دکتر رضا شعبان‌پور
دکتر رضا شعبان‌پور
طراحی لبخند با لومینییرز سرامیکی بدون کوچک‌ترین تراش
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
ایران نوین – رجایی
لاغری با دستگاه یا رژیم
کلینیک ایران نوین
کلینیک ساج
پلی‌کلینیک شبانه‌روزی ساج
هر آنچه شما می‌خواهید
آزمایشگاه نیلو
آزمایشگاه نیلو
اختلالات اسيد امينه
دکتر وفایی
دکتر حمیدرضا وفایی
جراحی پلاستیک و ترمیمی (لیپوماتیک)
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
کلینیک شارلوت
کلینیک شارلوت
کلیه خدمات پوست،مو و زیبایی
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو پلاسماجت
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
کلینیک یکتا
کلینیک یکتا
کلینیک تخصصی پوست و مو

کنترل فشار خون با انجیر کاهش وزن با انجیر خواص انجیر خشک خواص انجیر

انجیر جزء میوه های لذیذی است که تمام افراد از آن استقبال می کنند و حتی این میوه را خشک می کنند و از آن استفاده می نمایند.اسید های چرب امگا 3 موجود در انجیر به شما در داشتن پوستی شاداب و جوان کمک می کند و به این ترتیب دیر تر پیر می شوید.بیشترین آنتی اکسیدان را می توان از میوه ی کاملا رسیده انجیر دریافت کرد.برای آشنایی با خواص بیشتر انجیر با ما همرا باشید

 

کمک به هضم غذا و کاهش وزن

انجیر منبع عالی فیبر رژیمی بوده که به هضم غذا و کنترل وزن کمک می کند. میزان فیبر بالای این میوه، آب را جذب می کند و دفع مدفوع را راحت تر می نماید. این میوه بهترین گزینه برای درمان یبوست است. همچنین وجود آنزیم موسوم به فیسین در انجیر قادر به متابولیز پروتئین به اسیدآمینه است که می تواند منجر به کاهش وزن شود.

 

مقابله با سرطان پوست

انجیر حاوی فیتوشیمیایی موسوم به «بنزآلدئید»، عنصر فعال موجود در عصاره آب این میوه، است که دارای قابلیت های مقابله با سرطان است. در مطالعه سال ۲۰۱۲ مشخص شد انجیر منبع خوب ترکیبات بیواکتیو نظیر فنولیک، کومارین و اسیدهای چرب است که می تواند در درمان سرطان های پوست بجز ملانوم موثر باشد. بعلاوه، انجیر حاوی کومارین های است که برای سرطان های پوست و پروستات مورد استفاده قرار می گیرد.

 

کاهش فشارخون

انجیر منبع غنی پتاسیم است، عنصری که به کنترل فشارخون کمک می کند. پتاسیم می تواند تاثیرات منفی ناشی از نمک بر روی فشارخون را کنترل کند. بسیاری از افراد به قدرکافی میوه و سبزیجات مصرف نمی کنند اما میزان بالای سدیم در قالب نمک استفاده می کنند که می تواند منجر به کمبود پتاسیم شده و احتمالا بروز فشارخون بالا را به همراه دارد.

محققان هشدار می دهند مصرف نمک موجب افزایش میزان سدیم خون شده و در نتیجه توانایی کلیه ها در دفع آب کاهش می یابد. این آب اضافی در بدن موجب افزایش فشارخون می شود.

 

منبع: خبرپو

5 1000
ارسال شده در 23 آبان 1395 توسط با موضوع خواص میوه و سبزیجات

پیشنهاد سردبیر

  • با این علائم جنسیت را بفهمید
  • بهترین شیوه برای افزایش یادگیری کودک
  • نکات مهم قبل از جدایی
  • تصاویری از صندلی اهدا کننده خون
  • ارمغان زیبایی پوست و مو با مصرف “تخم مرغ”
  • تغییر جای نامعمول دندانها از مشکلات دندانی دوران میانسالی
  • کدام زن ها در طول دوره یائسگی به افسردگی دچار می شوند؟
  • از آنفلوآنزای خوکی حذر کنید
  • محبوبترین ها

  • حفظ سلامت قلب در برابر سکته با این مواد خوراکی
  • باورهای رایج پیرامون درمان با شیمی درمانی
  • درباره توانبخشی قلب چه میدانید
  • خوردن گوشت های فرآوری شده چه عوارضی دارد؟
  • بررسی 9 علت اصلی که موجب خستگی شما می شوند
  • مقابله با آلرژی های بهاری
  • پیش زمینه های آنفلوآنزای فصلی
  • کاهش دریافت کربوهیدرات و این علائم
  • رپورتاژ

  • فروشگاه تجهیزات پزشکی بازار طب
  • ارائه بهترین خدمات دندانپزشکی در کلینیک رویال
  • اصلاح طرح لبخند و دندانپزشکی زیبایی
  • خرید اینترنتی بلیط هواپیما و رزرو هتل بهتر است یا خرید تور ؟
  • لیزر درمانی راه حلی بدون تیغ برای دندانپزشکی
  • ارکید
    تلگرام دکتر سلام
    دندانپزشکی دکترسلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
    x