main6 غذاهای سرخ کردنی زمینه ساز ابتلا به سرطان روده می باشند

مواد غذایی سرخ کردنی به دلیل طعم خوبی که دارند توانسته اند طرفداران بسیاری را به سمت خود جلب کنند.این در حالی است که تحقیقات دانشمندان نشان می دهد با سرخ کردن مواد غذایی انواع مواد سمی در ترکیبات غذایی آزاد می شوند و می توانند زمینه ساز ابتلا به انواع سرطان های دستگاه گوارش به ویژه سرطان روده باشند.

کارشناسان همچنین در تحقیقات خود دریافتند، نرخ ابتلا به بیماری های قلبی در کشورهایی که به طور سنتی از حرارت بالا و روغن برای سرخ کردن مواد غذایی استفاده می شود از جمله اسکاتلند بسیار بالا است که یکی از دلایل مرگ مردم در این کشور محسوب می شود.

علاوه بر اسکاتلند در کشورهای جنوب شرق آسیا نیز به مقدار زیاد از روغن با حرارت بالا برای سرخ کردن مواد غذایی استفاده می شود،  اما در کشور چین که به طور سنتی روش های بخار پز کردن و پختن مواد غذایی رایج است مردم از طول عمر بالا و سلامت بهتری برخوردار هستند.

این پژوهش توسط محققان دانشگاه ادینبورگ بر روی مردم با قومیت های مختلف انجام شده و کارشناسان براساس آن هشدار می دهند افراد از روغن کمتر استفاده کنند و هرگز از روغنی که برای سرخ مورد مصرف قرار گرفته دوباره استفاده نکنند، زیرا می تواند باعث آزاد شدن مواد سمی و افزایش کلسترول بد خون در آنها شود که نتیجه این تحقیق در مجله علوم تغذیه به چاپ رسیده است.

منبع: خبرپو

 

ارسال شده در 20 آبان 1395 توسط دکتر سلام با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • نشانه لازم برای تشخیص اختلالات افسرده خویی
  • تشکیل یک شبکه امن با کمک آنتی اکسیدان ها
  • خانم های باردار و جگر
  • تاثیر پذیری روابط عاشقانه از ژن های بدن
  • همه چیز درباره ی اختلالات بینایی در کودکان
  • ایجاد عادت و شرطی شدن در روانشناسی
  • مراقبت از پوست: pH عادی پوست انسان
  • قرص های ضد بارداری باعث سردرد می شود
  • وجود این ویتامین ها در برنامه غذایی ضروری است
  • گسترش استرس در جوانان امروزی
  • اگر دارو می خورید در ماه رمضان این موارد را رعایت کنید
  • مصرف چای موجب کوتاهی عمر و کم خونی می شود
  • راه های تشخیص کم خونی ناشی از فقر آهن را بشناسیم
  • اصول رفتار و کنارآمدن با مردان بد خلق و خو
  • آیا خوردن شیر های طعم دار برای بدن مضر است
  • محبوبترین ها

  • در وعده شام این اشتباهات را انجام ندهید
  • مصرف کمتر چربی چگونه امکانپذیر ا ست
  • فناوری تولید گوشت با گیاهان
  • سردردهای میگرنی عذاب آور
  • 10 غذای عالی برای افزایش باروری
  • کمپین لاغرشو دکتر سلام لاغری در 21 روز
  • از این مواد خوراکی سمی روزمره فاصله بگیرید
  • چگونه با گیاهان طبیعی حافظه خود را تقویت کنیم
  • درمان همه دردها با سیب!
  • حجم غذا مهم تر است یا ارزش غذایی آن ؟
  • عوارض جانبی مکمل‌های کلسیم بر سلامت قلب
  • برای بیماری قلبی این مکمل های گیاهی موثرند
  • آیا نان کالری زیادی دارد؟
  • درمورد غذا خوردن و چربی سوزی این نکات را بدانید
  • خورد و خوراک مبتلایان به تنبلی تخمدان
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است