%d8%b4%db%8c%d8%b1_%d9%84%d8%a8%d9%86%db%8c%d8%a7%d8%aa

اگر از محصولات لبنی استفاده نکنیم چه پیامدهایی در انتظار ما خواهد بود ؟چه نوع مواد غذایی می توانند جایگزین محصولات لبنی برای ما باشند قند خون بدن با مصرف نکردن لبنیات دستخوش چه تغییراتی خواهد شد مزایا و فایده های مختلف مصرف محصولات لبنی کدامند توصیه های متخصصین دراین باره چیست ؟

کسانی که لبنیات را از رژیم غذایی‌شان حذف می‌کنند، خیلی کم‌تر به استفاده از لوازم آرایشی نیاز پیدا می‌کنند. در واقع، شیر می‌تواند باعث تحریک آکنه‌ها شود، و زمانی که مصرف محصولات لبنی مثل شیر را متوقف می‌کنید، به شما کمک می‌کند که صورت صاف‌تری داشته باشید و کم‌تر با جوش‌ها و آکنه‌ها مواجه شوید. بر اساس تحقیقات دانشکده پزشکی Dartmouth، شیر حاوی هورمون‌هایی شبیه به تستوسترون است که می‌تواند غدد چربی‌زای پوست را تحریک کند، و باعث بروز جوش‌های بر روی پوست شود.
محققان سوئدی در یکی از مطالعات اخیر به این نتیجه رسیدند که نوشیدن بیش از یک لیوان شیر در روز می‌تواند خطر ابتلا به تخمدان را برای خانم‌ها دو برابر کند؛ در حالی که محققان داشنگاه هاروارد اعلام کرده‌اند که بر اساس مطالعات‌شان مردانی که روزانه بیش از دو وعده لبنیات مصرف می‌کنند، با افزایش ۳۴ درصدی خطر ابتلا به سرطان پروستان روبه‌روی می‌شوند. گویا مقصر اصلی باز هم هورمون‌های محصولات لبنی است. در واقع محصولات لبنی، میزان فاکتور رشد شبه انسولین را در خون بیشتر می‌کنند، و همین هورمون است که سوخت مورد نیاز برای رشد سلول‌های سرطانی را فراهم می‌کند.
وقتی که لبنیات را از رژیم غذایی‌تان حذف می‌کنید، ناخواسته یا ندانسته چیز دیگری را هم از برنامه‌های غذایی حذف کرده‌اید: محصولات پروبیوتیک. این باکتری‌های سالم که معمولا در ماست‌ها و پنیرهای خاصی وجود دارند، مجموعه‌ای از مزایا برای سلامتی انسان‌ها به همراه می‌آورند، که در کل بدن انسان را در وضعیت مطلوبی حفظ می‌کنند.

یکی از مطالعات American Journal of Clinical Nutrition نشان می‌دهد که استفاده از محصولات پروبیوتیک، زمان ترانزیت روده تا ۱۲ ساعت بهبود می‌بخشد، تحرکات روده را در طول هفته تا ۱.۵ برابر افزایش می‌دهد، و با نرم کردن مدفوع کمک می‌کند تا آسان‌تر از بدن خارج شود. البته باید بدانید که پروبیوتیک‌ها در محصولات غیرلبنی مثل کلم‌ترشی‌ها نیز وجود دارند.

49-sauerkraut

ارسال شده در 25 آبان 1395 توسط دکتر سلام با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • ملاحظات در خصوص انجام تمرین در ارتفاع
  • ابتلا به سرطان با خوردن زولبیا و بامیه
  • مواد خوراکی دشمن نیکوتین
  • اتاق عمل و مشکلات سیگاری ها
  • آموزش پولدار شدن در سنین پایین
  • چرا در دوران حاملگی دچار خارش پوست می شویم
  • بالا رفتن آمار افسردگی در خانواده ها
  • مشکلات روانی در افراد وسواس
  • درمورد پیوند قرنیه بیشتر بدانیم
  • اهمیت تغییر رفتار در زندگی
  • کاهش ریسک سرطان ریه با سبزیجات
  • دارویی جدید برای درمان نشانگان روده تحریک‌پذیر
  • آسیب های مختلف جنین در بارداری
  • توصیه های موثر برای حفاظت از لثه
  • روش تهیه خورش با گیاهان سالم
  • محبوبترین ها

  • شیرینی میسکت
  • آموزش تهیه یک دسر لذیذ برای امروز
  • سوپ اسفناج کم کالری
  • پارفه بیسکویتی
  • نان سیمیت به شکل گیسو
  • نوعی خوراک از بلغور ریز
  • خوراک گل کلم با سس بشامل در فر
  • کرپ رولتی موز
  • بقچه شویدی
  • خوراک کلم بروکسل با مرغ
  • سالاد شنبلیله داخل فلفل قرمز
  • رژیم گندم و این فایده ها
  • بقچه گل در قالب کیک
  • با تغییر رژیم غذایی به سادگی آسم را درمان کنید
  • سالاد ماست و شنبلیله – مناسب رژیم ها
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است