کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
بیوتی لیزر
بیوتی‌لیزر
دکتر کیان‌پیشه
دکتر شاهین شمس
دکتر شاهین شمس
متخصص جراحی فک و صورت
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
دکتر عباسی
دکتر محسن عباسی
متخصص جراحی دهان، فک و صورت، ایمپلنتولوژیست
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
کلینیک صدف
دکتر فرح آل قیس
متخصص کاشت و پیوند مو
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو
دیبا
کلینیک تخصصی دیبا

main6

مواد غذایی سرخ کردنی به دلیل طعم خوبی که دارند توانسته اند طرفداران بسیاری را به سمت خود جلب کنند.این در حالی است که تحقیقات دانشمندان نشان می دهد با سرخ کردن مواد غذایی انواع مواد سمی در ترکیبات غذایی آزاد می شوند و می توانند زمینه ساز ابتلا به انواع سرطان های دستگاه گوارش به ویژه سرطان روده باشند.

کارشناسان همچنین در تحقیقات خود دریافتند، نرخ ابتلا به بیماری های قلبی در کشورهایی که به طور سنتی از حرارت بالا و روغن برای سرخ کردن مواد غذایی استفاده می شود از جمله اسکاتلند بسیار بالا است که یکی از دلایل مرگ مردم در این کشور محسوب می شود.

علاوه بر اسکاتلند در کشورهای جنوب شرق آسیا نیز به مقدار زیاد از روغن با حرارت بالا برای سرخ کردن مواد غذایی استفاده می شود،  اما در کشور چین که به طور سنتی روش های بخار پز کردن و پختن مواد غذایی رایج است مردم از طول عمر بالا و سلامت بهتری برخوردار هستند.

این پژوهش توسط محققان دانشگاه ادینبورگ بر روی مردم با قومیت های مختلف انجام شده و کارشناسان براساس آن هشدار می دهند افراد از روغن کمتر استفاده کنند و هرگز از روغنی که برای سرخ مورد مصرف قرار گرفته دوباره استفاده نکنند، زیرا می تواند باعث آزاد شدن مواد سمی و افزایش کلسترول بد خون در آنها شود که نتیجه این تحقیق در مجله علوم تغذیه به چاپ رسیده است.

منبع: خبرپو

 

5 1000
ارسال شده در 20 آبان 1395 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم
سیب سرخ

پیشنهاد سردبیر

  • خودتان شیک پروتئین را بدون مکمل درست کنید
  • همه چیز درمورد بی اشتهایی و پراشتهایی ها عصبی + راه های درمان
  • من در مورد ظاهرم دچار افکار وسواسی می شوم. چه باید بکنم؟
  • اهمیت مصرف همزمان برخی ترکیب های غذایی
  • 7 خاصیت ویژه سیر + دستور تهیه معجونی شفا بخش
  • 2 سالگی و فوت و فن از شیر گرفتن بچه
  • طرفداران برنج دودی این مطلب را از دست ندهند
  • بررسی رفتارهای حسادت آمیز
  • محبوبترین ها

  • دلبستگی مادر افسرده به فرزند
  • ۷ روش کارآمد برای متقاعد کردن افراد
  • شنیدن موسیقی غمگین
  • با این توصیه ها کودکانی با اراده داشته باشید
  • روحیات افراد خسیس
  • پدرِ مسن بودن چه تاثیرات نامطلوبی دارد
  • اختلالات روحی و رفع آن ها بدون دارو
  • راهکار ساده مراقبه برای به دست آوردن طراوت ذهنی
  • رپورتاژ

  • کلینیک دندانپزشکی تخصصی دکتر حاجی زاده
  • مرکز فروش محصولات درمان زخم،دیابت و سوختگی
  • اطلاعاتی در مورد ویتیلیگو و راه درمان آن
  • لیفت‌پلاس، آخرین تکنیک لیفت صورت، گردن و ابرو
  • مرکز شنوایی سنجی و سمعک غرب
  • کلینیک صدف
    دندانپزشکی دکترسلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
    x