مشاوره زیبایی
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
ساختمان پزشکان، دکتر حبیب سهرابی
دکتر حبیب سهرابی
متخصص گوش،حلق،بینی جراح زیبایی بینی
کلینیک دکتر شادآلویی/ساختمان پزشکان
کلینیک دکتر شادآلویی
متخصص ارتودنسی _ زیبایی و دندان
گروه پزشکان برنا
دکتر غلامرضا اکبری
پزشک پوست و مو
دکتر محمد علی بیات شهبازی/ ساختمان پزشکان
دکتر محمد علی بیات شهبازی
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
دکتر ایمانی
دکتر محمدتقی ایمانی
فوق تخصص جراحی پلاستیک، زیبایی و ترمیمی
طراح طب
طراح طب
مرکز اسکن و طراحی سه بعدی جراحی زیبایی صورت
گلزار/ساختمان پزشکان
دکتر منیره تهرانی
جراح- دندانپزشک زیبایی
دکتر شبنم شادابی/ساختمان پزشکان
دکتر شبنم شادابی
متخصص جراحی پلاستیک بینی و صورت
دکتر ترنگ آقا بیگی/ ساختمان پزشکان
دکتر ترنگ آقا بیگی
دندانپزشک
دکتر کمالی
دکتر کمالی
پوست مو و زیبایی
دکتر زهره سادات نوروززاده/ساختمان پزشکان
دکتر زهره سادات نوروززاده
جراح دندانپزشک
دکتر ادیب
دکتر محمود ادیب
جراح دندانپزشک ایمپلنتولوژیست
دکتر وحید عارفی ( ساختمان پزشکان)
دکتر وحید عارفی
جراح و متخصص بیماری‌های لثه(پریودانتیکس)
دکتر آرین دخت آزادمنش/ ساختمان پزشکان
دکتر آرین‌دخت آزادمنش
جراح دندان پزشک
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر ایمانی
دکتر محمدتقی ایمانی
فوق تخصص جراحی پلاستیک، زیبایی و ترمیمی
کلینیک دکتر شادآلویی/ساختمان پزشکان
کلینیک دکتر شادآلویی
متخصص ارتودنسی _ زیبایی و دندان
طراح طب
طراح طب
مرکز اسکن و طراحی سه بعدی جراحی زیبایی صورت
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
دکتر علی میقانی /ساختمان پزشکان
دکتر علی میقانی
بورد تخصصی گوش و حلق و بینی و جراحی سر و گردن
دکتر ترنگ آقا بیگی/ ساختمان پزشکان
دکتر ترنگ آقا بیگی
دندانپزشک
دکتر محمد علی بیات شهبازی/ ساختمان پزشکان
دکتر محمد علی بیات شهبازی
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
دکتر شبنم شادابی/ساختمان پزشکان
دکتر شبنم شادابی
متخصص جراحی پلاستیک بینی و صورت
گلزار/ساختمان پزشکان
دکتر منیره تهرانی
جراح- دندانپزشک زیبایی
دکتر آرین دخت آزادمنش/ ساختمان پزشکان
دکتر آرین‌دخت آزادمنش
جراح دندان پزشک
دکتر مقیمی
دکتر مهرداد مقیمی
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
دکتر زهره سادات نوروززاده/ساختمان پزشکان
دکتر زهره سادات نوروززاده
جراح دندانپزشک
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر فرزاد فرامرزی
دکتر فرزاد فرامرزی
فوق تخصص آندوسکوپی و کولونوسکوپی بدون درد
گروه پزشکان برنا
دکتر غلامرضا اکبری
پزشک پوست و مو
ساج
کلینیک ساج
زنان و زایمان
دکتر ادیب
دکتر محمود ادیب
جراح دندانپزشک ایمپلنتولوژیست
ساختمان پزشکان، دکتر حبیب سهرابی
دکتر حبیب سهرابی
متخصص گوش،حلق،بینی جراح زیبایی بینی
دکتر وحید عارفی ( ساختمان پزشکان)
دکتر وحید عارفی
جراح و متخصص بیماری‌های لثه(پریودانتیکس)
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
kotlethendi
امروزه استفاده از غذاهای هندی در بین مردم تمام کشور ها رواج پیدا کرده است.یکی از غذاهایی که در هند از آن باه عنوان یک میان وعده استفاده می شود کباب هارا بهارا یا همون کتلت سبزیجات است.در این کتلت از سبزی اسفناج استفاده می شود.اسفناج یکی از سبزیجات مقوی است که خواص زیادی دارد.برای آشنایی با طرز تهیه این غذا با ما همراه باشید.

اگر می خواهید اسفناج رو به وعده های غذایی تون اضافه کنید از این کتلت ها درست کنید. پس بیاید با این دستور گام به گام تصویری با هم کتلت سبزیجات درست کنیم.

مواد لازم:

  • ۲ پیمانه اسفناج
  • ۲ عدد سیب زمینی متوسط پخته شده
  • ¾ پیمانه نخود سبز تازه یا یخ زده
  • ۱ عدد فلفل سبز تند خرد شده
  • ½ قاشق چای خوری زنجبیل خرد شده یا رنده شده
  • ۲ قاشق غذاخوری گشنیز خرد شده
  • اندکی زردچوبه
  • اندکی پودر هل
  • ¼ قاشق چای خوری ادویه مخلوط
  • ¾ قاشق چای خوری پودر انبه
  • ۲ و ½ قاشق غذاخوری آرد نخودچی (یا پودر سوخاری، یا آرد ذرت یا آرد جو)
  • ۳ قاشق غذاخوری پودر سوخاری
  • نمک به مقدار کافی

1. ابتدا سیب زمینی رو توی آب نمک زده بجوشونید تا بپزه. اگه نخودها تازه هستن اون ها رو کمی بجوشونید تا نرم بشن. اگه نخود یخ زده استفاده می کنید بزارید یخشون باز بشه.

2. اسفناج ها رو توی آب داغ به مدت ۲ تا ۳ دقیقه بجوشونید. بعد آبکش کنید و سریع به آب سرد منتقل کنید. دوباره آبکش کنید. با این کار رنگ اسفناج ها عوض نمیشه.

3. اسفناج ها رو خورد کنید.

4. ۱ قاشق چای خوری روغن توی تاوه بریزید و اسفناج ها، نخود و نمک رو توی تاوه بریزید.

5. مواد رو حسابی توی روغن هم بزنید تا آب مواد کاملا کشیده و کاملا خشک بشه. این کار به مدت ۳ الی ۴ دقیقه طول میکشه. البته بستگی به مقدار آب باقی مونده توی مواد داره. سپس گشنیز و زردچوبه رو اضافه کنید (اضافه کردن زردچوبه اختیاری هست) و هم بزنید. بعد بزارید مواد سرد بشه.

6. فلفل سبز تند و زنجبیل رو داخل ظرف مخلوط کن بریزید.

7. سپس کمی با مخلوط کن آسیاب کنید. دوباره اسفناج و نخود رو اضافه کنید و مخلوط کنید.

8. سیب زمینی های پخته رو رنده کنید و سبزیجات آسیاب شده، پودر هل، ادویه، پودر انبه، آرد نخودچی، آرد سوخاری و نمک رو به سیب زمینی ها اضافه کنید.

9. همه مواد رو خوب هم بزنید و بچشید. اگر احساس کردید نمک یا پودر انبه بیشتری می خواد اضافه کنید. اگر هم احساس کردید مواد کمی شل هست آرد سوخاری اضافه کنید.

10. کف دست ها رو چرب کنید و مواد رو به ۸ قسمت مساوی تقسیم کنید. هر کدوم از اون ها رو گرد کنید و با کف هر دو دست پرس کنید تا مثل تصویر صاف بشه.

kotlet

11. ۱ الی ۲ قاشق چای خوری روغن داخل تاوه نچسب بریزید. وقتی روغن داغ شد دو تا از کتلت ها رو توی تاوه بزارید و بزارید سرخ بشه تا کمی زیر کتلت ها قهوه ای رنگ بشه. این کار به مدت ۲ الی ۳ دقیقه طول میکشه.

12. دوباره کتلت ها رو برگردونید و بزارید طرف دیگه شون هم سرخ و مایل به قهوه ای رنگ بشه.

 hendikotlet

13.کتلت ها رو به بشقاب انتقال بدید و با سس کچاپ میل کنید.

5 1000
ارسال شده در 26 آبان 1395 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم
[bws_google_captcha]

تایید کنید که ربات نیستید !!!

دندانپزشکی دکترسلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
x