cinnamon

 

 

می خواهیم شما را با فواید بی نظیر دارچین آشنا کنیم این چاشنی خوشبو در زمینه های مختلفی می تواند به افزایش سلامتی ما کمک کند توصیه می کنیم این چاشنی را در وعده های غذایی تان بکار ببرید و  بدن خود را در برابر انواع بیماری های مختلف ایمن سازید می خواهیم در این مطلب روش تهیه دمنوش با دارچین را به شما آموزش میدهیم با ما همراه باشید .

  • دارچین رگ ها را باز می‌کند و باعث بهبود گردش خون می‌شود.
  • دارچین باعث افزایش کارآیی هورمون انسولین در بدن می‌شود و در نتیجه بدن نیاز کمتری به این هورمون برای کنترل قند خون پیدا می‌کند. بسیاری از افراد مبتلا به دیابت گزارش داده‌اند که مصرف یک قاشق چایخوری دارچین در روز تاثیر بسیار مثبتی بر قند خونشان داشته است.
  • برخی تحقیقات نشان دهنده تاثیر مثبت دارچین در کاهش فشار خون بوده است.
  • دارچین دارای خاصیت تقویت سیستم ایمنی بدن در مقابل بیماری هاست و حتی می‌توان گفت که اثری مشابه پنی سیلین و آنتی بیوتیک دارد. استفاده روزانه از عسل و پودر دارچین سیستم ایمنی بدن را تقویت کرده و بدن را از حمله باکتری و ویروس محافظت می‌کند.
  • دارچین به علت داشتن اسانس و تانن، محرک و قابض است و به عنوان تقویت کنندۀ عمل هضم غذا و جریان گردش خون به کار می‌رود.
  • همچنین، به علت داشتن تانن در رفع اسهال، ضعف عمومی بدن و انعقاد خون مصرف می‌شود و به صورت دارو، مانند گرد و تنتور به کار می‌رود.
  • از دارچین برای رفع سوءهاضمه، به ویژه در مواردی که با نفخ همراه باشد، به عنوان بادشکن استفاده می‌شود.
  • مصرف عسل و پودر دارچین علاوه بر درمان درد و نفخ معده ، زخم معده را نیز درمان می‌کند.
  • نیرو بخش و مقوی است و برای خفقان، وسواس، وحشت و جنون و تقویت معده و کبد و رفع بدبویی دهان، قطع سرفه های رطوبی، تنگی نفس بسیار مفید است.
  • دارچین علاوه براین همه خواص، طعم بسیار خوبی نیز دارد.
  • برای اینکه بیشتر از طعم و خاصیت درمانی دارچین بهره ببرید، می‌توانید موقع دم کردن چای، مقداری از پوست آن را در داخل قوری بریزید تا همراه با چای دم بکشد.
دمنوش دارچین:
  • مواد لازم: چوب دارچین خردشده دو قاشق غذاخوری، عسل دو قاشق مرباخوری به ازای هر لیوان، آب جوش ۳ لیوان.
  • طرز تهیه: دارچین را بشویید و سپس به همراه آب جوش در قوری چینی بریزید و روی حرارت ملایم به مدت ۳۰ دقیقه الی یک ساعت دم کنید. سپس دم کرده را در یک لیوان و یا فنجان بزرگ بریزید، عسل را به آن بیفزایید و هم بزنید تا کاملاً حل شود و به آرامی آن را میل کنید.
honey-properties61
  • خواص: این نوشیدنی برای ناراحتی های گوارشی، دیابت، دردهای استخوانی و سردی بدن بسیار مفید است.

 

  • احتیاط: دارچین به دلیل داشتن طبیعت گرم می‌تواند در افراد گرم مزاج با عوارضی چون خشکی پوست، خارش بدن، گرگرفتگی، خارش گوش و گلو و … همراه باشد، لذا باید با توجه به مزاج مصرف شود.

ارسال شده در 22 آبان 1395 توسط خانم مطلبی با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • درباره زخم های گوارشی چه میدانید
  • با این مواد غذایی، چربی ها را آب کنید
  • پاکسازی ارگانیسم با سیب یکبار در ماه
  • ویتامین دی و این همه فایده
  • چرا بعد از خوردن غذا خوابمان می آید؟
  • بادام زمینی و منفعتهای آن در مراقبت از قلب
  • میهمانی گرفتن به صرف صبحانه
  • وابستگی افراد به مواد مخدر
  • شیرینی کرم شانتی و دارچین
  • توصیه دکتر اکبری به بیماران دیابتی درمورد نوشیدنیها
  • سلولیت از کجا میاد و چجوری میره؟
  • سخت شدن دم و بازدم در اثر استرس
  • در مورد رشته ورزشی سمبکالاه اطلاعات بیشتری کسب کنید
  • دلایل لذت نبردن از یک رابطه جنسی
  • مراقبت بیشتر ازدهان و دندان با این روغن
  • محبوبترین ها

  • راهکارهای درمانی جالب برای دندان قروچه
  • رویش دندان های اضافی درون دهان این پسر
  • عوارض و مضرات مواد پرکننده دهان
  • افزایش سلامت دهان و دندان در جامعه
  • مشکلات دهان و دندان با این علائم
  • رهایی از حساسیت در دندان
  • چطوری محکمترین و سالمترین دندانهارا داشته باشیم
  • کشیدن دندان عقل ضروری است؟
  • در مورد سلامت دندان همه چیز را بدانیم
  • چه بخوریم تا لثه ها سالم بمانند
  • ایمپلنت چگونه طراحی شد
  • تخریب دندان های اطفال با این خوراکی پرطرفدار
  • پیامدهای ناگوار عفونت لثه
  • درمان موثر و سریع برای دندان درد در خانه
  • فواید دهان شویه را بهتر بشناسیم – قسمت دوم
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است