img_2578-1024x682

 این سوپ یکی از بهترین پیش غذاها برای مردم روسیه به شمار میرود و طرفداران زیادی در این کشور به خود اختصاص داده است این سوپ برای کسانی که قصد لاغرشدن و کاهش وزن دارند انتخاب مناسبی به شمار می رود در مواد لازم برای این سوپ رنگی ،چغندر  و لبو وجود دارند که سرشار از خاصیت هستند و باعث خوش رنگ شدن سوپ خواهند شد .

 سوپ بُرش (Borsch) یک غذای سنتی متعلق به روسیه و اروپای شرقی است. ماده اصلی سوپ برش چغندر ( لبو) است و همین باعث قرمزرنگ بودن سوپ می‌شود.
برای طعم بهتر، سوپ برش روسی را معمولاً با ماست ترش، مایونز یا خامه سرو می‌کنند. این سوپ جدید و خوشمزه دستور پختی بسیار ساده دارد و بدلیل ترکیباتش یک سوپ رژیمی و مقوی برای فصل پاییز و زمستان محسوب می شود.

مواد لازم

  •     چغندر (لبو) 3 عدد متوسط
  •     سیب زمینی 2 عدد متوسط
  •     پیاز 1 عدد متوسط
  •     کنسرو لوبیا 400 گرم
  •     برگ بو 2 عدد
  •     آب 10 فنجان
  •     آب مرغ 6 فنجان
  •     سس کچاپ 2 قاشق غذاخوری
  •     آب لیمو 4 قاشق غذاخوری
  •     فلفل سیاه 1/4 قاشق چایخوری
  •     شوید خرد شده 1 قاشق غذاخوری
  •     روغن 4 قاشق غذاخوری
  •     هویج 2 عدد
  •     کلم پیچ یک نصفه

طرز تهیه

1.چغندرها (لبوها) را با 10 فنجان آب در قابلمه بزرگی بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید. اجازه دهید لبوها به مدت 1 ساعت بپزند. طوریکه کاملا پخته و نرم شوند و چاقو به راحتی داخل آن فرو برود. لبوها را از آب خارج کنید و کنار بگذارید. آب لبو را نگه دارید.

2. سیب زمینی را بشویید و پوست بگیرید. آنها را مانند شکل خرد کنید و داخل آب لبو بریزید. حدود 15 تا 20 دقیقه سیب زمینی ها را بپزید تا نرم شوند.

3. هویج را بشویید و پوست آن را بگیرید. سپس آن را رنده کنید. پیاز را نیز پوست بکنید و ریز خرد کنید. در یک ماهیتابه 4 قاشق روغن بریزید و پیاز و هویج را داخل آن بریزید و به مدت 7 الی 10 دقیقه تفت دهید تا نرم شوند. در انتها کچاپ را اضافه کنید و مجددا چند دقیقه تفت دهید.

4. نصف کلم را ریز خرد کنید و به قابلمه سیب زمینی اضافه کنید.

5. لبوهای پخته شده را با رنده درشت رنده کنید. می توانید آن ها را بصورت خلالی نیز خرد کنید. سپس لبوهای خرد شده را به قابلمه اضافه کنید. 6 فنجان آب مرغ، آب لیمو، برگ بو، فلفل و کنسرو لوبیا( به همراه سس کنسرو) را به سوپ برش اضافه کنید و هم بزنید.

6. هویج و پیاز تفت داده شده را همراه با شوید خرد شده را داخل سوپ برش بریزید. اجازه دهید سوپ به مدت 10 الی 15 دقیقه بپزد تا جا بیفتد و کلم ها کاملا نرم شوند.

7. سوپ برش روسی خوشرنگ و خوش طعم را داخل ظرف بریزید. با خامه ترش یا مایونز و کمی شوید تازه آن را تزیین کنید و همراه با عزیزانتان نوش جان کنید.

نکته: بهتر است این سوپ را همراه با خامه ترش سرو کنید. می توانید خامه ترش را خودتان در منزل درست کنید.

وب‌سایت ایران کوک:

5 1000
ارسال شده در 24 آبان 1395 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • اگر زود خسته می شوید از بیماریهای کبدی غافل نشوید
  • همه چیز درمورد ایمنی منزل برای کودک
  • عینک آفتابی های پلاریزه با غیرپلاریزه چه فرقی دارند؟
  • ریزش مو و گل سر
  • فواید متنوع بودن برنامه غذایی
  • بهترین توصیه ها برای نوزادان گریه رو
  • مبتلا شدن به فرسایش لثه
  • سبزیجات را چگونه بپزیم که خواص آن حفظ شود
  • محبوبترین ها

  • ۵ راه دفع سموم در هوای آلوده این روزها
  • غذا های مفید برای کبد
  • یک ساله 30 کیلو لاغر شوید
  • قند خون بالا چقدر در مبتلا شدن به آلزایمر نقش دارد؟
  • رژیمی به نام رژیم مشت
  • موادغذایی حاوی فیبر
  • آسیب به پوست با مصرف شیرینی جات
  • تنظیم ساعت خواب بدن با منیزیم
  • رپورتاژ

  • لیفت‌پلاس، آخرین تکنیک لیفت صورت، گردن و ابرو
  • خدمات دندانپزشکی زیبایی و ترمیمی دکتر نوروزعلی
  • متد جدید ترمیم مو فقط در یک جلسه
  • هایفو HIFU – لیفت صورت بدون جراحى
  • ارائه خدمات ویژه سلامت و زیبایی دندان در کلینیک دیبا
  • الو دکتر

    دندانپزشکی دکترسلام
    تلگرام دکتر سلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما