کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
کلینیک شارلوت
کلینیک شارلوت
کلیه خدمات پوست،مو و زیبایی
دکتر آزاده آقازاده
دکتر آزاده آقازاده
ماموگرافی، سونوگرافی دیجیتال
دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
دیبا
کلینیک تخصصی دیبا
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
کلینیک صدف
دکتر فرح آل قیس
متخصص کاشت و پیوند مو
دکتر عباسی
دکتر محسن عباسی
متخصص جراحی دهان، فک و صورت، ایمپلنتولوژیست
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ

مضرات مصرف سوسیس و کالباس کالباس سوسیس جلوگیری از ابتلا به سرطان

فرآورده پروتئینی از جمله پر مصرف ترین محصولات غذایی هستند که در فست فود ها استفاده می شوند و جزء محبوب ترین نوع غذا ها هستند. اما با توجه به ناسالم بودن و استفاده از مواد نامرغوب برای تولید این محصولات در کشور ما مختصصین توصیه هایی درباره مصرف اینگونه مواد غذایی دارند. با دکتر سلام همراه باشید.

مصرف بی رویه محصولات دارای نیتریت و نیترات در دراز مدت باعث سرطان می شود.

نیترات سدیم ها جزء افزودنی های مجاز هستند اما استفاده بی رویه از آنها در دراز مدت می تواند منجر به ایجاد سرطان می شود.

محمد حسین عزیزی رییس انجمن صنایع غذایی و عضو هیئت علمی دانشگاه تربیت مدرس گفت: در فرآورده های گوشتی مثل سوسیس و کالباس به دلیل ماندگاری بسیار کم و برای پیشگیری از مسمومیت طبق فرمولاسیون و استاندارد جهانی نیترات سدیم اضافه می کنند.

وی با بیان اینکه نیترات سدیم جزء افزودنی های مجاز جهانی هست، اظهار داشت: مصرف بی رویه محصولات دارای نیتریت و نیترات در دراز مدت باعث سرطان می شود. این افزودنی ها دستاورد کشورهای غربی هستند که استفاده از آنها در حد استاندارد خطری ندارد.

عزیزی بیان کرد: عوامل متعددی در بروز سرطان می توانند دخالت داشته باشند که یکی از آنها می تواند مصرف بی رویه استفاده از این افزودنی ها باشد. معمولا افزودنی ها پس از انجام آزمایش های متعدد و اثبات بی خطر بودن آنها مورد استفاده قرار می گیرند و  خطر استفاده از آنها برخلاف باور عموم هنوز اثبات نشده است.

رییس انجمن صنایع غذایی بیان کرد: این مواد نگه دارنده در سوسیس و کالباس بیشتر استفاده می شوند و در فیله های مرغ و همبگرها معمولا وجود ندارد.

وی با بیان این که حرارت بالا برای طبخ سوسیس و کالباس نیتریت موجود در آن را تبدیل به نیترات وآن هم به نیتروستامین مبدل می شود اظهار داشت: حرارت دادن فرآورده های گوشتی دارای نیتریت موجب تشدید عوراض ناشی از آن می شود و توصیه می شود که افراد تا حد امکان  با حرارت ملایمتر به طبخ این مواد بپردازند.

عزیزی اذعان کرد: مواد طعم دهنده موجود در برخی مواد غذایی نیز هیچ کدام ساخت کشور و ایده ما نیست و این محصولات نیز می توانند در صورت مصرف بی رویه در دراز مدت و در کنار سایر عوامل سرطان زا باشند.

رییس انجمن صنایع غذایی اظهار داشت: به افراد توصیه می شود که این فرآورده ها را کمتر مصرف کنند خصوصا در کودکان به خاطر علاقه ای که به خوردن این مواد غذایی دارند از مارک های معروف استفاده شود.

وی در پایان تصریح کرد: استفاده از گوجه فرنگی، کاهو و سبزیجات در کنار فست فودها به دلیل وجود آنتی اکسیدان، فیبر و ویتامین ها در کاهش عوارض ناشی از مصرف آنها می توانند موثر باشند.

منبع: شفا آنلاین

5 1000
ارسال شده در 24 آبان 1395 توسط با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • هورمون های مختلف و تاثیرگذار بر چاقی
  • سخنان خیابانی بعد از عمل جراحی
  • حکایتی از مبارزه با غول سرطان
  • چای های طبیعی برای افزایش متابولیسم
  • سرحال شدن در ساعات اولیه روز با این ترفندها
  • ترفندهای مفید برای بیدارشدن بموقع از خواب
  • بچه دار شدن در میانسالی
  • طب سنتی برای پوست‌های خشک چه توصیه هایی دارد؟
  • محبوبترین ها

  • آب برنج! ماسک طبیعی برای صورت شما
  • نشانه های بیماری در هر یک از اعضای بدن
  • آکنه در پوست را چگونه برطرف کنیم
  • پرسش های متداول برای پاک کردن آرایش صورت
  • بررسی اصول زیبایی مردم کره
  • ماساژ پوست با آرد جو پوست را زیبا میکند
  • رشد سریع تر موها
  • داروي سرطان پوست براي كاهش چين و چروك‌هاي پوستي كاربرد دارد
  • رپورتاژ

  • خرید اینترنتی بلیط هواپیما و رزرو هتل بهتر است یا خرید تور ؟
  • لیفت‌پلاس، آخرین تکنیک لیفت صورت، گردن و ابرو
  • پوستی به لطافت و درخشندگی ابریشم
  • جراحی ترمیمی،پلاستیک و زیبایی دکتر شاهین بهجو
  • استفاده از لوازم آرایشی در بارداری
  • ارکید
    دندانپزشکی دکترسلام
    کلینیک صدف

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
    x