salamdr_568cbb1534763

 

از آب لیموترش برای مزه دارکردن انواع سالادها و پیش غذاهای مختلف می توانید کمک بگیرید ویتامین سی که در این نوع مرکبات وجود دارد می تواند انواع نیازهای جسمی را به این ویتامین تامین کند توصیه می کنیم از لیموترش در سفره غذایی تان بیشتر استفاده کنید قارچ ها  و باکتری های بیماری زا را از خود دور کنید .

لیموترش از خانواده مرکبات است که معمولا به‌عنوان طعم‌دهنده در انواع غذاها استفاده می‌شود و در فرهنگ‌های غذایی خاصی مثل مکزیک، ویتنام و تایلند، کاربرد خیلی زیادی دارد. این میوه در آب‌وهوای گرمسیری رشد می‌کند و معمولا کوچک‌تر از لیموهای دیگر است. لیموی تاهیتی که با نام لیموی پارسی هم شناخته می‌شود، بیشترین کاربرد را در میان انواع لیموترش‌ها دارد.
براساس گزارشی که وزارت کشاورزی ایالات متحده آمریکا ارائه کرده است، آب یک عدد لیموترش (حدودا ۴۴ گرمی) حاوی ۱۱ کالری و ۴ گرم کربوهیدرات (یک گرم قند) است. ضمنا آب لیموترش هیچ فیبر و پروتئینی هم ندارد، اما آب یک عدد لیموترش ۲۲ درصد از نیاز روزانه بدن به ویتامین C را تامین می‌کند. با توجه به همین نکات، یک قاشق چای‌خوری از آب لیموترش که تقریبا ۱ گرم می‌شود، یک کالری دارد و ۴ درصد از نیاز روزانه بدن به ویتامین C را فراهم می‌کند.

برای این‌که لیموترش بیشتری به رژیم غذایی‌تان اضافه کنید، می‌توانید راه‌های مختلفی را امتحان کنید. مثلا استفاده از انواع ماهی‌ها و به‌خصوص ماهی سفید همراه با لیموترش؛ ترکیب کردن آب لیموترش با روغن زیتون و مقداری سس برای سالاد؛ ترکیب کردن آب لیموترش با آب یا چای؛ یا اضافه کردن لیموترش به سس‌های مخصوص گوشت همراه با روغن و ادویه‌های دیگر.

salamdr_568df8449d321
مصرف همه انواع میوه‌ها و سبزی‌ها به مدت طولانی، با کاهش خطر ابتلا به بسیاری از بیماری‌های ناشی از سبک زندگی مرتبط است. مطالعات زیادی نشان می‌دهند که افزایش مصرف غذاهای گیاهی مثل انواع لیموها از جمله لیموترش، خطر ابتلا به چاقی، دیابت، بیماری قلبی و مرگ‌ومیر را کاهش می‌دهد. این در حالی است که مصرف همین محصولات باعث افزایش سلامتی موها می‌شود، انرژی را بیشتر می‌کند و وزن کلی افراد را کاهش می‌دهد. مطالعات دیگری نشان می‌دهند که ویتامین C، مرگ‌ومیر بر اثر همه بیماری‌ها را کاهش می‌دهد و لیموترش هم منبع خیلی خوبی از همین ویتامین است.
یکی از مطالعات منتشرشده در مجله ARYA Atherosclerosis، نشان می‌دهد که آب و پوست لیموترش، رگه‌های چربی در عروق کرونر را کمتر می‌کند. این رگه‌های چربی،‌ شاخص‌های ایجاد پلاک هستند و باعث ابتلا به بیماری‌های قلبی-عروقی می‌شوند. یکی از مطالعات دیگر محققان نشان‌دهنده این است که حتی سطح پایین ویتامین C در بدن با افزایش خطر سکته مغزی همراه است. بنابراین باید مصرف لیموترش را به‌عنوان منبع ویتامین C جدی گرفت.

آب لیمو، خواص ضدقارچی و ضدباکتریایی هم دارد. در همین راستا یکی از مطالعات منتشرشده در Tropical Medicine & International Health نشان می‌دهد که آب لیموترش از رشد نوعی باکتری مولد وبا به‌نام ویبریو کلرا جلوگیری می‌کند.

منبع:medicalnewstoday

ارسال شده در 29 آبان 1395 توسط خانم مطلبی با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • بیماری روانی مزمن با ماده مخدر شیشه
  • شگفت انگیز ترین خلاقیت های دنیا با سیبیل
  • آسیب صورت ناشی از رژیم گرفتن
  • سوپ کاملیا
  • از مضرات wifi برای سلامتی چه می دانید
  • گن و اطلاعات مهم درباره آن
  • به فرزندت مهربانی کن
  • دلایل بروز افسردگی شدید و شادی بیش از حد
  • روغن نارگیل و هزار فایده که از آن بی خبرید
  • تکنیکهای پنجگانه که دونده ها لازم است بدانند
  • تشخیص میزان تفاهم در زناشویی
  • پیشگیری از بروز آفت دهان و تبخال با درمان های خانگی آن ها
  • اهمیت دادن اطفال به مصرف مواد غذایی سالم
  • درمان مشکلات مفاصل با روش های تغذیه ای طب سنتی
  • سرما خوردگی را با طب سنتی درمان کنید
  • محبوبترین ها

  • التیام سوختگی با کمک عسل
  • دیابت تهدیدی برای همه رده های سنی
  • خواص بادام کوهی یا الوک
  • رفع مشکلات مربوط به هضم غذا با کمک طب سنتی
  • خواص اعجاب انگیز سیر در درمان بیماریها!
  • آیا گیاه افدرا علاوه بر لاغری عارضه های جانبی هم دارد؟
  • نحوه ی دم کردن 10 نوع دمنوش همراه با خواص آن
  • سالمترین چای در جهان – چای زیتون
  • درمان سرفه های خشک با میوه
  • چای رازیانه و زنجبیل
  • خواص گلاب را بهتر بشناسیم
  • نگاه طب سنتی به اعضای مختلف بدن
  • دیگر استفاده های این روغن مفید
  • صنعت داروهاي گياهي در ايران نيازمند توجه بيشتر است
  • 11 داروی خانگی برای درمان دردها
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است