گوشت و پوست سیب‌زمینی سیب زمینی با پوست رژیم غذایی سالم پوست سیب‌زمینی

پوست سیب زمینی چه خاصیت هایی برای سلامتی ما به همراه دارد مصرف سیب زمینی به همراه پوست چه میزان خاصیت دارد ارزش تغذیه ای سیب زمینی چگونه است ؟اگر می خواهید تغذیه سالم داشته باشید سیب زمینی پخته می تواند بخشی از وعده های غذایی شما را تامین کند .

آیا می دانستید سیب زمینی با پوست بهتر است؟ سیب‌زمینی‌ها مشهور شده‌اند به این‌که حاوی کربوهیدرات زیادی هستند و ارزش تغذیه‌ای کمی دارند. درحالی که سیب‌زمینی سرخ‌کرده در روغن‌های حاوی چربی ترانس همراه با پنیر و کره واقعا گزینه سالمی نیست، اما سیب‌زمینی پخته‌شده هنوز هم می‌تواند بخشی از رژیم غذایی سالم باشد.
خوردن گوشت و پوست سیب‌زمینی همراه با هم، بیشترین مواد مغذی را برای بدن شما فراهم می‌کند. فیبر درون پوست آن باعث می‌شود که بیشتر سیر شوید و حتی می‌تواند نوسانات شدید قند خون را کمتر کند. خوردن سیب‌زمینی با پوست تقریبا یک‌چهارم نیاز روزانه بدن به پتاسیم را فراهم می‌سازد. البته باید اضافه کردن انواع سُس‌ها، کره یا پنیر را فراموش کنید و سیب‌زمینی را بدون چربی‌های اشباع و همراه با مقداری ماست یونانی، پیازچه و فلفل سیاه بخورید.

گوشت سیب‌زمینی، ۳۳ درصد از نیاز روزانه بدن به ویتامین C را در یک رژیم غذایی با ۲ هزار کالری تامین می‌کند، در حالی که پوست سیب‌زمینی حاوی یک‌سوم از این مقدار است. اما کلسیم اصلی سیب‌زمینی در پوست آن قرار دارد که به حدود ۲۰ میلی‌گرم می‌رسد، در حالی که گوشت آن فقط ۸ میلی‌گرم کلسیم دارد. حتی میزان آهنی که در پوست سیب‌زمینی وجود دارد، چهار برابر بیشتر از گوشت آن است و به ۴ میلی‌گرم می‌رسد.

منبع:livestrong

ارسال شده در 29 آبان 1395 توسط دکتر سلام با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • ترسیم پرتره های بی نظیر روی پارچه
  • درمان درد نوروپاتی دیابتی با داروهای ارزان تر
  • جوابیه گریه های نوزاد توسط مادر
  • ارتباط سردرد با بارداری
  • ارتباط مناسب با خواهرو مادر شریک زندگی
  • عکس هایی از ساقه بامبو و خواص این گیاه
  • حرکات ورزشی ایستاده
  • اهمیت شوخ طبع بودن زوجین با هم
  • آیا کسی باید راه و رسم زندگی را به ما بیاموزد؟
  • کیسه کشیدن یا لیف زدن صورت ممنوع!
  • آیا می توانم وزن کم کنم؟
  • دانستنی های خوراکی خانم های حامله
  • کمک به رفع مشکلات مفاصل دست
  • محدودیت مکمل ها
  • تابه مرغ ادویه دار در فر
  • محبوبترین ها

  • کدوحلوایی با کرم پرتقال را بیاموزید
  • کوفته حسن پاسا در سینی فر
  • چگونه در شیشه ماست سفت درست کنیم
  • پوره کدو حلوایی با کرم شانتی
  • دسر قلبی میوه ای
  • کیک ترد کنجدی
  • رسپی بدون روغن : سالاد نخود با سس نعناع
  • دسر هویج و سیب سرد
  • طرز تهیه پیتای سینه مرغ
  • پاستای رژیمی خانگی
  • تارت سبد سیب
  • گوزلمه گل آفتابگردان
  • صبح خود را با پنکیک کدو حلوایی شروع کنید
  • کیک کرپ ترکیه
  • کیک پنیر لر
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است