ویتامین خیار فواید خیار خواص خیار

همانطور که می دانید تمام میوه ها دارای خواص فراوانی هستند که خداوند به ما هدیه کرده اند.ما در این مطلب قصد داریم به بررسی خواص میوه خیار بپردازیم که طرفداران زیادی هم دارد.خیار دارای ویتامین های  آ، سی و انواع ویتامین ب و همچنین حاوی کلروفیل، اسید فولیک، منیزیم، فسفر، پتاسیم، روی، منگنز،کلسیم و سلولوز است.با خوردن روزی یک عدد خیار در فصول سرد می توانید تا حد زیادی از سرماخوردگی جلوگیری نمایید.

عبداللهی نیک آبادی ضمن اشاره به این موضوع که خیار خنک کننده بدن و تسکین دهنده عطش است، ادامه داد: این میوه برای مبتلایان به سوزش و بند آمدن ادرار بسیار مفید بوده و با توجه به خاصیت حل کنندگی اسید اوریک و اورات در درمان نقرس نقش مهمی دارد.
وی با بیان اینکه خیار تصفیه کننده طبیعی خون است، افزود: خوردن، بوییدن و مالیدن خیار به پیشانی در رفع سردرد و قطره قطره ریختن آب خیار در بینی و بوییدن آن جهت از بین بردن گرفتگی، بی حوصلگی و کم خوابی مفید است.
این پژوهشگر طب اسلامی ضمن تاکید بر اینکه خیار و تخم خیار برای درمان دیابت و بیماری های قندی بسیار مفید است، اظهار داشت: از ورقه خیار برای رفع قرمزی چشم استفاده می شود و اگر این میوه همراه غذا در سالاد خورده شود، به درمان یبوست کمک می کند.
عبداللهی نیک آبادی عنوان کرد: آشامیدن آب خیار در رفع اکثر تب های شدید، تسکین حرارت خون وصفرا، ازبین بردن التهاب معده، پاک کردن کبد، دفع سنگ کلیه و مثانه و همچنین بهبود یرقان سودمند است.
وی ابراز داشت: اگر روزی یک عدد خیار بخورید از سرما خوردگی در فصل پاییز و زمستان در امان هستید و برای از بین بردن صفرا و اسید خون از خیار دارای تخم زرد، کاملا رسیده و بدون نمک استفاده می شود.
این پژوهشگر طب اسلامی اشاره کرد: خیار برطرف کننده غصه و افسردگی است و با حلقه حلقه کردن خیار و قرار دادن آن روی پوست می توان برای از بین بردن چین و چروک و چربی پوست و همچنین حفظ لطافت و تازگی آن استفاده کرد و ضماد خیار برای خارش، اگزاما و تحریکات جلدی پوست بسیار موثر است.
عبداللهی نیک آبادی خوردن خیار قبل از غذا را در هضم مواد عذایی بسیار موثر دانست و یاد آور شد: کسانی که مشکل معده، رماتیسم، زخم روده و اثنی عشر، ورم کلیه و سنگ کلیه دارند باید از خوردن خیار شور بپرهیزند.
وی توصیه کرد: برای جلوگیری از نفخ بهتر است بعد از خوردن خیار عرق نعنا یا مقداری آب جوش همراه نبات بخورید و کسانی معده ضعیف دارند و دچار سوء هاضمه هستند بهتر است خیار را همراه عسل یا مویز بخورند.
عبداللهی نیک آبادی اذعان داشت: برای از بین بردن یبوست در دوران بارداری مصرف خیار توصیه می شود و همچنین خوردن پوست خشک خیار سبز زایمان را آسان می کند و لازم به ذکر است زنان حامله قبل از درد باید از مصرف خیار خود داری کنند.

 

منبع:خبرپو

5 1000
ارسال شده در 28 آبان 1395 توسط با موضوع خواص میوه و سبزیجات

پیشنهاد سردبیر

  • علتهای موفق نشدن در مرحله حجم
  • شنبلیله و هزار خواص ریز و درشت
  • تغییر سبک زندگی برای مقابله با آسیب های فصل زمستان
  • سریع تر یخ زدن آب داغ،آیا صحت دارد؟
  • مبارزه با انواع میکروب های بیماری زا با شیر مادر
  • چگونه بفهمیم که یک زعفران مرغوب است؟
  • همه چیز در باره رژیم گیاهی گرفتن در بارداری
  • چه عواملی سبب آلودگی هوا شده اند؟!
  • محبوبترین ها

  • اقداماتی برای پیشگیری از مسمومیت چشمی
  • درمان میگرن با یک هد بند مخصوص
  • دستور جدید در زمینه PHD رشته تغذیه
  • امکان شارژ تلفن همراه به وسیله انرژی خورشیدی
  • علاقه کوسه ها به خوردن این جنس بیشتر است!
  • اتوبوس ایدز در سه نقطه تهران مستقر می شود
  • شیوع بیماری نادر ویروسی در انگلیس
  • داروسازان تهرانی، مخالف داروخانه های طبیعی
  • رپورتاژ

  • ورزش و یوگا در بارداری و توصیه های مربوطه
  • بهترین کلینیک تخصصی کاشت مو کدام است ؟
  • طرز تهیه اسموتی های خوشمزه و چربی سوز
  • هدفم از کاهش وزن، رسیدن به یک عدد نبود!
  • خداوند متعال مو را برای زیبایی بندگانش قرار داده است
  • الو دکتر

    تلگرام دکتر سلام
    دندانپزشکی دکترسلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما