%d8%ae%db%8c%d8%a7%d8%b1-2

 

می خواهیم در این مطلب به ارزش تغذیه ای خیار و کالری موجود در آن اشاره کنیم این میوه فایده های زیادی برای سلامتی مان به همراه دارد و می تواند در چربی سوزی به ما کمک زیادی کند این شاخه از صیفی جات می تواند شما را از انواع سرطان های خطرناک دور کند و سیستم گوارشی تان را سم زدایی کرده و همچنین مانع مشلات قلبی و عروقی در بدنتان شود .

  • خیار، یکی از کم‌کالری‌ترین انواع صیفی‌ها است که هر ۱۰۰ گرم آن، تنها ۱۵ کیلوکالری انرژی به بدن می‌رساند.

 

  • پوست خیار، سرشار از فیبر غذایی است و مصرف آن می‌تواند در پیشگیری از ابتلا به یبوست، نقشی اساسی بازی کند.

 

  • مصرف پوست خیار باعث پیشگیری از ابتلا به سرطان کولون و بیرون راندن سموم دستگاه گوارش می‌شود.

 

  • خیار، ‌منبع بسیار خوبی برای دریافت پتاسیم هم به‌حساب می‌آید. هر ۱۰۰ گرم آن،‌ چیزی حدود ۱۴۷ میلی‌گرم پتاسیم و تنها ۲ میلی‌گرم سدیم دارد. پتاسیم، الکترولیت دوستدار قلب است و می‌تواند به کاهش فشار خون و ضربان قلب کمک کند.

 

  • این صیفی پرطرفدار، حجم بالایی از بتاکاروتن، ویتامین A، زیگزانتین و لوتیئن را هم در خود جای داده است.

 

  • خیار به‌دلیل فیبر و آب بسیار زیادی که در خود جای داده است، می‌تواند بهترین میان‌وعده برای افرادی که رژیم لاغری دارند یا آنهایی که از فشار خون بالا رنج می‌برند، محسوب شود.

 

  • بد نیست بدانید که خیار، دارای مقدار فراوانی از ویتامین K نیز هست. هر ۱۰۰ گرم آن، حدود ۱۷ میکروگرم از این ویتامین را در خود جای داده است. ویتامین K موجود در خیار می‌تواند به حفظ سلامت استخوان‌ها کمک کند و نقش موثری در بهبود روند درمان بیماری آلزایمر با پیشگیری از آسیب سلول‌های مغزی داشته باشد.
منبع:nutrition

ارسال شده در 27 آبان 1395 توسط خانم مطلبی با موضوع تغذیه
  • خیلی کمکم میکنه سپاس فراوان
    شاد و تندرست باشید

  • پیشنهاد سردبیر

  • 5 ماده غذایی که دردهه 60 باید بخورید
  • Bioserenity و مدیریت تشنج درافراد صرعی
  • فیبر و دشمنی با سرطان های خطرناک شوید
  • طبیعی ترین خوراکی ها برای رفع چربی شکم
  • نکاتی مهم در خصوص چیدمان اتاق نوزاد
  • عوارض لاک های نامرغوب
  • ماسک آسپرین و عسل همراه با طرز تهیه
  • طلاق با این دلایل جالب
  • نگرانی از آلودگی خاک در تهران
  • اگزما یا آماس خارش دار پوست
  • ید در رشد انسان چه تاثیری دارد؟
  • اشنایی با شایع‌ترین سرطان‌های اطفال و درمان انها
  • رژیم اتکینز چه عارضه هایی با خود دارد؟
  • پوسیدگی ناشی از نگین دندان
  • طرز تهیه پیتای سینه مرغ
  • محبوبترین ها

  • آموزش تهیه املت نودل
  • ناچوی مکزیکی ها
  • نحوه درست کردن نان مغزدار ترکیه
  • پیراشکی خانگی با طعم گوشت
  • نوعی خوراک گل کلم مختص کشور ترکیه
  • رسپی کمپوت انار
  • ترفندهای سرآشپز برای بوی مرغ
  • سالاد گل
  • چگونه پنکیک صبحانه، را رژیمی درست کنیم؟
  • سالاد ماست و جعفری
  • توپ هویج و بیسکویت
  • خوراک بادمجان با گوشت چرخ کرده و ماست وسیر
  • بقچه با پنیرخامه ای
  • خوشمزه پختن سویا هم راه و روشهایی دارد
  • خوراک کلم قمری و پرتقال با روغن زیتون
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است