1

برخی خوردنی های می توانند بر حالات روحی ما تاثیرات منفی بگذارند و در سلامت روحی و روانی ما اختلال ایجاد کنند دونات ،نوشابه،سیب‌زمینی سرخ‌کرده،قهوه،الکل ، غذاهای فرآوری شده و گلوتن  از این دست خوراکی ها به شمار می روند وقتی ناراحتی و مشکل روحی دارید سراغ این خوردنی ها نروید چون به بدترشدن وضع روحی شما تاثیر خواهند گذاشت

اگر افسرده هستید، از مصرف این خوراکی ها پرهیز کنید.

اگر فرد غمگین و ناراحتی هستید یا می‌خواهید روحیه شاد و خوبی داشته باشید، از مصرف غذاهایی که ثابت‌شده خلق‌وخوی شما را تنگ می‌کنند، خودداری کنید.

1. دونات
این شیرینی‌ها خیلی خوشمزه‌اند. اما پر از اسیدهای چرب و ترانس بالا هستند. چربی بد موجود در این شیرینی واکنش‌های بیولوژیکی منفی ایجاد کرده و احتمال تغییر خلق‌وخوی شما را بالا می‌برد. مصرف مداوم غذاهای سرشار از چربی ترانس خطر ابتلا به افسردگی را افزایش می‌دهد.

 

2. نوشابه
همه طعم یک نوشابه خنک را دوست دارند. اما متأسفانه هر چه قند بیشتری مصرف کنید، بدنتان ملتهب‌تر می‌شود. ملتهب شدن چه اشکالی دارد؟ مطالعه‌ای نشان داد که افسردگی با التهاب مغزی در ارتباط است. اگر خوراکی‌های شیرین دوست دارید، چند اونس شکلات تلخ بخورید که قند کمی دارد و به‌نوبه خود بسیار مفید است.

 

3. سیب‌زمینی سرخ‌کرده
مشکل سیب‌زمینی نیست. مشکل نمک آن است. غذاهای دارای سدیم بالا باعث نفخ می‌شود. این مسئله به‌خودی‌خود یک مشکل پزشکی نیست، اما خلق‌وخویتان را خراب می‌کند. برای مبارزه با غذاهای شور، آب زیاد بنوشید.

 

4. قهوه
بهتر است درباره خوردن قهوه‌ی بعدازظهر تجدیدنظر کنید. بااینکه هیچ ارتباط قطعی میان کافئین و افسردگی وجود ندارد، اما این محرک معروف خواب را مختل می‌کند. بی‌خوابی و اضطراب ناشی از آن علائم افسردگی را تشدید می‌کنند. سعی کنید میزان مصرف قهوه را به یک فنجان در روز کاهش دهید.

 

5. الکل
مصرف الکل برای روحیه شما بسیار بد است. به گفته روان‌پزشکان، الکل فعالیت‌های شیمیایی مغز را بر هم زده و خطر افسردگی را بالا می‌برد. بعلاوه، مصرف زیاد الکل در ارتباط اجتماعی فرد مشکل ایجاد می‌کند و باعث تنهایی و درنتیجه افسردگی فرد می‌شود. خماری پس از مصرف الکل نیز ممکن است تا چند روز ادامه یابد و شما را مضطرب و عصبی کند.

 

6. غذاهای فرآوری شده
تهیه غذاهای مایکروفری آسان است اما مصرف زیاد این غذاها خطر افسردگی را افزایش می‌دهد.

 

7. گلوتن
اگر به بیماری سلیاک هستید، خوردن گلوتن (پروتئینی در گندم و غلاتی مانند جو) تأثیرات زیادی بر خلق‌وخوی شما می‌گذارد و به روده کوچک شما آسیب جدی می‌زند. اما به گفته سازمان Celiac.org، در این افراد مصرف گلوتن خطر افسردگی را نیز بیشتر می‌کند.

 

منبع: فرادید ،

 

ارسال شده در 21 آبان 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • سالمندان ادویه مصرف کنند
  • جایگاه موسیقی درمانی در پزشکی
  • با رژیم مدیترانه ای سلامتی را تجربه کنید
  • طبیعی ترین خوراکی ها برای رفع چربی شکم
  • کیسه کشیدن یا لیف زدن صورت ممنوع!
  • زنان باردار سیب را فراموش نکنند
  • عوارض مصرف همزمان لیموترش با نمک
  • بدون تجویز پزشک آنتی بیوتیک مصرف نکنید
  • آیا با درد همراه بودن افسردگی صحت دارد؟
  • در عید نوروز سال 1394 بیشتر مراقب سلامت خود باشید
  • ابتلا به زونا با این علائم
  • یک نوشیدنی قدرتمند سبز بر علیه خستگی
  • روان شناسی در دوره رستاخیز دانش و هنر
  • بدن خود را با این مواد غذایی ایمن کنید
  • اهمیت دادن به خورد و خوراک کودک
  • محبوبترین ها

  • بهترین لیست ناشتا برای اطفال
  • مراقبت از سلامت نوزاد
  • آنفولانزای معده (اسهال و استفراغ)
  • دعوت به استفاده صحیح فرزندان از دنیای مجازی
  • اهمیت دادن به تکلم کودک
  • قوانین مهم درباره میان وعده
  • مراقبت های لازم زمان صحبت کردن با خردسالان
  • تصویب جرم برای مصرف مشروبات الکلی در سنین پایین
  • کاهش رشد ذهنی در سنین کودکی با کمبود آهن
  • تغییر گفتار اطفال به واسطه خانواده
  • راه حل مشکل بی‌ آبی بدن کودک
  • رده سنی مجاز برای مصرف شیر گاو
  • والدین در خصوص حرف زدن نوزاد نوپا نگران نباشند
  • آمار رو به بالای تولد زودهنگام جنین های ایرانی
  • فیلم های خشن برای کودکان و پیامدهای آن
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است