salamdr_576f8e74a3e2a

می خواهیم به بررسی فرق بین انواع پیازها بپردازیم ،آیا میدانید کدام نوع پیاز برای مصرف روزانه بهتر است ؟ارزش تغذیه ای پیاز به چه صورت است کالری دریافتی از پیاز را چگونه می توانیم بسوزانیم کسانی که قصد لاغری و کاهش وزن دارند از چه توصیه هایی در این زمینه باید کمک بگیرند پیشنهادات متخصصین تغذیه در این زمینه چیست ؟

آیا می دانید تفاوت پیاز سفید و قرمز چیست؟

پیاز سفید و پیاز قرمز، هر دو از نظر کالری در گروه مواد غذایی کم‌کالری قرار می‌گیرند  و از این نظر تفاوت زیادی با هم ندارند. ۱۰۰ گرم پیاز قرمز حاوی ۳۷ کالری است، در حالی که ۱۰۰ گرم پیاز سفید ۴۲ کالری دارد. استفاده از مواد غذایی کم‌کالری مثل پیاز سفید و پیاز قرمز می‌تواند به شما کمک کند تا کالری‌های مصرفی روزانه را کاهش دهید و از این طریق به مدیریت وزن‌تان کمک کنید.

هر ۱۰۰ گرم پیاز قرمز حاوی ۲ گرم فیبر است، در حالی که هر ۱۰۰ گرم پیاز سفید ۱.۲ گرم فیبر دارد. در حالی که هیچ کدام حاوی فیبر زیادی نیستند، اما می‌توانند به شما کمک کنند تا بخشی از فیبر مورد نیاز روزانه را با خوردن آن‌ها تامین کنید. دریافت فیبر بیشتر از طریق رژیم غذایی، خطر ابتلا به بیماری قلبی، دیابت، فشار خون بالا، چاقی و سکته مغزی را تا حد زیادی کاهش می‌دهد.

پیاز سفید و پیاز قرمز، ‌هر دو از منابع خوب ویتامین C هستند و هر ۱۰۰ گرم از آن‌ها، بیش از ۱۰ درصد نیاز روزانه بدن به این ویتامین مهم را تامین می‌کند. علاوه بر این، پیاز سفید و پیاز قرمز، هر دو ۲ درصد از نیاز روزانه بدن به کلسیم را تامین می‌سازند. البته پیاز قرمز ۲ درصد از نیاز روزانه بدن به آهن را هم فراهم می‌کند. مطالعات علمی نشان داده‌اند که پیاز سفید و پیاز قرمز حاوی نوعی آنتی‌اکسیدان خاص به‌نام کوئرستین هستند، اما پیاز قرمز حاوی کوئرستین بیشتری نسبت به پیاز سفید است.

منبع:livestrong

ارسال شده در 29 آبان 1395 توسط خانم مطلبی با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • مرگ دسته‌جمعی یک خانواده به علت استنشاق سم سیب‌زمینی
  • مهم ترین اثرات اسطوخودوس
  • تفکرات منفی را دور بریزید
  • اگر کودک شما عاشق پیتزا است
  • روانکاوی تصادف روی کودکان
  • تاثیرات منفی بی تفاوتی زوجین
  • کدام نوشیدنیهای تابستانی دندان را خراب میکند؟
  • کسانی که دچار سقط شده اند بخوانند
  • انواع راز و رمز طول عمر
  • دانستنی های مهم در مورد تخمدان زنان
  • مضرترین عادات روزمره برای کلیه
  • درمان هایی برای اختلال وسواس با کندن مو
  • برای استفاده خانگی کدام روغن بهتر است
  • وقتی هنگ می کنید!
  • ارمغان سلامت قلب و عروق با این میوه
  • محبوبترین ها

  • توت فرنگی و این ارزش تغذیه ای
  • فکت گرافی – سلام زالزالک
  • روش های استفاده از پوست موز و هندوانه
  • ویتامین های آناناس را بهتر بشناسیم
  • پرخاصیت ترین سبزیجات زمستانی
  • درمان با مصرف خربزه تلخ
  • دانستینهایی درباره پرده های سفید داخل انار
  • ارزش غذایی فلفل
  • درمان مشکلات کبدی با توت فرنگی
  • استفاده از انواع میوه های این فصل
  • مصرف میوه برای افزایش قوای چشم
  • نوبرانه های پاییزی را کی بخوریم ؟
  • خاصیت ترب را باهم مرور میکنیم
  • ضد ویروس ترین میکروب ها
  • با فلفل از سرماخوردگی در امان بمانید
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است