chef decorating dessert

تمام خانم ها و به طور کلی تر تمام افرادی که آشپزی می کنند دوست دارند غذاهایی با طعم های فوق العاده درست کنند.گاهی اوقات دو نفر یک غذای مشابه را درست می کنند اما طعم غذا ها خیلی با هم متفاوت است و یکی از آن ها طعمی به مراتب لذیذ تر از دیگری دارد.در این مطلب قصد داریم ترفندهایی را به شما آموزش دهیم که طعم غذای شما را فوق العاده لذیذ خواهد کرد.

۱) رب انار + مرغ

 chicken-with
پس از اینکه تکه‌های مرغ را با آب و کمی نمک پختید، ۲ قاشق غذاخوری رب انار را با نصف لیوان پیاز سرخ‌شده و یک قاشق چای‌خوری زعفران دم‌کرده کمی تفت بدهید و روی مرغ‌ها بریزید. سپس اجازه دهید تکه‌های مرغ طعم‌دار شده به مدت ۲ تا ۳ دقیقه روی حرارت بمانند تا آماده خوردن شوند.
۲) قهوه + استیک
اگر قصد درست کردن استیک یا حتی گوشت تنوری دارید، می‌توانید از پودر قهوه نیم‌کوب برای طعم دادن به گوشت استفاده کنید. ترکیب پودر قهوه اسپرسو، نمک، فلفل قرمز، پودر فلفل دلمه‌ای، زیره سبز و چند دانه فلفل سیاه بهترین ترکیب برای طعم‌دار کردن گوشت‌های استیک و کبابی است.
۳) مایونز + جوجه کباب
اضافه کردن یک قاشق غذاخوری سس مایونز به مواد جوجه‌کباب می‌تواند هم طعم جوجه را دلپذیرتر کند و هم بافت آن را نرم‌تر، بنابراین اگر تصمیم به پخت این غذا دارید، کمی سس مایونز قبل از پخت تکه‌های گوشت به آن اضافه کنید.
۴) آب‌لیمو + ماکارونی
خیلی‌ها به آب در حال جوش ماکارونی، کمی نمک اضافه می‌کنند. این بار به جای این کار یک قاشق غذاخوری آب‌لیموی تازه را به آب ماکارونی اضافه کنید و هنگام سرو ماکارونی هم کمی آویشن یا پودر ریحان خشک روی آن بریزید. به این ترتیب هم حجم سدیم دریافتی را کاهش می‌دهید و هم طعم جدیدی را در ماکارونی تجربه خواهید کرد.
معمولاً بیشتر افراد طعم سبزی‌های بخارپز را دوست ندارند اما می‌توانید با افزودن کمی روغن کنجد و سرکه بالزامیک به سبزی‌های بخارپز، طعمی مطلوب به آن‌ها بدهید
۵) آب سیب + کتلت
اگر می‌خواهید طعم کتلت شما با تمام کتلت‌های تمام دنیا متفاوت باشد، به جای پیاز رنده شده، از آب سیب غلیظ در تهیه مواد اولیه آن کمک بگیرید. افزودن کمی نان خشک خردشده به مواد اولیه کتلت می‌تواند شلی حاصل از افزودن آب سیب را نیز برطرف کند.
۶) برنج + شامی
اگر مقداری از برنج مهمانی شب گذشته‌تان باقی مانده است، اصلاً نگران نباشید. شما می‌توانید یک لیوان برنج پخته را خوب بکوبید و با کمی گوشت چرخ‌کرده و پیاز رنده شده آن را مخلوط کنید و پس از افزودن ادویه و سبزی‌های معطر، یک شامی بسیار خوشمزه سر میز غذایتان بگذارید.
۷) پنیر پیتزا + فیله سوخاری
معمولاً بچه‌ها علاقه فراوانی به خوردن فیله سوخاری و مرغ کبابی دارند. شما می‌توانید برای بالا بردن کالری و بهبود طعم گوشت‌های سوخاری از کمی پنیر پیتزای رنده شده و آب‌لیموی تازه استفاده کنید.
۸) خامه + سوپ سفید
soup
اگر اضافه وزن ندارید، چربی خونتان بالا نیست یا می‌خواهید مهمانی برگزار کنید، حتماً به سوپ‌های سفید خود کمی خامه هم بزنید. افزودن خامه و جعفری تازه به سوپ‌های سفید عطری دل‌پذیر و طعمی به یاد ماندنی به آن می‌دهد.
۹) پنیر صبحانه + ماکارونی
وقتی ماکارونی را پختید و در ظرف مخصوص سرو آن ریختید، کمی پنیر صبحانه روی آن رنده کنید. مطمئن باشید با این کار یک رشته ماکارونی هم ته ظرفتان باقی نخواهد ماند.
۱0) پنیر خامه‌ای + تخم‌مرغ
۲ تخم‌مرغ خام را خوب هم بزنید. سپس ۲ قاشق غذاخوری کره را با یک‌چهارم فنجان پنیر خامه‌ای و کمی نمک مخلوط کنید و این مخلوط را روی حرارت ملایم بگذارید. وقتی پنیر و کره کاملاً آب شدند، تخم‌مرغ‌ها را به ظرفتان اضافه کنید و پس از هم زدن تمام مواد با یکدیگر، درِ ظرف را تا پف کردن و پختن کامل تخم‌مرغ‌ها ببندید. بعد از حدود ۵ دقیقه یک املت فوق‌العاده خوش عطر و طعم خواهید داشت. افزودن کمی پودر آویشن به این املت، خوشمزه‌ترین صبحانه عمرتان را برای شما فراهم خواهد کرد.

 

ارسال شده در 27 آبان 1395 توسط خانم انیسی با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • تلقین احساس افسردگی
  • مطالبی پیرامون بیماری های ریوی در بچه ها
  • نکاتی جدید برای زیبا شدن البته بدون آرایش
  • بدفرمی صدا هنگام بیدار شدن
  • آخرین وضعیت مصدومان تیم ملی برای بازی با سوریه
  • اگر با بیماری قارچی آشنا نیستید بخوانید
  • این دسته از افراد آنتی بیوتیک نخورند
  • اهمیت تناسب اندام با خوراکی های سفت
  • عکس های گیاه نخود
  • هرچیزی که لازم است درباره درد وسط پشت بدانید
  • برای کاهش فشارخون این نسخه سحر آمیز را بخوانید
  • تست روانشناسی برای تشخیص میزان خشم شما
  • چند قلوزایی با بارداری در سنین بالا
  • هر انچه که باید درباره مراقبت از چشم بچه ها بدانید
  • تاثیر مقدار حرکات بدنی بر مرگ ومیر بیماران دیابتی
  • محبوبترین ها

  • در سیستم مانیتورینگ مداوم قندخون(CGM) از نشانگر رنگ استفاده می شود
  • معنا و مفهوم کتوزیس
  • درستی یا نادرستی برخی باورها درباره دیابت
  • دیابتی ها از این نوع سبزیجات پرهیز کنند!
  • دیابت نوع دو و تاخیر در درمان آن
  • با مصرف داروی sitagliptin کارکرد شناختی تغییر میکند
  • افزایش ریسک امراض کبدی به علت دیابت نوع 2
  • بررسی داروی متفورمین به عنوان درمان کننده دیابت
  • چرا باید دیابتی ها بدون صبحانه نمانند
  • ارتباط استرس با امراض قندی
  • آجیل از بین برنده دیابت نوع دو
  • درمان دیابت نوع 2 با داروی جدید xultophy
  • دیابت و عوارض بالارفتن
  • تحقیقات دلفین ها و کشفیاتی در باره ابتلا به دیابت نوع 2
  • نحوه ی کنترل در افراد مبتلا به دیابت طی بارداری
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است