دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر آزاده آقازاده
دکتر آزاده آقازاده
ماموگرافی، سونوگرافی دیجیتال
دیبا
کلینیک تخصصی دیبا
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک شارلوت
کلینیک شارلوت
کلیه خدمات پوست،مو و زیبایی
دکتر عباسی
دکتر محسن عباسی
متخصص جراحی دهان، فک و صورت، ایمپلنتولوژیست
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
دکتر فرزاد فرامرزی
دکتر فرزاد فرامرزی
فوق تخصص گوارش و كبد و آندوسكوپی
دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر
کلینیک صدف
دکتر فرح آل قیس
متخصص کاشت و پیوند مو

 

میوه های خشک حاوی چه املاح و مواد معدنی هستند می توانند این خوراکی های خوشمزه را جایگزین میان وعده فرزندتان کنید کالری میوه خشک هم اندازه با کالری میوه های تازه است بهتر است به جای تهیه تنقلات مضر برای فرزندتان میوه خشک برای آن ها تهیه کنید و باعث افزایش سلامتی شان شوید خشک کردن میوه کار بسیار ساده ای است  که از جمله مزایای خشک کردن میوه می تواند استفاده طولانی مدت از آن بدون خرابی و فاسد شدن باشد .

یک متخصص تغذیه گفت: از میوه های خشک می توان به عنوان یک میان وعده سالم استفاده کرد.
فریدی متخصص تغذیه  با بیان اینکه میوه ها حاوی مواد مغذی هستند، گفت: یکی از مهمترین گروه های غذایی میوه ها هستند.
این متخصص با اشاره به اینکه میوه یک منبع برای دریافت کالری است، اظهار داشت: هنگام مصرف میوه انرژی و مقدار مناسبی از ویتامین و مواد مغذی وارد بدن می شود.
وی با بیان اینکه میزان کالری میوه های خشک، مشابه با میوه های تازه است،تصریح کرد: از میوه های خشک همچون زردآلو، پرتقال، کشمش، انجیر و غیره می توان بجای میان وعده های ناسالم مانند چیپس، پفک، کیک، بیسکوییت و شکلات استفاده کرد.
این متخصص تغذیه با بیان اینکه مصرف وعده میوه های خشک سه چهارم نسبت به میوه های تازه است، افزود: به دلیل اینکه هنگام تولید برخی میوه های خشک به آن قند می افزایند باید در زمان خرید آن جهت اطلاع از میزان قندهای افزودنی، به برچسب غذایی توجه داشته باشید.
وی با اشاره به اینکه خشک کردن میوه باعث کاهش ویتامین اسید فولیک می شود، بیان کرد: خشک کردن باعث افزایش مواد مغذی همچون آنتی اکسیدان، پتاسیم، ملینی، سلینوم، آهن و فیبرهای خوراکی در میوه ها می شود.
فریدی با بیان اینکه حمل و نگه داری اینگونه میوه ها راحت تر است، تاکید کرد: از میوه های خشک می توان در تمام فصول سال، مسافرت، مدرسه، منزل و محل کار استفاده کرد و نسبت به میوه های تازه در مدت زمان بیشتری از آنها استفاده کرد.
باشگاه خبرنگاران جوان؛
5 1000
ارسال شده در 30 آبان 1395 توسط با موضوع تغذیه
ارکید
تلگرام دکتر سلام
دندانپزشکی دکترسلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
x