مشاوره زیبایی
دکتر هادی صادق /کلینیک
دکتر پژمان هادی صادق و دکتر پریسا هادی صادق
متخصص ارتودنسی
ساختمان پزشکان، دکتر حبیب سهرابی
دکتر حبیب سهرابی
متخصص گوش،حلق،بینی جراح زیبایی بینی
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
کلینیک ارتوپدی سپید
کلینیک ارتوپدی سپید
چشمخانه، ساختمان پزشکان
کلینیک چشمخانه
به روز ترین تجهیزات و دانش چشم پزشکی
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
کلینیک ره یا
دکتر امید رحمانی
پزشک پوست مو زیبایی كاسمتولوژيست از فرانسه
دکتر عباسی
دکتر محسن عباسی
متخصص جراحی دهان، فک و صورت، ایمپلنتولوژیست
دکتر علیرضا فقیهی
دکتر علیرضا فقیهی
متخصص گوش و حلق وبينى
پیرایه
پوست، مو و زیبایی
دکتر مجید صالح
دکتر مجید صالح
متخصص جراحی فک وصورت،زیبایی بینی
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
ساج
کلینیک ساج
زنان و زایمان
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو
دکتر مجید نداف کرمانی
دکتر مجید نداف کرمانی
متخصص جراح پلاستیک و زیبایی
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک

میوه های خشک کیک با میوه های خشک روش تهیه عصرانه با میوه های خشک آموزش تهیه کیک توپی گرد

 

میوه های خشک حاوی چه املاح و مواد معدنی هستند می توانند این خوراکی های خوشمزه را جایگزین میان وعده فرزندتان کنید کالری میوه خشک هم اندازه با کالری میوه های تازه است بهتر است به جای تهیه تنقلات مضر برای فرزندتان میوه خشک برای آن ها تهیه کنید و باعث افزایش سلامتی شان شوید خشک کردن میوه کار بسیار ساده ای است  که از جمله مزایای خشک کردن میوه می تواند استفاده طولانی مدت از آن بدون خرابی و فاسد شدن باشد .

یک متخصص تغذیه گفت: از میوه های خشک می توان به عنوان یک میان وعده سالم استفاده کرد.
فریدی متخصص تغذیه  با بیان اینکه میوه ها حاوی مواد مغذی هستند، گفت: یکی از مهمترین گروه های غذایی میوه ها هستند.
این متخصص با اشاره به اینکه میوه یک منبع برای دریافت کالری است، اظهار داشت: هنگام مصرف میوه انرژی و مقدار مناسبی از ویتامین و مواد مغذی وارد بدن می شود.
وی با بیان اینکه میزان کالری میوه های خشک، مشابه با میوه های تازه است،تصریح کرد: از میوه های خشک همچون زردآلو، پرتقال، کشمش، انجیر و غیره می توان بجای میان وعده های ناسالم مانند چیپس، پفک، کیک، بیسکوییت و شکلات استفاده کرد.
این متخصص تغذیه با بیان اینکه مصرف وعده میوه های خشک سه چهارم نسبت به میوه های تازه است، افزود: به دلیل اینکه هنگام تولید برخی میوه های خشک به آن قند می افزایند باید در زمان خرید آن جهت اطلاع از میزان قندهای افزودنی، به برچسب غذایی توجه داشته باشید.
وی با اشاره به اینکه خشک کردن میوه باعث کاهش ویتامین اسید فولیک می شود، بیان کرد: خشک کردن باعث افزایش مواد مغذی همچون آنتی اکسیدان، پتاسیم، ملینی، سلینوم، آهن و فیبرهای خوراکی در میوه ها می شود.
فریدی با بیان اینکه حمل و نگه داری اینگونه میوه ها راحت تر است، تاکید کرد: از میوه های خشک می توان در تمام فصول سال، مسافرت، مدرسه، منزل و محل کار استفاده کرد و نسبت به میوه های تازه در مدت زمان بیشتری از آنها استفاده کرد.
باشگاه خبرنگاران جوان؛
5 1000
ارسال شده در 29 آبان 1395 توسط با موضوع تغذیه
پيلتن شاپ
دندانپزشکی دکترسلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
x