دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
کلینیک صدف
دکتر فرح آل قیس
متخصص کاشت و پیوند مو
دکتر علیرضا فقیهی
دکتر علیرضا فقیهی
متخصص گوش و حلق وبينى
بیوتی لیزر
بیوتی‌لیزر
دکتر کیان‌پیشه
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر
دیبا
کلینیک تخصصی دیبا
دکتر شاهین شمس
دکتر شاهین شمس
متخصص جراحی فک و صورت
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر عباسی
دکتر محسن عباسی
متخصص جراحی دهان، فک و صورت، ایمپلنتولوژیست

کاهش بیماری های قلبی و عروقی سلامت استخوان ها افسردگی، استرس و تنش های روحی افزایش امید به زندگی

 

 

مطالعات جدید پیرامون افزایش کیفیت زندگی بیماران قلبی ،خبر از تاثیرات مفید و مثبت لبنیات بر سلامتی این افراد میدهد و این بیماران می توانند با خیال راحت از محصولات لبنی مصرف کنند باورها و اعتقادات رایجی در این باره وجود دارد که در ادامه به بررسی هریک خواهیم پرداخت می خواهیم از عوارض مصرف لبنیات چرب برای این افراد بیشتر بدانیم ..

وقتی می‌خواهیم درباره مصرف محصولات لبنی و سلامت قلبی-عروقی صحبت کنیم، ابتدا باید دو نکته را در نظر بگیریم.
  • نکته اول: براساس یکی از مطالعات منتشرشده در PLOS One در سال ۲۰۱۳ میلادی، اگر از محصولات لبنی کم‌چرب یا پُرچرب در حد اعتدال استفاده کنید، عوامل خطر ابتلا به بیماری قلبی را افزایش نمی‌دهند.
  • نکته دوم: براساس گزارشی که سال ۲۰۱۱ میلادی در The American Journal of Clinical Nutrition منتشر شد، استفاده از محصولات لبنی با افزایش خطر ابتلا به بیماری عروق کرونر یا مرگ بر اثر این بیماری یا بیماری‌های قلبی دیگر مرتبط نیست.
شواهد دیگری هم وجود دارند که نشان می‌دهند خوردن لبنیات با مزیت‌های مختلفی برای سلامتی انسان همراه است. برای مثال، برخی محققان معتقدند که مصرف محصولات لبنی نسبتا کم‌چرب مثل ماست یا مصرف محصولات لبنی نسبتا پُرچرب مثل پنیر، هر دو می‌توانند خطر ابتلا به دیابت را کاهش دهند که یکی از عوامل خطر اصلی ابتلا به بیماری قلبی است.

یکی از چالش‌های اصلی برای درک نتایج این مطالعات، این است که محققان براساس گزارش خود افراد درباره میزان مصرف‌شان از پنیر، شیر، ماست و محصولات لبنی دیگر به نتیجه‌گیری رسیده‌اند. نکته این‌جاست که اگر رژیم غذایی افراد متغیر باشد، خیلی سخت می‌توان میزان اصلی مصرف را به خاطر آورد. بنابراین نتایج این مطالعات، تا آن حدی که ما فکر می‌کنیم دقیق نیستند. ضمن این‌که ممکن است تصور افراد از وعده مصرفی عادی با تصور پزشکان و محققان درباره آن واقعا متفاوت باشد.

منبع:everydayhealth

5 1000
ارسال شده در 25 آبان 1395 توسط با موضوع تغذیه
پيلتن شاپ

مطالب پیشنهادی

کلینیک صدف
دندانپزشکی دکترسلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
x