1062536_860

تا به حال با کدوحلوایی غذا تهیه کرده اید طعم و مزه کدوحلوایی را چشیده اید رنگی که این میوه پاییزی یه غذا میدهد فوق العاده است پیشنهاد می کنیم با روش تهیه غذا با کدوحلوایی آشنا شوید و از خواص این ماده غذایی بهره مند شوید این غذا با سبزیجات سالم مختص این فصل تهیه می شود و بسیار خوش طعم و دلپذیر است .

پائیز آمده و یکی از معروف ترین میوه های پاییزی کدو حلوایی هست. غذاهای زیادی میشه با کدو درست کرد از جمله این غذای سالم که با کدو و لوبیا درست میشه. من دوست دارم این غذا رو با پنیر چدار، لیمو، جعفری تازه، چیپس تورتیلا و خامه ترش درست کنم.
مواد مورد نیاز:

  •     ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
  •     ۱ قاشق چای خوری فلفل خشک خرد شده
  •     ۲ عدد پیاز زرد متوسط خرد شده
  •     ۲ عدد هویج خرد شده
  •     ۱ عدد فلفل دلمه ای قرمز خرد شده
  •     ۱ عدد فلفل تند خرد شده
  •     ۵ حبه سیر خرد شده
  •     ۳ قاشق چای خوری پودر فلفل قرمز
  •     ۲ قاشق چای خوری پودر زیره
  •     ½ قاشق چای خوری پودر دارچین
  •     ۱ قاشق چای خوری نمک
  •     ½ قاشق چای خوری فلفل کاین
  •     ۲۲۵ گرم رب گوجه فرنگی
  •     ۱ و نیم فنجان پوره کدو
  •     ۲ فنجان سس سبزیجات
  •     ۴۲۰ گرم کنسرو لوبیا
  •     ۲ قاشق غذاخوری آب لیموی تازه
  •     ۲ فنجان پنیر چدار رنده شده
  •     ۱ فنجان گشنیز
  •     چیپس تورتیلا، خمیر ترش و لیمو برای تزئین
طرز تهیه:
1. روغن را داخل ظرف بزرگی روی حرارت متوسط داغ کنید. فلفل خشک خرد شده، پیاز، هویج و فلفل دلمه ای را به آن اضافه کنید و به مدت ۵ دقیقه در روغن سرخ کنید تا مواد نرم و مایل به قهوه ای شوند. سپس فلفل تند، سیر و ادویه جات را اضافه کنید و بگذارید چند دقیقه دیگر روی حرارت بماند.

2. رب گوجه یا گوجه رنده شده، پوره کدو و لوبیا را اضافه کنید و خوب هم بزنید. شعله گاز را زیاد کنید تا بجوشد. سپس شعله را کم کنید درب آن را ببندید و بگذارید به مدت نیم ساعت آرام آرام بجوشد. در این مدت چند بار مواد را هم بزنید.

3. غذا را از روی اجاق گاز بردارید و آب لیمو را داخل آن بریزید. سپس غذا را داخل سوپ خوری بریزید و روی آن پنیر، گشنیز و تورتیلا بریزید و داغ میل کنید.

وب‌سایت بدونیم

ارسال شده در 24 آبان 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • بازسازی پوست با کمک یک ژل
  • ممنوعیت خرید دارو از فضاهای مجازی
  • برای لایه برداشتن از روی پوست
  • کیک فندقی با میوه جات خشک
  • رسپی نوشیدنی انرژی دهنده
  • اهمیت دریافت امگا 3 برای بدن
  • اهمیت این واکسن برای مبتلایان به عارضه های قلبی
  • تشخیص بهترین و مفیدترین نوع روغن زیتون
  • دست رباتیک این کودک
  • پرسش هایی جالب جهت تعیین طبع و مزاج
  • اختلال در تیروئید و 4 نشانه
  • سیب زمینی شیرین: کربوهیدرات خوب!
  • لاغر شدن با سیب سبز
  • انتخاب شریک زندگی مناسب
  • تازه ترین اخبار رسیده از امار طلاق درسراسر جهان
  • محبوبترین ها

  • ۱۶ طرح بهداشتی و درمانی در داراب اجرا می شود
  • تصمیمات جدید وزارت بهداشت برای حوزه پرستاری
  • بررسی نیاز بدن به ویتامین ها
  • زخم های دهانی هشداری برای این بیماری ناگوار
  • ازسرگیجه و عوامل ایجاد کننده آن چه می دانید
  • حمله ویروس به سلول برای اولین بار بازسازی شد
  • تاریخچه و معرفی مهندسی پرتو پزشکی
  • شستن اصولی و بهداشتی دستها
  • فواید موثر سطح دانش خانواده روی دیگر اعضا
  • اخبار امیدوارکننده درمورد درمان اچ ای وی
  • چرا بیدار شدن با زنگ موبایل زیان آور است؟
  • مزیت ماموگرافی برای تشخیص زودهنگام سرطان سینه
  • نوزادی که به اندازه ی یک کف دست است
  • ارمغان استحکام و مقاومت استخوانها با این نوع ورزش
  • ۳۰ تا ۴۰ سال عمر مفید بیمارستان ها در ایران
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است