picsart_1478029641510

تحقیقات جدید نشان می دهد، سنی که نجات یافتگان از سرطان بیماری خود را تشخیص داده اند می تواند به پیش بینی مرگ ناشی از بیماری های قلبی کمک کند. نویسندگان این مطالعه اظهار داشتند که بیماران با سن جوان تر ممکن است خطر بیماری های قلبی بالاتری داشته باشند.

تحقیقات جدید نشان می دهد، سنی که نجات یافتگان از سرطان بیماری خود را تشخیص داده اند می تواند به پیش بینی مرگ ناشی از بیماری های قلبی کمک کند. نویسندگان این مطالعه اظهار داشتند که بیماران با سن جوان تر ممکن است خطر بیماری های قلبی بالاتری داشته باشند. به گفته پژوهشگران درمان سرطان باعث فکر کردن در مورد افزایش خطر مرگ ناشی از بیماری های قلبی بعد از درمان است. این موضوع به ویژه در میان بازماندگان سرطان دوران کودکی، سرطان پستان و لنفوم وجود دارد. در این مطالعه این موضوع بررسی شد که آیا سن تشخیص سرطان ممکن است خطرات جدی قلبی را تحت تأثیر قرار دهد؟ این امر برای پزشکان مهم است، زیرا به آن ها در تمرکز برای مراقبت و پیگیری فشرده افراد در معرض خطر کمک می کند. این موضوع برای بازماندگان نیز اهمیت دارد، زیرا آن ها شانس خود را برای داشتن زندگی طولانی تر با یک اثر جانبی می توانند از دست بدهند. این مطالعه روی بیش از ۲۰۰/۰۰۰ نجات یافته از سرطان در انگلستان انجام شد که سن تشخیص بیماری آن ها بین ۱۵ تا ۳۹ سال بود و حداقل ۵ سال زنده ماندند. درصد مرگ و میرهای گزارش شده به بیماری های قلبی نسبت داده شده است. نوجوانان بیش از چهار برابر در معرض خطر مرگ ناشی از بیماری های قلبی بودند در حالی که افراد مبتلا در سن ۳۵ تا ۳۹ سال ۲ برابر نسبت به افراد مشابه بودند. تأثیر سن و سال زمان تشخیص در بیماران سرطان لنفوم بسیار مهم جلوه کرد. زیرا ۷ درصد افراد مبتلا در سن ۱۵ تا ۱۹ سال و ۲ درصد در سن ۵۵ سالگی با بیماری های قلبی درگذشتند. کمتر از ۱ درصد از مردم عادی در بیماری های قلبی جان خود را بعد از درمان سرطان از دست می دهند. محققان همچنین اعلام کردند که بیماران درمان شده در دیگر سرطان ها مانند سرطان خون و ریه نیز ممکن است با مرگ ناشی از بیماری های قلبی مواجه شوند.

در این باره بیشتر بخوانید: با مصرف این مواد خوراکی بیماری های قلبی را کنار بگذارید

ارسال شده در 21 آبان 1395 توسط دکتر سلام با موضوع پزشکی

پیشنهاد سردبیر

  • سکسکه در شیرخواران
  • عوارض جسمی استفاده از تلویزیون و رایانه برای دلبندتان
  • شکر سرخ بخوریم
  • عصرانه را چه زمانی بخوریم تا دچار اضافه وزن نشویم؟
  • علاقه مندان به لاک ناخن بدانند
  • رسپی سالم: کلم بروکلی و قارچ سرخ شده
  • واقعیت‌هایی درباره عفونت کلیه
  • افسردگی در جوانان با وابستگی به دنیای مجازی
  • یائسگی تمام شدن یک زندگی سالم و شاد نیست
  • لیمو و انرژی مثبت نهفته در آن
  • برای بالا بردن بهره وری مان موثرترین راهکارها را بخوانید
  • دانسته هایی درباره هورمون رشد یا سوماتروپین (HGH )
  • درمان بوی بد دهان
  • ارزشمند بودن اسفناج
  • میزان آب بدن نوزادان بالاتر از بزرگسالان است؟
  • محبوبترین ها

  • اخلاق مربی مهد باید اینگونه باشد
  • شناختن فرق بین خوب و بد توسط اطفال
  • سرطان در اطفال
  • عوارض انتقاد بیش از اندازه از فرزند
  • اینفوگرافی شیردهی به نوزاد
  • بهترین سن برای شروع یادگیری بچه
  • مهمترین امتیازات یک مهد از نظر روانشناسان
  • زبان آموزی به کودک
  • تقویت روحیه بخشندگی در فرزندتان
  • درباره سلامت روانی و تغذیه کودکان بیشتر بدانیم
  • مشاهده بی اندازه تلویزیون توسط اطفال
  • ویژگی های درمانی مختلف اسیدهای چرب
  • میزان کالری مورد احتیاج هر رده سنی
  • اهمیت نصب صحیح صندلی کودک
  • مصون ماندن از بیماری ها با شیر مادر
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است