لبو فواید لبو فواید چغندر قند خواص لبو خواص چغندر قند چغندر قند

لبو یا چغندر قند یکی از مواد گیاهی می باشد که در فصل های سرد خوردن آن بسیار دلچسب است.این گیاه لذیذ دارای خواص بیشماری است که می تواند از بدن شما در برابر بیماری های مختلف محافظت کند.مصرف لبو به ورزشکاران و افراد افسرده توصیه می شود زیرا دارای انرژی زیادی می باشد.


حیدر عظمایی پژوهشگر طب سنتی در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمانگروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان؛ درباره خواص چغندر قند(لبو) اظهار داشت: لبو طبع گرم و تر داشته و حاوی فولاد، آهن، منگنر، پتاسیم، منیزیم، مس، ویتامین‌های A ،B ،C و سایر املاح معدنی است.
وی بیان کرد: لبو با برخورداری از مقادیر بالایی آهن، ویتامین c و اسید فولیک برای درمان کم‌خونی و کمبود آهن به خصوص در خانم‌های جوان برای خون‌سازی و افزایش گلبول‌های قرمز و تامین انرژی بسیار مفید است.
عظمایی گفت: مصرف لبو به دلیل داشتن منبعی از فولاد به خانم‌های باردار به خصوص در اوایل بارداری برای رشد ستون فقرات جنین توصیه می‌شود که استفاده از این ماده غذایی در دوران بارداری از ضایعه نقص نخاعی در جنین جلوگیری می‌کند.
این پژوهشگر طب‌سنتی با بیان اینکه لبو دارای انواع ویتامین های A، B و C است، تاکید کرد: این گیاه با آنتی اکسیدان های فراوان خاصیت ضد سرطانی دارد و از درد مفاصل نیز جلوگیری می‌کند.
وی عنوان کرد: لبو به دلیل داشتن منیزیم از پوکی استخوان جلوگیری می‌کند، ضد یبوست بوده و سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کند که به همین دلیل مصرف آن به افراد سالخورده بسیار توصیه می‌شود.
عظمایی با بیان اینکه سروتونین موجود در لبو که ماده ای شادی‌بخشی است‌، برای افراد افسرده توصیه می شود، اظهار داشت: مهم‌ترین خواص لبو به ترتیب در برگ، ریشه و ساقه آن نهفته است و مصرف برگ لبو به صورت خام برای ورم طحال، التهاب مثانه و مصرف موضعی برای رفع انواع مشکلات پوستی از جمله کک‌ومک، جوش، خارش توصیه می‌شود.
وی بیان کرد: برای درمان سنگ صفرا می‌توان برگ چغندر را به همراه آب‌هویج مصرف کرد که البته این ترکیب برای دفع سموم بد بسیار تاثیر گذار است.
این پژوهشگر طب سنتی تاکید کرد: پختن لبو با گوشت گاو جوان(گوساله)، یکی از بهترین داروها برای رفع برص(پیسی) است که این مطلب در منابع طب سنتی اسلامی هم ذکر شده است.
عظمایی اظهار داشت: افرادی که قندخون و فشار بالایی دارند و نیز افرادی که غلظت خون بالایی دارند، در مصرف لبو نباید زیاده‌روی کنند.
وی گفت: برای کاهش چربی خون، مصرف لبوی رنده شده به همراه سالاد می‌تواند تاثیرگذار باشد، چراکه لبو فیبر بالایی داشته و از بروز چاقی هم جلوگیری می‌کند.
این پژوهشگر طب سنتی افزود: کبد برای بهبود عملکرد کبد و کیسه صفرا بسیار مفید است و به دلیل داشتن انرژی بالا برای مصرف ورزشکاران توصیه می‌شود.
منبع: خبرپو

5 1000
ارسال شده در 20 آبان 1395 توسط با موضوع خواص میوه و سبزیجات | 462 بازدید

پیشنهاد سردبیر

  • زمانی که با تشنج صرع روبرو میشویم باید چیکار کنیم؟
  • قورمه پیاز
  • ارتباط محصولات کلر دار با نازایی
  • در اتو کشیدن موها این 6 اشتباه متداول را تکرار نکنید
  • درباره اجتماع درمانی چه مطالبی می دانید
  • دستکاری و ترکاندن مدام جوش ها
  • 5 مورد از میان وعده هایی که به کاهش وزنتان کمک می کنند
  • کشمش را با ماست کم چرب میل کنید
  • محبوبترین ها

  • در خانه یک زوج قهرمان چگونه غذا خورده می شود
  • چاق شدن با دعوا
  • املاح و مواد معدنی موجود در شیرهای پاستوریزه
  • بررسی رژیم های غذایی گیاهخواری و فواید و مضرات آنها
  • چرا کودکان به خوردن صبحانه تمایلی ندارند
  • روغن مفید برای سالخوردگان
  • این جوانه ها رشد قدی کودک شما را افزایش می دهند
  • 5 ماده غذایی که به عنوان مسکن های طبیعی هستند
  • رپورتاژ

  • ایمپلنت بهترین روش برای کاشت دندان و زیبایی صورت
  • مریم جواهریان، متخصص روانشناسی سلامت و استادیار دانشگاه
  • لیزر درمانی راه حلی بدون تیغ برای دندانپزشکی
  • فروشگاه تجهیزات پزشکی بازار طب
  • درمانی بدون درد در نهایت آرامش با یک دندانپزشک حرفه ای
  • الو دکتر

    دکتر هومن عشقی
    تلگرام دکتر سلام
    سرطان های لب و دهان با مصرف ناس

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما