن می‌ریزند یا آن را با نان مصرف می‌کنند، میزان کالری‌های دریافتی افزایش می‌یابد.

توصیه کلی این است که تا حد ممکن از سوپ‌های آماده نخورید. البته می‌توانید گاه‌گاه سوپ آماده اشکالی ندارد به شرطی که میزان کالری‌شان کمتر از ۵۰۰ ، میزان سدیم یا نمکشان کمتر از ۶۰۰ میلی‌گرم، میزان چربی‌های اشباع‌شده‌شان کمتر از ۵ گرم و میزان قند افزوده‌شده به آن‌ها کمتر از کمتر از ۵ گرم باشد، بنابراین باید به اطلاعات روی برچسب غذایی بسته سوپ دقت کنید.

درنهایت، سالم‌ترین سوپ را خودتان می‌توانید درست کنید. پایه سوپ خامه‌ای به کار نبرید، به جای آن از پایه سوپ جوجه کم نمک یا سوپ سبزی کم نمک استفاده کنید و بعد سبزی‌ها و ادویه مطلوبتان را به آن بیفزایید. بعد می‌توان برای افزایش محتوای فیبر و مواد مغذی سبزی‌هایی مانند فلفل، اسفناج، پیاز، هویج، مارچوبه را به سوپتان اضافه کنید.
منبع:همسهری انلاین،

 

 

5 1000
ارسال شده در 20 آبان 1395 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم
کد کم چیست؟

کدکم می تواند از دندان ها اسکن سه بعدی بگیرد و در همان لحظه اقدام به ساخت کل یا بخشی از دندان با ظرافت فوق بالا نماید.

اطلاعات بیشتر
دندانپزشکی دکترسلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
x