1731818

در هنگام بیماری و ضعف بدنی و از دست دادن شرایط عادی روحی و روانی یکی از مهمترین دغدغه ها سوءتغذیه در افراد بیمار است که یکی از مهمترین نگرانی های مسئولان بهداشت و سلامت است که به آن باید توجه ویژه داشت.

به گزارش خبرنگار مهر، محققان دانشگاه پزشکی وین اتریش عنوان می کنند حصول اطمینان از تغذیه مناسب بیماران باید بخشی از طرح درمان در بیمارستان ها باشد. نرخ ناخوشی و مرگ و میر در بیماران دچار سوءتغذیه ۸ برابر بیشتر است.

به گفته محققان، ۵۰ تا ۶۰ درصد بیماران تمام وعده غذایی شان را نمی خورند و این میزان کاهش در مصرف غذا به سختی از طریق مراقبت های تغذیه ای جبران می شود.

تیم تحقیق در این مطالعه، فاکتورهای تاثیرگذار بر مصرف غذا بیماران را در یک روز مشخص موسوم به روزتغذیه بررسی کردند و همچنین ساختارهای مراقبتی مرتبط با تغذیه در ۹۱,۲۴۵ بیمار بستری شده در بیمارستان را در سطح جهان مورد بررسی قرار دادند.

یافته اصلی آنها این بود: فاکتورهای کاهش تحرک، کاهش وزن ناخواسته و بیماری که در طول هفته گذشته به قدر کافی غذا نخورده بود، در افزایش ریسک کاهش غذاخوردن بارز هستند.

به گفته محققان، زنان بیش از مردان متاثر از این مشکل هستند و افراد خیلی جوان و خیلی پیر بیش از افراد ۴۰ تا ۷۹ ساله متحمل چنین شرایطی می شوند.

این چهار فاکتور در همه جای دنیا اهمیت یکسانی دارند. در همه جای دنیا بیماری با کاهش اشتها همراه است. به گفته محققان، وجود یکی از چهار فاکتور فوق نشانه هشدار است.

منبع/مهر

ارسال شده در 19 آبان 1395 توسط دکتر سلام با موضوع اخبار پزشکی

پیشنهاد سردبیر

  • چگونه پوستمان را از چین و چروک دور کنیم؟
  • تایم استاندارد برای ورزش
  • عکس هایی از ریشه و بوته شیرین بیان
  • اهدای عضو کودک مرگ مغزی جان دونفر را نجات داد
  • بهداشت استخر و سونا
  • حساسیت پوستی در فصول سرد سال
  • غذا هایی که خوردنشان چشم شما را تقویت می کند
  • معرفی چند دارویی که به تازگی در ایران تولید شده است
  • نیاز به تغییر برای رسیدن به احساسات مثبت
  • فصل تابستان شروع شده آماده هستید؟
  • روش های موثر برای پاک کردن پوست
  • توصیه های متخصصین در زمینه استراحت مطلق
  • تغییر نگرش کودک نسبت به درس
  • فواید دهان شویه را بهتر بشناسیم
  • جلوگیری از ایجاد میگرن
  • محبوبترین ها

  • پس ازگذاشتن پروتز مصنوعی ران چه زمان میتوان رانندگی کرد
  • بررسی انواع مختلف خون دماغ و رفع هرکدام
  • فرق خوراکی های دیر هضم با زود هضم
  • چسب های هوشمند لاغری آیا واقعا لاغر میکنند؟
  • خطرات پاییز برای سلامتی
  • عناصر مفید در یادگیری -2
  • نوشیدنی ضد سرطان روده را بشناسید
  • پوست چرب ها بخوانند
  • تاثیرات منفی سریال های ماهواره ای بر شخصیت خردسالان
  • احساس کسالت و بی حالی به این دلایل
  • بیماران ام اس و ورزش های آبی
  • گیاهی که موجب خودکشی انسان می شود
  • در آمبولانس چگونه از سونوگرافی استفاده کنیم
  • تشخیص سرطان ریه با بینی هوشمند
  • افکار خودکار منفی در اشخاص افسرده
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است