دکتر رضا شعبان‌پور
دکتر رضا شعبان‌پور
طراحی لبخند با لومینییرز سرامیکی بدون کوچک‌ترین تراش
کلینیک ساج
پلی‌کلینیک شبانه‌روزی ساج
هر آنچه شما می‌خواهید
ایران نوین – رجایی
لاغری با دستگاه یا رژیم
کلینیک ایران نوین
نیلوفر داوودپور
دکتر نیلوفر داودپور
ارائه خدمات ترمیمی-زیبایی
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
کلینیک یکتا
کلینیک یکتا
کلینیک تخصصی پوست و مو
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر افشین قرایی
افشین قرایی
کارشناس شنوایی سنجی
دکتر وحید عارفی
دکتر وحید عارفی
متخصص لمینیت و زیبایی
آزمایشگاه نیلو
آزمایشگاه نیلو
اختلالات اسيد امينه
دکتر محمدرضا کاظمی
دکتر محمدرضا کاظمی
فوق‌تخصص درد
دکتر نداف کرمانی
دکتر مجید نداف کرمانی
فوق‌تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو پلاسماجت
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک

ویژگی های درمانی مارچوبه مصرف مارچوبه مارچوبه خواص مارچوبه استفاده از مارچوبه

 

از خواص درمانی گیاه مارچوبه چه میزان اطلاع دارید این گیاه چه ارزش غذایی دارید و در چه زمینه های درمانی موثر است ؟اگر از رژیم گیاهخواری پیروی می کنید پیشنهاد می کنیم از مارچوبه بیشتر استفاده کنید چون کالری کمی دارد و باعث افزایش متابولیسم بدنتان می شود ، همچنین در پیشگیری از ابتلای شما به انواع بیماری ها و سرطان های خطرناک پیشگیری میکند.

  • مارچوبه جزو سبزی‌های مغذی و کم‌کالری است که هر ۱۰۰ گرم آن، تنها ۲۰ کیلوکالری انرژی به بدن می‌رساند.

 

  • این سبزی پرخاصیت، فیبر فراوانی هم دارد. ۱۰۰ گرم مارچوبه، ۲.۱ گرم فیبر را در خود جای داده است و از این رو مصرف حجم متعادلی از آن می‌تواند باعث پیشگیری از ابتلا به یبوست، کاهش چربی بد خون یا همان LDL و تنظیم قند خون بشود.

 

  • مصرف خوراکی‌های سرشار از فیبر غذایی مانند مارچوبه به کاهش خطر ابتلا به سرطان کولورکتال هم کمک می‌کند.

 

  • لوتئین، زیگزانتین، کاروتن‌ها و کریپتوگزانتین، ازجمله مهم‌ترین آنتی‌اکسیدان‌های موجود در مارچوبه هستند که در کنار هم می‌توانند خطر ابتلا به سرطان‌ها و عفونت‌های ویروسی را کاهش دهند.

 

  • مارچوبه تازه، منبع خوبی برای دریافت فولات است. هر ۱۰۰ گرم آن، ۵۴ میکروگرم فولات دارد و می‌تواند ۱۴ درصد از نیاز بدن به این ریزمغذی ارزشمند را تامین کند. به‌همین خاطر هم مصرف این سبزی در دوران بارداری به خانم‌های باردار، توصیه می‌شود.

 

  • ویتامین‌های گروه B موجود در مارچوبه به بهبود متابولیسم در بدن کمک می‌کنند.

 

  • ویتامین‌های C و K هم به‌وفور در مارچوبه وجود دارند. ویتامین K موجود در آن می‌تواند باعث حفظ سلامت استخوان‌ها شود و نقشی اساسی در روند درمان بیماران مبتلا به آلزایمر بازی کند.

 

  • پتاسیم،‌ مس و آهن هم از مهم‌ترین مواد معدنی موجود در مارچوبه به شمار می‌روند.

منبع:nutrition-and-you

5 1000
ارسال شده در 26 آبان 1395 توسط با موضوع تغذیه

ارکید
دندانپزشکی دکترسلام
تلگرام دکتر سلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
x