main6

مواد غذایی سرخ کردنی به دلیل طعم خوبی که دارند توانسته اند طرفداران بسیاری را به سمت خود جلب کنند.این در حالی است که تحقیقات دانشمندان نشان می دهد با سرخ کردن مواد غذایی انواع مواد سمی در ترکیبات غذایی آزاد می شوند و می توانند زمینه ساز ابتلا به انواع سرطان های دستگاه گوارش به ویژه سرطان روده باشند.

کارشناسان همچنین در تحقیقات خود دریافتند، نرخ ابتلا به بیماری های قلبی در کشورهایی که به طور سنتی از حرارت بالا و روغن برای سرخ کردن مواد غذایی استفاده می شود از جمله اسکاتلند بسیار بالا است که یکی از دلایل مرگ مردم در این کشور محسوب می شود.

علاوه بر اسکاتلند در کشورهای جنوب شرق آسیا نیز به مقدار زیاد از روغن با حرارت بالا برای سرخ کردن مواد غذایی استفاده می شود،  اما در کشور چین که به طور سنتی روش های بخار پز کردن و پختن مواد غذایی رایج است مردم از طول عمر بالا و سلامت بهتری برخوردار هستند.

این پژوهش توسط محققان دانشگاه ادینبورگ بر روی مردم با قومیت های مختلف انجام شده و کارشناسان براساس آن هشدار می دهند افراد از روغن کمتر استفاده کنند و هرگز از روغنی که برای سرخ مورد مصرف قرار گرفته دوباره استفاده نکنند، زیرا می تواند باعث آزاد شدن مواد سمی و افزایش کلسترول بد خون در آنها شود که نتیجه این تحقیق در مجله علوم تغذیه به چاپ رسیده است.

منبع: خبرپو

 

ارسال شده در 20 آبان 1395 توسط خانم انیسی با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • افزایش مشکلات روحی با این عوامل
  • از کجا پی ببریم که دچار دیابت هستیم
  • مرور خاطرات غمگین ممنوع!
  • برای قبول ضعف های شخصیتی این سه دلیل را بدانید
  • فرمول طبیعی کاهش ریز مو
  • درباره طبع خود چه میزان اطلاع دارید
  • پیشگیری از عارضه های قلبی در افراد ورزشکار
  • “کم خوابي” باعث التهاب روده مي‌شود
  • ویژگی های خواب خوب
  • در کودکانی با بیماری دیابت نوع 1 کتواسیدوز دیابتی تشخیص داده نشده
  • همه چیز درمورد بیماری های شدید روانی
  • خمیر دندان ذغالی! مفید یا مضر؟
  • فضانوردان و این لیوان ها
  • ماسک شکلات برای زیبایی پوست و مو
  • برای تشخیص بارداری از چه نوع تست هایی استفاده می کنید؟
  • محبوبترین ها

  • نگرانی به خاطر بچه دارشدن
  • چطوری در دوران بارداری زیبایی خود را حفظ کنیم
  • خطر بالا بودن قند خون در حاملگی
  • همه اتفاقات و تغییرات جنین در مادران شش ماهه
  • منبع و منشا تهوع در بارداری و از بین بردن آن
  • اهمیت دریافت آهن و ویتامین ب از دوران جنینی
  • افرادی که باردارند و سیگار می کشند
  • همه چیز در مورد وزن گیری کودک با شیر مادر
  • متوهمات دوران بارداری
  • انتخاب جنسیت با این ترفندها
  • منظور از سطح مایع آمنیوتیک چیست؟
  • پیامدهای و عارضه های جالب ناشی از باردار شدن
  • اهمیت زمینه سازی برای فرزندآوری
  • تمایل به پسر دار شدن یا دختر دار شدن دارید؟
  • توصیه ها و توجهات مهم برای حاملگی های سن بالا
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است