salamdr_576786a0148be

از ارزش تغذیه ای و خواص زیتون سبز و سیاه چه میدانید این مواد غذایی چه فایده هایی برای سلامتی مان به همراه دارند تقویت‌ معده، سوختن اخلاط درمان تنگی نفس و امراض ریه ، آفت دهان و رفع زخم چشم از فایده های درمانی مصرف این موادغذایی به شمار می روند زرشک نیز خاصیت های درمانی زیادی دارد که برای رفع انسداد مجاری کبدی و سردی ،تسکین صفرا، خون، تشنگی، حرارت معده و کبد مفید می باشد.

بهترین زیتون، زیتون سبز رسیده‌ای است که در آب و نمک پرورده شده باشد. اگر زیتون همراه با غذا خورده شود، تقویت‌کننده معده است. زیاد خوردن آن توسط گرم‌مزاجان باعث سوختن اخلاط می‌شود.
444435_204
زیتون سیاه رسیده با هسته، برای درمان تنگی نفس و امراض ریه مفید است. ضماد برگ آن برای التیام پوست، زخم چشم و ورم‌های گرم، و جویدن برگ آن برای آفت دهان مفید محسوب می‌شود.

Fresh black olives on an olive branch photos, pictures & images.

روغن آن به‌عنوان مسهل قوی شناخته می‌شود و تنقیه آن برای کولیت التهابی و انسدادی، ‌درد کمر و مفاصل مفید است. چرب کردن بدن (روغن‌مالی) با استفاده از روغن زیتون، برای دردهای سرد مفید است و برطرف‌کننده تعفن اخلاط و مقوی اعضا به حساب می‌آید. روغن‌مالی سر با روغن زیتون، مو را خوش‌حالت می‌کند و مانع از ریزش آن می‌گردد.

زرشک، تسکین‌دهنده صفرا، خون، تشنگی، حرارت معده و کبد است. این چاشنی به‌عنوان تقویت‌کننده قلب، کبد و معده گرم شناخته می‌شود. استفاده از آن به‌تنهایی یا همراه با داروهای گرم مانند دارچین و عسل و… برای تقویت کبد سرد و تر و باز کردن انسداد مجاری کبدی و سردی احشا مفید است. آب زرشک مانع تهوع و استفراغ می‌شود. مصرف زیاد آن برای سردمزاجان بلغمی و سوداوی و نیز در زمان بارداری مضر است.

51901325724614198192147127198738579168190