ایران نوین – رجایی
لاغری با دستگاه یا رژیم
کلینیک ایران نوین
دکتر افشین قرایی
افشین قرایی
کارشناس شنوایی سنجی
دکتر محمدرضا کاظمی
دکتر محمدرضا کاظمی
فوق‌تخصص درد
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو پلاسماجت
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر وحید عارفی
دکتر وحید عارفی
متخصص لمینیت و زیبایی
آزمایشگاه نیلو
آزمایشگاه نیلو
اختلالات اسيد امينه
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر رضا شعبان‌پور
دکتر رضا شعبان‌پور
طراحی لبخند با لومینییرز سرامیکی بدون کوچک‌ترین تراش
نیلوفر داوودپور
دکتر نیلوفر داودپور
ارائه خدمات ترمیمی-زیبایی
کلینیک ساج
پلی‌کلینیک شبانه‌روزی ساج
هر آنچه شما می‌خواهید
کلینیک یکتا
کلینیک یکتا
کلینیک تخصصی پوست و مو
دکتر نداف کرمانی
دکتر مجید نداف کرمانی
فوق‌تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی

نوتلا بار نوتلا کاکائو.عوارض مصرف نوتلا خطرات مصرف نوتلا

کاکائو یکی از پر طرفدار ترین محصولات در دنیاست. این محصول از فراوری دانه درخت کاکائو به دست می آید. کاکائو دارای فواید بسیاری برای مغز افراد است و سبب عدم ابتلا به آلزایمر می شود. یکی از محبوب ترین برند های کاکائو نوتلا است که برای خود شهرت جهانی بهم زده… در ادامه با دکتر سلام همراه باشید

عده‌ای از دانشمندان پس از بررسی محصولات یک شرکت ایتالیایی دریافتند که این محصول برای کودکان به شدت مضر است.

مقامات سازمان غذا و داروی ایالات متحده به تازگی اعلام کرده اند مصرف یکی از برندهای شکلات مایع ساخت کشور ایتالیا به نام “فررو” که با نام تجاری نوتلا به عموم عرضه می‌شود خطر جدی برای سلامتی افراد محسوب می‌شود.

لازم به ذکر است؛ این محصول در سطح جهانی فروش گسترده‌ای داشته و بویژه کودکان هر روز مقادیر بالایی از آن را به همراه صبحانه یا میان وعده مصرف می‌کنند.

می‌دانیم مصرف حجم بالایی از شکلات برای سلامتی انسان مضر است. از جمله خطرات مصرف بش از حد شکلات می‌توان به ابتلا به دیابت، اضافه وزن، اعتیاد به مصرف مواد شیرین اشاره کرد که همگی تهدیدی جدی برای آینده کودکان به شمار می‌روند.

این شکلات در دهه ۱۹۶۰ میلادی به عنوان یک ماده افزودنی به بستنی راهی بازارهای جهانی شد. در این محصول از فندق به همراه کاکائو استفاده شده است. امروزه کمتر از سه درصد از مادران این شکلات را به بستی خانگی اضافه می کنند و مقادیر فراوان شکلات خام را به همراه انواع دسر و بیسکوئیت به کودک خود می دهند. این کار باعث می‌شود کودک از سنین پایین به خوردن انواع مواد شیرین عادت کند.

با وجود مفید بودن مصرف شکلات برای کودکان خردسال، کارشناسان تغذیه توصیه می کنند استفاده از شکلات به میزان کم صورت گیرد و همینطور میزان شکر موجود در آن کم باشد چرا که مصرف چنین حجمی از شکر جلوی رشد سلول های مغزی را گرفته و چاقی و دیابت را در آنان تقویت می‌کند.

منبع: Dailymail

5 1000
ارسال شده در 21 آبان 1395 توسط با موضوع تغذیه

ارکید
تلگرام دکتر سلام
دندانپزشکی دکترسلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
x