آزمایشگاه نیلو
آزمایشگاه نیلو
اختلالات اسيد امينه
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
دکتر رضا شعبان‌پور
دکتر رضا شعبان‌پور
طراحی لبخند با لومینییرز سرامیکی بدون کوچک‌ترین تراش
کلینیک یکتا
کلینیک یکتا
کلینیک تخصصی پوست و مو
ایران نوین – رجایی
لاغری با دستگاه یا رژیم
کلینیک ایران نوین
کلینیک ساج
پلی‌کلینیک شبانه‌روزی ساج
هر آنچه شما می‌خواهید
دکتر وفایی
دکتر حمیدرضا وفایی
جراحی پلاستیک و ترمیمی (لیپوماتیک)
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو پلاسماجت
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
کلینیک شارلوت
کلینیک شارلوت
کلیه خدمات پوست،مو و زیبایی

نخوردن محصولات لبنی مصرف لبنیات لبنیات عدم مصرف لبنیات حذف لبنیات

اگر به هر دلیلی مصرف لبنیات را ترک کرده اید بهتر است بدانید به ضرر بدنتان اقدام کرده اید لبنیات جایگاه مهمی در هرم غذایی ما دارند این گروه غذایی برای هر فردی مهم و ضروری هستند در صورتی که این مواد غذایی برای شما منع شده اند می توانید از جایگرین های موثر و مناسب برای آن ها استفاده کنید.

 

بعضی‌ها فکر می‌کنند که کنار گذاشتن محصولات لبنی مثل کره، بستنی و شیر کامل، راهی مطمئن برای کاهش وزن و لاغر شدن است، اما آیا همیشه همین‌طور است؟! شاید نه! در یکی از مطالعات سوئدی بود که مشخص شد افرادی که از محصولات لبنی چرب زیاد استفاده می‌کنند، بیش از ۵۰ درصد احتمال دارد که در طول یک دوره ۱۲ ساله به چاقی مبتلا شوند.
به نظر متخصصان، لبنیات منبع غنی‌ای از چربی و پروتئین در رژیم غذایی افراد مختلف است، و در واقع همین چربی و پروتئین هستند که شما را سیر نگه می‌دارند، چون بدن انسان این مواد را خیلی آهسته‌تر هضم می‌کند. وقتی لبنیات را از رژیم غذایی حذف کنید، سرکوب گرسنگی قطعا برای‌تان سخت‌تر خواهد شد، و باید جایگزینی برای پروتئین و چربی محصولات لبنی پیدا کنید؛ جایگزین‌هایی مثل کربوهیدرات‌های ساده، که در نهایت باعث افزایش وزن‌تان می‌شوند. پس اگر لبنیات را حذف می‌کنید، باید به‌جای آن‌ها از انواع مغزها، دانه‌ها، تخم مرغ و حبوبات استفاده بیشتری کنید.

به نظر متخصصان، وقتی افراد مختلف استفاده از گروه غذایی خاصی را مثل لبنیات متوقف می‌کنند، به این سمت می‌روند که جایگزین‌هایی مشابه از نظر طعم و بافت با گروه غذایی حذف‌شده پیدا کنند. محصولات لبنی اغلب با محصولاتی جایگزین می‌شوند که بر اساس سویا تهیه شده‌اند.اما هضم کردن سویا برای بدن سخت است، به‌خصوص اگر سریعا مصرف سویا را افزایش دهید. دلیل این مشکل این است که سویا مولکول‌های قندی خاصی به نام الیگوساکارید دارد که بدن نمی‌تواند به‌خوبی آن‌ها را هضم کند؛ در نتیجه این ماده بیشتر در دستگاه گوارش باقی می‌ماند و باعث نفخ و گاز معده زیادی می‌شود.

نخوردن محصولات لبنی مصرف لبنیات لبنیات عدم مصرف لبنیات حذف لبنیات   نخوردن محصولات لبنی مصرف لبنیات لبنیات عدم مصرف لبنیات حذف لبنیات
5 1000
ارسال شده در 25 آبان 1395 توسط با موضوع تغذیه

ارکید
دندانپزشکی دکترسلام
تلگرام دکتر سلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
x