دکتر افشین قرایی
افشین قرایی
کارشناس شنوایی سنجی
آزمایشگاه نیلو
آزمایشگاه نیلو
اختلالات اسيد امينه
کلینیک یکتا
کلینیک یکتا
کلینیک تخصصی پوست و مو
دکتر نداف کرمانی
دکتر مجید نداف کرمانی
فوق‌تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
دکتر محمدرضا کاظمی
دکتر محمدرضا کاظمی
فوق‌تخصص درد
دکتر وحید عارفی
دکتر وحید عارفی
متخصص لمینیت و زیبایی
ایران نوین – رجایی
لاغری با دستگاه یا رژیم
کلینیک ایران نوین
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
کلینیک ساج
پلی‌کلینیک شبانه‌روزی ساج
هر آنچه شما می‌خواهید
نیلوفر داوودپور
دکتر نیلوفر داودپور
ارائه خدمات ترمیمی-زیبایی
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو پلاسماجت
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر رضا شعبان‌پور
دکتر رضا شعبان‌پور
طراحی لبخند با لومینییرز سرامیکی بدون کوچک‌ترین تراش

میوه های عضله ساز مصرف میوه های سالم فواید مصرف میوه زیاده روی در خوردن میوه خوردن زیاد میوه ارزش غذایی میوه

 

اگر خواهان سلامتی قلبتان هستید و می خواهید از انواع سکته های قلبی مغزی در امان بمانید بهتر است میوه بیشتری میل کنید و از خاصیت های اینگروه غذایی بی ضرر و مفید بهره مند شوید افرادی که روزانه میوه بیشتری میل می کنند تن سالم تری دارند به خصوص اگر سیب و پرتقال بیشتری مصرف کنند.

براساس گزارشی که از مطالعه اخیر محققان چینی در New England Journal of Medicine منتشر شده است، خوردن میو‌ه‌های تازه به‌طور منظم می‌تواند به جلوگیری از بروز حمله قلبی و سکته مغزی کمک کند.
محققان در این مطالعه به این نتیجه رسیدند که خطر مرگ بر اثر سکته قلبی یا سکته مغزی در بین بزرگسالانی که هر روز میوه‌ تازه مثل سیب و پرتقال می‌خورند، در مقایسه با کسانی که به‌ندرت این کار را انجام می‌دهند، حدود یک‌سوم کمتر می‌شود.

آنان در این مطالعه، اطلاعات مربوط به بیش از ۵۰۰ هزار فرد ۳۰ تا ۷۹ ساله را بررسی کردند که هیچ کدام‌شان سابقه بیماری قلبی نداشتند و کمتر از یک‌پنجم آنان هر روز میوه تازه می‌خوردند. بعد از گذشت هفت سال پیگیری، محققان متوجه شدند که خطر ابتلا به بیماری‌های عمده قلبی-عروقی در میان کسانی که روزانه حداقل نیم‌فنجان میوه خورده‌اند، به‌طور قابل توجهی کمتر از دیگران است. این نکته را هم باید ضافه کنیم که سطح قند خون و فشار خون در بین کسانی که بیشترین میزان مصرف میوه را داشتند، کمتر از دیگران بود و خود این دو عامل در کاهش خطر ابتلا به بیماری قلبی-عروقی نقش مهمی دارند.

منبع:Web MD

5 1000
ارسال شده در 29 آبان 1395 توسط با موضوع تغذیه

ارکید
دندانپزشکی دکترسلام
تلگرام دکتر سلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
x