گلوتن موجود در نان علائم حساسیت به نان حساسیت به نان

بدون شک نان یکی از مهم ترین مواد غذایی می باشد که به صورت روزانه مصرف می کنیم.در نان نوعی پروتئین وجود دارد که گلوتن نامیده می شود.وجود گلوتن در نان سبب ایجاد حساسیت در بدن برخی از افراد می شود.یعنی در بدن فرد پس از خوردن نان به دلیل عدم تحمل این پروتئین حساسیتی اتفاق می افتد که هرگز تشخیص داده نمی شود.در این مطلب قصد داریم هفت علامت مخفی به دنبال واکنش بدن به گلوتن را بررسی نماییم.

 

پوست مرغی

کراتوز پیلاریس یا پوست مرغی (Keratosis pilaris) نوعی اختلال پوستی اتوزومال غالب است که پوست ظاهری خشن، گاه قرمز و خشک دارد و در برخی موارد با خارش همراه است. این عارضه معمولا در پشت بازو و ران دیده می شود ودر نتیجه کمبود اسید چرب ناشی از آسیبی است که گلوتن به دستگاه گوارش می رساند.

 

سردرد مداوم

میگرن و سردرد مداوم یکی دیگر از نشانه های بالقوه عدم تحمل گلوتن در بدن است البته کم آبی و اختلالات دیگری نیز می توانند این نشانه را به وجود بیاورند به همین دلیل لازم است اگر سردرد شما متوقف نمی شود و به طور مداوم ادامه دارد باید به پزشک مراجعه کنید.

 

بیماری های خود ایمنی

بیماری های خود ایمنی در همه موارد مربوط به عدم تحمل گلوتن نیست اما در تحقیقات نشان داده شده است که ابتلا به بیماری هایی مانند تیروئیدیت هاشیموتو، آرتریت روماتوئید، کولیت اولسراتیو، لوپوس، اسکلرودرمی، مولتیپل اسکلروزیس، و پسوریازیس با این موضوع ارتباط دارند.

 

مشکلات عادی دستگاه گوارش

گازهای روده، اسهال، نفخ و یبوست از بارز ترین نشانه های عدم تحمل گلوتن در بدن است همچنین یبوست در کودکان نشانه شایعی دراثر این عارضه است.

 

سرگیجه

سرگیجه و احساس عدم تعادل دربدن و بخصوص در حال حرکت نشانه دیگری از عدم تحمل گلوتن است.

خستگی مزمن

خستگی مزمن ممکن است در اثر یک مشکل یا کمبود معمول مانند کمبود آب بدن یا حتی یک بیماری جدی مانند ایدز به وجود بیاید به همین دلیل اگر احساس خستگی مزمن می کنید باید با پزشک مشورت کنید.در صورتی که پس از مصرف غذا احساس سردرگمی، فراموشی و عدم تمرکز و خستگی کردید به احتمال زیاد بدن شما نسبت به گلوتن واکنش نشان داده است.

 

فیبرومیالژی
نانفیبرومیالژی سندرم درد اسکلتی-عضلانی مزمنی است که با انتشار درد درنقاط خاصی از بدن، خستگی و اختلال خواب همراه است. برخی از افراد مبتلا به فیبرومیالژیا و خستگی مزمن در واقع عدم تحمل به گلوتن دارند اما از این مشکل بدن و علت ابتلای خود به این بیماری آگاه نیستند تا بتوانند بیماری خود را درمان کنند.

 

منبع: خبرپو

5 1000
ارسال شده در 25 آبان 1395 توسط با موضوع تغذیه | 160 بازدید

پیشنهاد سردبیر

  • آیا واقعا پشت هر مرد موفقی یک زن وجود دارد؟
  • مواد غذایی مفید برای دوری از کم آبی در تابستان
  • پیشنهادات سرآشپز ویتنامی
  • رابطه سردمزاجی با اختلالات روحی
  • روش صحیح مصرف دارو برای کودکان بیش فعال
  • اهمیت ارگاسم برای سلامت جنسی همسران
  • نگراني درباره مواد افزودني به داروهاي كودكان
  • خوراک تخم مرغ با فلفل سبز و پیازچه
  • محبوبترین ها

  • ساندویچ سریع و خوشمزه و کم کالری
  • دیابت حاملگی و چگونگی کنترل آن
  • سیب زمینی کره ای
  • دسر زرد آلو و فندق
  • پیتزا در قالب تارت
  • کاپ کیک جدید با پاستای صدفی
  • بهترین رسپی ماکارونی برای لاغر شدن
  • کشکول فندقی
  • رپورتاژ

  • پوستی به لطافت و درخشندگی ابریشم
  • کمک به بهبود هضم و افزایش ایمنی
  • خداوند متعال مو را برای زیبایی بندگانش قرار داده است
  • پلی کلینیک شبانه روزی ساج
  • لیزر درمانی راه حلی بدون تیغ برای دندانپزشکی
  • الو دکتر

    دکتر هومن عشقی
    تلگرام دکتر سلام
    نخ دندان ارکید

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما