مواد غذایی سرخ کردنی مضرات سرخ کردنی ها کشورهایی با غذاهای سالم عوامل ایجاد سرطان روده ضررهای سرخ کردنی ها سرخ کردنی ها ابتلا به سرطان گوارش

مواد غذایی سرخ کردنی به دلیل طعم خوبی که دارند توانسته اند طرفداران بسیاری را به سمت خود جلب کنند.این در حالی است که تحقیقات دانشمندان نشان می دهد با سرخ کردن مواد غذایی انواع مواد سمی در ترکیبات غذایی آزاد می شوند و می توانند زمینه ساز ابتلا به انواع سرطان های دستگاه گوارش به ویژه سرطان روده باشند.

کارشناسان همچنین در تحقیقات خود دریافتند، نرخ ابتلا به بیماری های قلبی در کشورهایی که به طور سنتی از حرارت بالا و روغن برای سرخ کردن مواد غذایی استفاده می شود از جمله اسکاتلند بسیار بالا است که یکی از دلایل مرگ مردم در این کشور محسوب می شود.

علاوه بر اسکاتلند در کشورهای جنوب شرق آسیا نیز به مقدار زیاد از روغن با حرارت بالا برای سرخ کردن مواد غذایی استفاده می شود،  اما در کشور چین که به طور سنتی روش های بخار پز کردن و پختن مواد غذایی رایج است مردم از طول عمر بالا و سلامت بهتری برخوردار هستند.

این پژوهش توسط محققان دانشگاه ادینبورگ بر روی مردم با قومیت های مختلف انجام شده و کارشناسان براساس آن هشدار می دهند افراد از روغن کمتر استفاده کنند و هرگز از روغنی که برای سرخ مورد مصرف قرار گرفته دوباره استفاده نکنند، زیرا می تواند باعث آزاد شدن مواد سمی و افزایش کلسترول بد خون در آنها شود که نتیجه این تحقیق در مجله علوم تغذیه به چاپ رسیده است.

منبع: خبرپو

 

ارسال شده در 20 آبان 1395 توسط دکتر سلام با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • چکارکنیم که بازوهای بزرگتری داشته باشیم
  • لطفا مدیریت زمان داشته باشید
  • کار پروبیوتیک چیست؟
  • در زمان پیری چگونه شکم خود را کوچک کنیم
  • فقط با 4 ورزش از درد سیاتیک رها شوید
  • چه کسانی در معرض خطر بیماری دیسکسیون آئورت قرار دارند؟
  • از علائم و نشانه‌ها تا درمان قرمزی چشم
  • راههای نگهداری مواد غذایی فاسد شدنی
  • محبوبترین ها

  • حوله‌ حمام و توالت فضای ایده‌آلی برای میکروب‌ها هستند
  • چگونه از حالت تهوع در هواپیما جلوگیری کنیم
  • خطرات مبل برای سلامتی
  • بررسی سلامت برنج های وارداتی از کشور تایلند
  • حفظ سلامت در این شش ماه دوم سال
  • نکات شگفت انگیز برای حفظ سلامتی(قسمت دوم)
  • ترفندهای ناب از بین بردن سم میوه ها و سبزی ها
  • مراقبت های سلامتی هنگام سفر
  • رپورتاژ

  • کلینیک سیب سرخ -گونه‌گذاری،فرم‌دهی چانه، برجسته‌سازی لب
  • لیزر بهترین روش در مشکلات دندان های مصنوعی و خانم‌های باردار
  • همه چیز درباره کم‌خونی
  • چگونه دندانهای سالمتر و قوی‌تر داشته باشیم؟
  • اصلاح طرح لبخند و دندانپزشکی زیبایی
  • الو دکتر

    لاغر شو
    نخ دندان ارکید
    تلگرام دکتر سلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است