1052938_390

اگر علاقه مند به میوه های خشک هستید بهتر است با  روش تهیه کیک با این خوراکی لذیذ آشنا شوید این کیک با طعمی متفاوت برای علاقه مندان به میوه خشک ترکیب شده است طعم این کیک فوق العاده خوشمزه و دلنشین است و برای عصرانه یا میان وعده فرزندتان انتخاب خوبی به شمار می رود . با ما در تهیه این کیک خوشمزه همراه باشید .

 امروز قرار است میوه های خشک تان را یک جا جمع کنید و به همراه شکلات تلخ، یک کیک خوشمزه درست کنید. پس با ما همراه باشید تا طریقه پخت آن را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم:
  • میوه‌های شکری خشک و خردکرده 100 گرم
  • انجیر خشک و خردکرده 100 گرم
  • خرده کیک کره‌ای 80 گرم
  • خلال بادام 250 گرم
  • شکلات سیاه خردکرده 250 گرم
  • شکلات سیاه ذوب‌کرده 60 گرم
  • سفیده‌های تخم‌مرغ  5 عدد
  • شکر 185 گرم
طرز تهیه:

1. میوه‌ها، انجیر، خرده کیک، بادام، شکلات خردکرده و شکلات ذوب‌کرده را در کاسه مناسبی بریزید و با هم مخلوط کنید. در کاسه دیگری، سفیده‌های تخم‌مرغ را با سرعت تند همزن برقی بزنید تا کاملاً فرم بگیرد بعد بتدریج شکر را بیفزائید تا شکر در سفیده‌های تخم‌مرغ حل شود.

2. سپس آن را به مخلوط قبلی اضافه کنید. حالا مایه را درون قالبی به قطر 24 سانتیمتر بریزید و در فر (تاون) گرم شده با دمای 150 درجه سانتیگراد، به مدت 1 ساعت قرار دهید تا کیک کاملاً بپزد و طلائی رنگ شود.

3. اکنون کیک را از فر خارج کنید و پس از گذشت 10 دقیقه، آن را از قالب درآورید و روی پنجره سیمی قرار دهید تا کاملاً خنک شود. اینک کیک را روی ظرف مناسبی بگذارید و در صورت تمایل، آن را با خامه فرم گرفته تزئین کنید.

وب‌سایت شور و شیرین